10 augusti

Uncategorized | måndag augusti 11 2008 12:41 f m | Comments (0)

Hellu!
Nu sitter jag här vid datorn igen, ännu en kväll när det egentligen är dax att sova (:
Är ganska pigg så jag kan ändå inte sova..kaffe höhö . menmen, tänkte att jag lika bra kan dra en kategori till nu när jag ändå är här (; kanske den mest intressanta..? nämligen killar!
Hum, egentligen är det ganska simpelt och inte alls så speciellt intressant. Som jag ser det finns det tre kategorier. sen är det finito, enkelt som sagt (:

.Killar.
Kategori 1: Kille att avskaffa.
Ja, är du trött på din pojkvän eller helt enkelt olyckligt kär i någon, så tillhör du denna bittra kategori (; Bull men sant.
Mitt råd: skippa det and move on! Det leder ändå inte till något bra.

Kategori 2: Kille att inskaffa.
Hihi, helt klart en mycket trevligare kategori (: fast… i vissa fall mycket svårare! Har du spanat in nån het hunk eller är på G med en trevlig grabb till hör du denna kategori! con grattz om det går bra! om inte kan det leda till kategori 1. inte bra.. då gäller det bara som sagt att gå vidare, jag menar mer än halva jordens befolkning är trots allt killar, så någon annan lär det ju alltid finnas (:
Mitt råd: Kör hårt! Går det bra kan du bli hur lycklig som hellst, går det dåligt är det lättare att komma över det.

Kategori 3: Kille inskaffad.
Har du en go pojkvän vid din sida & du är lyckligt kär tillhör du kategori 3 (: Helt klar den mysigaste kategorin! Till er som nu är så lyckligt lottade, kan jag inte mer än önska lycka till med ett fortsatt bra förhållande (: sen finns det ju vi andra.. men visst vi klarar oss (; tss.
Mitt råd: Om du fångar/(blir fångad av) en fin kille, håll hårt i honom! (:

Själv lever jag singel livet (: singel men ej den deppiga sorten, mer den fria glada sorten, inte fel tycker jag (; Men vi får väl se.. kanske någon gång framöver dyker den äkta ”prins charming” upp & vipps så är man insvept i ett förhållande! haha, just nu lever jag bara i nuet, tar en dag i taget och ser vad som händer (; hihi..

Till sist vill jag bara tillägga att killar inte är tjejer! De tänker inte som vi, vi tänker inte som dom. That´s it . lev med det . för det är så det ska vara & det är så det alltid har varit (;

Over and out for today!

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu