20 Augusti

Uncategorized | tisdag augusti 19 2008 4:11 e m | Comments (0)

God morgon bloggen!
Jag vet att det är eftermiddag, men jag är fortfarande så trött att det känns som om det är tidig morgon . Blö . Trevligt var det ialf igår på Malmöfestivalen (: Åkte in med L,D,K,Putte, Erik, & Elias. Trevligt trevligt! Vi kollade först Tingsek som var lika bra som väntat. Eller nästan bättre än väntat! Fy vad bra han var alltså (: Sen träffade vi Benita & Fanny och gick för att köpa langos (: lite senare inne på Bk träffade vi Sara & Lina Har saknat dom båda två! Vi får allt ta och ses lite oftare tycker jag! (; Vi träffade även på lite annat folk, (förlåt, orkar inte skriva allas namn här!) och helt plötsligt var vi en ganska stor klunga (: Det blev dax för Svenska akademin & Vi drog oss in i publiken där vi täffade, Magnus, tvillingarna, Simon, Rebecka & Signe (: & ännu längre in hittade vi även Alma,Theresia,Lisa,Niklas,Katti & Axel (: Helt plötsligt drog någon bakom mig till i min arm, & vipps så var Ellen, Pilan & Wendela också där ((:!! haha, folkmängden bara växer och växer (; Vi hittade även Linnea, Jenny, Ellen & Felicia bland alla Svenska akademin fans!
Ett tag blev det lite virrigt. Alkohol & smockat med folk, så vad gör man? jag & några till gick för att ta lite luft & titta förbi toaletterna & blev av med L en liten stund!? Vi hittade som tur var varandra igen efter en liten stund vid sjukvårdstältet. på vägen tillbaka in i publik havet träffade vi ytterligare en stor klunga med känt folk Johan, Anton, Simon med flera.. (: tittade en liten stund till på SA, sen drog Jag, L, E, P, A, K, T, W vidare till dans banan (; Haha, fy sjutton vad kul det var där! Vi dansade & sjöng till dansbandslåtar så att det stod härligt till, ända tills det var dax att ge sig av hemmåt! L dansade med en jätte gullig kille som hette Jimmy & var ungefär en meter lång. Som nu håller stadig sms kontakt 24/7 hahaha (; Aja, vi får väl se hur det går..
Idag är det tisdag & jag vet inte om det blir något malmö. Är ganska trött efter allt festande & för lite sömn de senaste dagarna & dessutom är det skola imorgon (iih!?) Men imorgon är det NRJ in the park, så då ska jag LÄTT in (: får inte missa alla bra som spelar, och dessutom ska jag & L träffa sötnos :O! Sen fredag kommer helt klart bli en av de fetaste dagarna här i malmö om jag får gissa (; Avslutning med SMK & Familjen, raketer & kanske förkrök här (; dessutom ska vi kanske träffa Åmål Johan (: kan det bli mycket bättre? Nu ska jag snart bege mig, Idag kommer Josse & en del avVBP hem (: skönt att ha dem tillbaka! Imorgon börjar skolan & jag vet inte riktigt hur jag ska våga mig dit.. aja, nu tar jag ett problem i taget & jag längtar faktiskt lite (: thihi, ha det bra :-*

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu