21 Augusti

Uncategorized | torsdag augusti 21 2008 10:48 e m | Comments (0)

Hello bloggen!

Allt bra med dig? Med mig är det fin fint ialf (: Nu ska du få lite av ”The latest news” från de senaste dagarna! Vi tar det från början.

Tisdag, första dagen på polhem! Riktigt trevligt faktiskt (: Jag menar skolan är skit stor & jag kommer alldrig att lära mig hitta där.. inte om jag bara ska gå där 3 år ialf.  jag hoppas att jag inte kommer att gå där längre haha men ni fattar? Lärarna verkar vara helt ok & klassen verkar jätte gullig! (; så det blir säkert kanon bra! även om det är ”liite” förvirrande just nu..

. Ok . På kvällen blev det Förkrök hos mig med L & D (: Gjorde gott käk & smarriga strawberry dequiries!  inte lika goda som på Bodegan, men helt OK ((: Sen bar det av till malmö såklart, NRJ in the park. Med D,L & J (som har kommit hem nu (:) Väl inne i malmö träffade vi även K & T & Ted. Sen var det bara att njuta av muskien som var riktigt nice, NRJ det gillar vi! Är dock förbannad på mig själv för att jag allt för offta gör lite oövertänkta saker!!? Skulle även ha träffat sötnos… meen, det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss…så det slutade med att jag & L sprang och gömde oss & sedan fick väldigt dåligt samvete.. hum, ja vad ska man säga. det blev inte som vi hade tänkt oss helt enkelt (; sen blev vi bjudna på efterfest på södervärn, men åkte istället hem lite tidigare. Och jag känner nu att det var nog ganska smart tänkt med tanke på att jag hade baksmälla så att det räckte i morse trots sovmorgonen till halv tio.. Nä, nu ska jag gå och sova! skola imorgon och det är INTE sovmorgon ): men vi hörs imorgon, slutar redan 12.15 ((:

sofias-088.jpg

sofias-082.jpg

Lite bilder från förkrök @ mig

Pusshaaj :-*

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu