18 augusti

Uncategorized | måndag augusti 18 2008 11:26 f m | Comments (0)

Senaste nytt till min egen kära blogg! (:

Hum, vad har då hänt senast? Jo, det har varit tävlingar & det har varit Malmöfestival. Sen har det inte hänt så mycket mer, men det är väl tillräckligt. Eller vad tycker ni!?

.Tävling.

sofias-0080.jpg

Vi börjar kl.05.30 lördag morgon, woho..Upp för tävling. Jag får ofta frågan ”Är det värt det?” Jag svarar nästan alltid ”Ja absolut!” för det är det, men just den här lördagen var det lite tveksamt. Inte för att det gick SÅ dåligt, men ja..Första klassen började kl. 08.00 Min busiga lilla älsklingsflicka gick sådär & slutade på 2 ner. Sen var det ÅTTA timmars vänt tid till nästa klass!!? Usch, jobbigtjobbigt! När det var dags för nästa häst, min andra sötnos. Var han helt uttröttad av all värme & väntan, så han slutade på 1 ner. Lite synd med ett ner slag, men aja! 

.Malmöfestival.

Sen blev det äntligen kväll & dags för Malmöfestival (:!! Fan vad jag har längtat till det, ett helt år!!? & det var GREJT (: Tog tåget från Lund till Malmö med L, träffade svett-M som kramades & bjöd på cigg. Gick vidare för att kolla på Arash, som spelade helt ok. Bra tyckte jag i alla fall. Gick sedan för att träffa D (: Sen var det äntligen dags för efterlängtade LoopTroop (: (: !! Bra som fan som vanligt! Hamnade dock bland ett gäng killar från Kalmar som trodde sig som fan.. Nä ni killar, Skåne är egentligen för bra för att tillhöra sverige. Eller hur (: ? Efter Looptroop träffade vi Simon & Kalle, trevliga killar! L störde sig dock som attan på Simon, men det var ganska komiskt haha.. sen vandrade vi runt i Staden, träffade ett gäng polska dragspels spelare som vi dansade & sjöng med haha.. (; kan hända att det var lite pinsamt.. men vi hade kul i alla fall, och det är huvudsaken när man är på festival! Senare köptes det öl & shibattshiishii (har ingen aning om hur det stavas!?) i en mysig monter och vi vandrade vidare. Stötte på lite vänner & satte oss ner och bara chillade. Senare tog vi tåget tillbaka till Lund, där L imiterade mig som knubbsäl & en kille i cool hatt spelade partymusik på högsta volym i kupén (: Väl i Lund igen sa vi hejdå till Simon & Kalle och tog bussen vidare hemmåt! Träffade på lite gammla vänner, längesen! & kunde äntligen krypa ner i min sköna säng igen vid halv fyra bläcket (; jag har alltså sovit 6 timmar på 2 dygn.. inte konstigt att jag är lite nannig nu (: Har precis ätit rostade mackor, kladdkaka & kaffe till frukost, mums! Nu sitter jag här ny duschad, nagelfixad, hårinpackad & fräsch, fit for Malmöfestival & skola (; ska in till lund lite senare och hämta busskort, sen är det Malmö för hela slanten! Tingsek idag & det får man inte missa!! (: ! Utöver det, ska jag & L träffa Sötnos på onsdag, & vår snygga Åmålkille från falsterbo på fredag! sen börjar ju skolan på onsdag uhu.. Ni får ha det så bra så länge så hörs vi senare! :-*

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu