31 Augusti

Uncategorized | söndag augusti 31 2008 8:04 e m | Comments (0)

Nu är helgen slut Tut! & Det är Augusti med snart.. men värmen har kommit tillbaka i alla fall (: kanske blir det shorts imorgon? Tror att september kan bli en bra månad!

Hoho, vad har jag gjort idag då? Jo, det har varit stallet i stort sett hela dagen faktiskt & det har varit riktigt mysigt (: Idag har alla pållarna fått röra på sig. Red ut barbacka på Reykja.. haha, fråga inte varför, det var helt galet!? Hon kastade med huvudet & gjorde stora jämnfota hopp (; Helt lycklig över att få vara på fälten! Nu har jag käkat & pappa ropar så jag får ta och sticka igen! Haaj o ivaaj!

sofias-981.jpg

31 Augusti

Uncategorized | söndag augusti 31 2008 10:51 f m | Comments (0)

Godmorgon bloggen!

Jag har precis vaknat & sitter vid datorn & käkar frukost (: Igår blev det Girls Night hos Josse med L,D & J (: Super Mysigt! Kollade först på ”The holliday” Den är så sjukt mysig!! jag skulle kunna se den filmen hur många gånger som hellst (; Älskar den, man blir helt kär!

holly.jpg

Vi såg ”Epic Movie” haha, alltså hur sjuk är inte den på en skala från 1 till 10? Slutsats: Det var en hel skön kväll!

epic-movie.gif

Innan jag stack iväg på vår lilla tjejkväll igår tog jag en lång runda i skogen med Mac & Jennifer (: Riktigt skönt att komma ut & rensa hjärnan på allt onödigt som finns där inne. Nu blir det nog Mac & jennifer igen om en stund! Sen lite senare i eftermiddag ska jag & Frida åka & titta på en häst som är till salu (: Så länge får ni ha det bra! :-*

Senare 29 Augusti

Uncategorized | fredag augusti 29 2008 11:24 e m | Comments (0)

Har precis haft mys/filmkväll med mamma (: Prfekt när jag var såhär fredagstrött och slutkörd! Så det få bli partykväll imorgon istället? Hur som hellst såg vi filmen ”Försoning” med Kiera Knightley Ganska dryg tyckte jag, men helt ok ändå (:

forsoning.jpg

Godnatt på er :-*

29 Augusti

Uncategorized | fredag augusti 29 2008 5:34 e m | Comments (0)

FREDAG (:

Äntligen är det helg ((: Riktigt härligt! Även om min fredag hitentills har varit ganska jobbig..
Att sluta 12.15 gör mig jätte glad! (: meen.. sen när jag skulle hem blev jag av med min väska (virrig som jag är) Trodde att den hade blivit stulen & var helt lost i huvudet ): Så nu har jag de senaste timmarna ägnat mig åt att;
- Åka hem utan väska.
-Åka tillbaka till lund utan väska.
-Åka tillbaka till Polhem utan väska.
-Åka hem från Polhem & Lund med väska (: !!
Ja, det är sant!! Jag hittade min väska igen! och gissa var den var? Jo, i mitt skåp..
Jag tror att jag skulle behöva ta det lite lungt ikväll faktiskt, för min hjärna är tydligen fett överbelastad.. men jag vet ett sätt som fungerar bättre att rensa hjärnan på än att vila (: ikväll är det krök/fest på Lomma beach. Får se om jag orkar ta mig så långt.. men det hade varit trevligt! Annars kanske det dyker upp något annat fun? bara slå en pling om ni har något kul för er (; Nu har jag kollat klart på The Hills, så det är dags att kila iväg till Frida & Sara som väntar utanför dörren!
Vi hörs senare :-*

28 Agusti

Uncategorized | torsdag augusti 28 2008 10:02 e m | Comments (0)

Godkväll (:

Idag är jag faktiskt ganska pigg! tro det eller ej, men det är jag faktiskt!? (: Kanske för att jag sov 11 timmar i natt.. för ja det är sant, jag sov! Jag har varit ute och ridit innan, helt galen häst idag!? & nu försöker jag mig på att förstå biologin. Det är verkligen skit svårt! eller ja det är det ju inte om man fattar såklart.. men vår biologilärare är helt värdelös. och då menar jag verligen värdelös. Man fattar mer om han inte säger något alls, haha! Så nu sitter jag här med en kopp te & försöker förstå allt om knasiga celler & sånt shit..vilket liv (; Skolan flyter på ganska bra annars tycker jag (: det mesta går in lättare än biologin ialf.. höhö. Mattediagnosen var jätte lätt så det var en stor lättnad! Men jag skadade mig igen i foten idag på idrotten ”/ jävla fitt fot! ursäkta språket, men jag blir så jävla trött på mina fötter..! Efter som jag inte har bloggat så länge får ni en snabb förklaring. Jag har ”för höga hålfötter” . yey . Det gör att jag har en gammal skada i foten som går upp väldigt lätt & som gör väldigt ont & som jag har haft väldigt länge! så det är inte alls så jätte kul som det låter. nä precis (; Dessutom halkade jag, & Ebba snubblade så vi fick en del applåder av en massa andra polhemselever som satt på läktaren.. typiskt mig eller vad säger ni? Imorgon är det fredag vilket innebär, helg, sluta 12.15, träffa folk, & förhoppningsvis fest någonstans (:

Slutar tidigt imorgon så bara slå en pling om ni har lust att fika eller något! (:

vi ses haaj :-*

Uncategorized | onsdag augusti 27 2008 8:54 e m | Comments (0)

Tjena snyggingar!

Har nog aldrig varit såhär trött i hela mitt liv!? huvudet känns tungt som en sten & ögonen vill bara stänga sig. Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt så att jag får sova ut ordentligt! Fem timmar räcker inte har det visat sig..! Idag har varit en supermysig dag (: Upp tidigt iförsej, men dagen har gått fort & danskan som var sista lektionen var helt ok. Det är så skönt att bara sitta och lyssna på när läraren snackar danska! Jag har alltid tyckt att danska låter så himla mysigt (: Men nu ska jag hoppa av den kursen. Det är faktiskt lite synd, för det är både kul, trevligt & bra lärare. Men jag missar inte jätte gärna sovmorgon + att sluta tidigtpå onsdagar utan anledning!? för tydligen tjänar jag inga meritpoäng på det..nähäpp.
Efter skolan blev det Fika med IdaFelini. Mitt Älsklings ställe (: Super mysigt! Det var så länge sedan vi träffades så vi hade verkligen massor att prata om! Som vanligt var det hur trevligt som helst att träffa den tjejen (; Så nästa vecka är det en lååång fika med henne inplanerat. Tack för idag snäckan (: Nu ska jag läsa igenom matten, cp-diagnos imorgon bajspådet . sen ska jag sova!

felini.jpg
Fellini (:

Godnatt bloggen (:

26 Augusti

Uncategorized | tisdag augusti 26 2008 5:16 e m | Comments (0)

Hellujaa!

Nu är jag äntligen hemma, efter en låååång skoldag (; trött som satan men man ska inte klaga!
Hade biologi idag & började med en mjukstart på 60 sidor prov..yääh, jippi att man valde natur alltså!!? nu blir det käk, sen blir det sömn för min del (: Imorgon blir det fika med Ida efter sckoolan (: trevligttrevligt! Idag fyller Magnus år (: ETT FETT GRATTIS till honom!! ((:

Haajjj :-*

25 Augusti

Uncategorized | måndag augusti 25 2008 9:31 e m | Comments (0)

Hejsan!

Kort inlägg idag för jag har inte så mkt tid över som jag brukade ha när det var slappt sommarlov & ingen skola..blöö!! Menmen jag trivs som fisken i vattnet på Polhem så det är inget fel med det (: Hade Danska idag för första gången. Vet ännu inte om jag ska stryka det eller inte!? Jag menar jag missar en fedt sovmorgon måndag morgon.. vilket leder till att jag till exempel; i morse, sommnade på bussen & vaknade upp vid helt fel hållplats alldeles för långt bort så att jag fick jogga satan tillbaka till stationen.. helt lökig & ännu tröttare än vad jag varit tidigare..!? Dessutom slutar jag 16.20 istället för 14.30 på onsdagar . BULL!! menmen, vad gör man inte för några ynka meritpoäng? Ialf, Danskan verkar helt OK & Jag går tsm med Evelina så jag känner ialf någon bland alla främlingar hoho.. inte illa det! läraren verkar chill.  Inte som engelska läraren, som kommer från spanien, undervisar i engelska & låter som om hon bryter på finska.. hum. Aja, nu ska jag sova! Ûber trött efter 5 timmars sömn i natt, & börjar 08.15 imorgon..ööh, sen slutar jag inte förren 16.30!!!? Jävla Projekt Tisdag . blä . ) :

Pusshaaaj :-*

24 Augusti

Uncategorized | söndag augusti 24 2008 1:49 e m | Comments (0)

Att börja morgonen i ett stall är nog bland det mysigaste som finns! Det är i alla fall så jag börjar varje morgon & jag älskar det (:

sofias-0977.jpg

”Lilla” sötnos Lucky (:

Uncategorized | lördag augusti 23 2008 6:12 e m | Comments (0)

Hej min fina blogg!

Malmöfestivalen är över… hur deprimerande är inte det? . uhu . Men trött & sliten som jag är efter en veckas fest, röj, skola, ”för” god mat & tinnitus-musik så är det nog tur egentligen!? Det har ialf varit en riktigt bra vecka kan jag tala om (: Och nu kommer jag att sakna det & längta tills det blir av igen nästa år. Jag hoppas att nästa år kommer att bli lika roligt som de 2 senaste åren, för det har varit GREAT (:  haha, om jag tänker tillbaka på förra årets alla händelser kan jag bara inte låta bli att le ett fett stort leende! Vi hade galet kul & gjorde kolosalt sjuka saker!! Självklart var det tillsammans med L.. *host* men alla hyss vi hittade på tänker jag inte avslöja här tyvärr.. De som redan vet, vet. Och de som läser den här bloggen & inte vet, vill jag inte förlora som läsare (; Nog om DET. Igår var det sista kvällen & det var trevligt, fast det blev inte riktigt enligt planerna (; L var sjuk så jag åkte in med E, Lisa & Niklas (: och träffade som vanligt lite annat folk här & där. Vi kollade först Familjen som var sjukt dryga. Inte alls vad jag hade väntat mig, så jag blev ganska paff. Men SMK var precis som väntat.. Helt fantastisk, och vilket publik tryck!? Riktigt Härligt (: Efter SMK var det en fransk kille,  Etienne De Crécy som är stor i hela världen. (tydligen!?) jag hade aldrig hört om honom innan! Men han var Riktigt, Riktigt bra!! Sensation white nästa säger jag bara (; Så honom kan jag rekommendera att se live. Idag har jag sovit ut.. det behövdes! Nu har jag städat hela mitt ”gigantiska” rum & gjort om lite här & där. Lilla sofia ska få ordning på saker & ting minnsan! Dax för mat, ikväll blir det bara myskväll med familjen (:

Puss på er!

Nästa sida »
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu