Uncategorized | tisdag september 30 2008 4:25 e m | Comments (0)

Hej min blogg (:

Idag är det sugigt väder ute & jag sitter uppkrupen i min säng, med täcket 5 varv virat runt mig & myser (det borde nog egentligen stått fryser där känner jag..) (: Vi har så mycket läxor och prov just nu att det är helt sinnes sjukt. Tänker tillbaka på nian & bara trånar efter tanken på att ha det så slappt! Hoho, ja tänka sig..
Idag hade vi matte prov. det kändes helt ok faktiskt! missade på sista uppgiften så MVG chansen rök, men får hålla tummarna ett VG ialf (: Igår pluggade jag matte på Espressohouse ( Jaa, deet är saant.. Jag svek Felini!! :O ) med Julian, Louise & Fredrik (: Det var jätte mysigt, men jag måste säga att jag kände mig 10 gånger dummare istället för smart när jag pluggade med de tre små einestinarna (; hihi.. men så är det att gå natur, man känner sig jävligt korkad helt enkelt (; När jag kom hem gjorde jag absolut ingen nytta alls. Eller jo, för mitt blodsocker gjorde jag ganska stor nytta faktiskt! jag bakade nämligen massvis med mumsiga chokladbollar ((: sen pratade jag med Linn i telefon av & till hela kvällen, om Skidresor, the hills & allmänt skvaller! Det säger nog sig själv att jag inte fick så mycket läxor gjort den kvällen.. Men idag är jag lite mera stolt över mig själv (: Jag har nämligen redan gjort kemin tills imorgon & nu ska jag sätta fart med biologin! Duktigt va!? Ni får ha det så bra så hörs vi i veckan :-*

slalom1.jpg

Sugen? som fan…

Angående det. Vi får se (:

29 sptember

Uncategorized | söndag september 28 2008 6:51 e m | Comments (0)

Hej bloggen!

I mitt numera studentspäckade liv är min tid mycket knapp (; hahah. därför hinner jag numera skriva ungefär ett inlägg i veckan ”/ lite tråkigt jag vet, men ni får se framemot söndagens sammanfattning av det roligaste som hänt under veckan! I vilket fall som hellst ska ni får en fin sammanfattning nu när jag tar en paus i biologipluggandet (: Kan även medela att min kära broder har beställt hem Ben & jerry´s glass som jag snart hade tänkt hugga in på (; mums!

Veckan i sig: Många,många sov-morgonar denna vecka! Måndag,onsdag, tosdag & fredag (: Det gillar vi, & det har visat sig att alla i min klass blir mycket snällare när de får sova lite mera..

men måste såklart berätta! LINA HAR BÖRJAT I VÅR KLASS :D !! woho

Vi hoppar direkt till helgen tycker jag (:

Fredag: Började kl. 09.45 –> slutade kl. 12.15 . Ganska chill! Efter att vi slutat gick jag och killarna ner för att käka i matsalen.  kalops mums nejnejnej. filmjölk med kanel jajaja.  Där träffade jag min snygging Ida & vi kom in på härligt skvaller vilket gjorde att alla killar tröttnade ganska fort och drog därifrån. Hade lovat Ellen att möta henne vid halv ett tiden i matsalen när hon slutat, så jag och Ida satt kvar och pratade tills min lilla sötnöt kom (: Jag & Ellen hade i sin tur lovat att vänta på Pilan som slutade vid ett. Så vi slog oss ner i solen utanför polhem & väntade (: När klockan slog ett började det närma sig fika-dax så jag och Ellen hämtade Pilan & Det bar av till Felini ( mitt älsklingsställe som alltid såklart!! ) Det blev en härlig latte & massvis av skavller, och det dröjde inte länge förren Tobias dök upp bokstavligen rakt framför näsan på mig! ooopppss.. hehe. sammanträffande? efter fikan blev det shopping/fönstershopping i det fina vädret. Senare på kvällen blev det en helkväll med Ewelina & Linn vilket var lika på topp som alltid (: ”Är cholkad 10 gånger bättre än sex?” hum…

Lördag: Dagen började med att Jag vaknade upp hos min lilla gullunge Linn (: Vi käkade frukost & jag tog bussen hem. Väl hemma började förberedelserna inför en härlig party kväll! eller ja ärligt talat städade jag ungefär halva dagen, men det är kanske inte lika spännande att läsa om? Vid 7 tiden åkte jag tillbaka hem till Linny & vi cycklade hem till Karro för tjejmiddag (: Tack till Denise, Karro & Josse som hade lagat suuupergood satsig mat!! Det säger sig nog själv att en tjejmiddag innebär tonvis med skvaller & flum..? Så blev det i alla fall igårkväll (: Det blev även sminknig, klippning & porrig dans… hahaha. Vid halv 11 åkte jag & Linn vidare in till Lund där vi träffade Ewelina, Jakob & Hampus. Vi åkte därefter tillbaka till Dalby efter ett tag, för fest hos Johan (: Heel sick fest blev det! Tack speciellt till J som gjorde kvällen väldigt underhållande… jag tänker inte nämna några fylle misstag här, godhjärtad som jag är, men riktigt kul var det! Och tack Johan såklart för att vi fick komma (: Efter festen hade jag, Linn, Ewe, Jakob & Hampus en egen liten efter fest, och jag måste nog säga att det var bland det trevligaste på hela kvällen (:

Idag har jag mest tagit det lungt (: skönt, det känns som om det behövs! Nu ska jag plugga vidare. plugghäst som jag är (a) två viktiga prov nästa vecka & det vill jag inte missa…

Ciao sweethearts :-*

21 september

Uncategorized | söndag september 21 2008 7:09 e m | Comments (0)

Okej kära blogg, dax att sammanfatta denna vecka (; jag kan börja med att säga att det har varit en låång vecka, & det har hänt ganska mycket..

Måndag: Mestadels plugg,plugg,plugg.. bläbläblä!

Tisdag: Vandring med C & D klassen. Jag, Lina & Sara skippade vandringen och satte oss på ett fritids i närheten för att skvallra om allt i allmänhet (: Senare lärde Sonia mig hur man dricker en drickyougurt (ja, jag har haft vissa problem med det tidigare..) Men nu kan jaaag! Yeeyy (:

Onsdag: Hände något speciellt? Jag minns inte (; The hills som alla andra dagar antar jag..

Torsdag: Sjukaste Biologi lektionen ever :O Vi kollade på spermier & testiklar i mikroskop..mm, mysigt! men sjukast av allt var att vår biologilärare (ja, den värdelösa) sa en hel del siick saker.. jag citerar:

Julian ”hur får ni fram de här grejorna då?”
Lärare ” Jaa, du & Antonia kan ju gå ut så kan ni ju se vad som händer..”

Natalie ” går det att muta er lärare på något sätt så att vi får bättre betyg?”
Lärare ” Det beror på vad du vill ge mig..?”

 ^^

Fredag: –> Sjuk : (

Lördag: Inflyttningsfest hos Gustav & Robin :) ) trevlig kväll! Började med att jag kastade mig iväg för att köpa sånadära röda djur med händer som knips, ja ni fattar Kräftor. Jag hade lovat att ha med det till middan i och med att jag skulle käka där. Jag fick precis tag i ett paket jumbokräftor & en bukett blommor innan bussen till Lund rullade in på stationen, satan vad jag fick springa! Sen fick jag stå upp hela vägen i en överfull buss, samtidigt som jag balanserade kräftor & blommor på armarna & pratade i telefon med Linn. jojo visst, skit enkelt! Väl framme & hälsat på alla började vi köra kvällens tävlingar. Det börjades med en tävling som gick ut på hur väl man kände de andra på festen, och det gick hyfsat bra tycker jag (; sen belv det käk, med massor av god mat & bål! (och mina jävla kräftor som självklart inte tinade..) Där efter följde fler lekar: Dryckeslekar, musiktävlingar & dektektivtävlingar  (; Jag & Robin aka Tarzan lekte dekdektiv & löste ”fallet” haha. så bäst jadå. Längre in på kvällen blev det fler dryckeslekar & sanning/konka..huhu. sen får ni nog fråga någon annan om vad som hände resten av kvällen, för här vandrade lilla sofia in i dimman.. (: kul var det ialf! Till sist blev jag hemskjutsad av Gustavs Amerikanska kusin (: jätte trevlig kille som hade flyttat från NY till Genarp. Grattis, han lyckades hitta den största hålan i sverige på dirr! GENARP woho (: sen är resten ett litet sudd.. vet att jag sov ca 2 timmar i natt och var fortfarande dragen när jag vaknade, kunde inte sova mera..snubblade omkring och välte i stort sett allt som gick att välta på mitt rum.. hoho. som tur var sov alla andra fortfarande. Sen bar det av ut i stallet & kl. 09.00 var alla dagens sysslor redan gjorda! har nog aldrig varit så efektiv  i hela mitt liv måste jag säga. Ialf inte dagen efter! men lite motion gör alltid susen mot lite ludd i huvudet, eller hur? Nu har precis mormor & morfar varit här & det börjar bli dax för lite efterlängtat söndagsplugg wiho (:
Inplanerat i veckan är; Fika med Sofia, Fika med Ellen, Fika med Ida? (Tror det blir bäst att ta en stor gemensam fika kanske (; ? ) & massvis av plugg! vi syns i veckan! :-*

inff1.jpg

Just nu kan jag inte förklara, allt är en mess. men så fort jag börjar få ordning på allt, och hittar mig själv igen. så lovar jag att ni kommer att förstå.  just nu behöver jag bara tid att tänka, börja om på nytt igen från den punkt där jag lämnade mig själv. jag vet att mitt rätta jag finns kvar där. det gäller bara att jag hittar tillbaka dit igen. jag önskar verkligen att allt kunde bli som förut. att kunna leva i en trygg & lugn vardag. och bara leva. Inte behöva gå igenom ett stormigt kaos varje dag. ja, allting är i stort sett upp & ner nu. men jag vet att jag kommer tilbaka med tiden. och då kan jag börja leva igen. tills dess får ni stå ut med mig som jag är.

. förlåt . 

Uncategorized | onsdag september 17 2008 8:28 e m | Comments (0)

Trött . förkyld . helt off . förövrigt annars en bra dag (: vi ses en annan gång . nu ska jag sova.

godnatt :-* 

14 september

Uncategorized | söndag september 14 2008 12:09 e m | Comments (0)

God morgon bloggen (:

Jag är konstigt nog väldigt pigg! Trots att jag kom hem vid 4 bläcket igår/imorse, och gick upp vid 9 idag är jag ändå inte alls speciellt trött. Men det kommer väl att visa sig sen i eftermiddag antar jag…
Igår var hur som helst en super trevlig kväll tillsammans med Pilan & många andra (: kvällen började med att en bil hämtade upp mig kl. 18.30 för att åka på middagsbjudning hos Pil (: super god mat! Vi 23.30 åkte Vi in till lund för fest hos Tilde. Trevligttrevligt! Och på något sätt lyckades jag få en blinde date med Alex (: Eller det var nog rättare sagt; Stina, Malin & Pilan fick till en blinde date med Alex åt mig (; haha . Senare drog allihop till Godset. Men när jag och Pilan insåg att vi hade ca 80 pix tillsammans & skulle ta bussen hem, rök förhoppningarna om att komma in..Det får bli en annan kväll! Är faktiskt sugen på att gå ut och dansa! Det var längesen nu. Nästa helg kanske (: ? Istället för godset drog vi till BK med Malin,Stina,Dennie,Oktay & några till för att käka. Tillsist tog jag,Pilan & Oktay bussen hem & cycklade hem i kylan…huhu, fy fan vad kallt det var ”/ Som tur var hade jag min tjocka stickade tröja runt halsen! Jag vet inte hur många som redan vet det. Men, min tjocka stickade tröja är grå & lite glittrig och följer ALLTID med mig på fest (: Den ligger oftast nertryckt någonstans i väskan, och hittills har den alltid visat sig vara andvändbar! KÄRLEK till den tröjan!!! Nu vet ni det (: Tack alla för igår & haaj :-*

liten.jpg

Helgens drink tips: Blanda Malibu cocos & sockerdricka. Då har ni världens godaste drink & en trevlig kväll! SÅLD! (; 

Har inte riktigt koll på vilken dag det är..?

Uncategorized | lördag september 13 2008 3:08 f m | Comments (0)

Hejhej du sötsöta blogg (;
sugen på lite fredags nytt? eller det är nog lördag nu eftersom klockan är ganska tidig morgon egentligen, fast jag kallar det fortfarande för natt..aja i alla fall. jag kom hem för en liten stund sedan, och nu har mamma & jag kollat lite film & krängt pizza (: Fredagskvällen har varit jätte trevlig för min del! Började på Areman i lund tillsammans med Nis, Linn, Josse & Isabelle (: Sen blev det bio & vi såg Get Smart. seriöst en ganska flippad film… haha fast den var underhållande förståss (; Efter bion blev det fest! tjoho, trevligt att träffa alla, haha det var ball (: sen blev det buss hem med den lilla bitchen Julian.. killen får nog jobba lite på attityden annars kommer han att få med mig att göra!  just det julian.. där fick du (; nu är jag ganska trött så jag kommer förmodligen att slockna inom de närmsta minuterna så.. godnatt :-*

9 September

Uncategorized | onsdag september 10 2008 8:43 e m | Comments (0)

Dagen idag;
Först skola sedan fika med Ida Fellini (: Alltid lika roligt att träffas över en latte & prata om allt som händer runt om kring. Det blev skvaller,skvaller & det blev Chock,Chock för min del!!? Det jag har fått reda på idag kommer att hålla mig vaken minst en vecka framöver..lätt! Jag säger bara OMG (: inte direkt vad jag hade väntat mig haha…
Till helgen planeras det party (: förhoppningsvis både fredag & lördag. Fredag är det 18 års kalas & lördag ska jag hem till Pilan och äta middag med deras familj, sen får vi se vad som dyker upp! Men känner på mig att det kommer att bli en nice helg. Det är dessutom ett nytt event på Marshmallow på fredag, tror inte att jag ska dit men man vet aldrig!

Ha det fint :-*

En liten tjuvtitt i mitt rum..

Uncategorized | tisdag september 9 2008 10:19 e m | Comments (0)

sofias-986.jpg

Här har ni min lilla blogg/plugghörna (;

sofias-990.jpg

Alla dessa tavlor… jag älskar dem (:

sofias-989.jpg

Mina porriga ljustakar i svart spets…

sofias-992.jpg

Bokhyllan såklart!

 sofias-988.jpg

Fler av mina tavlor, den här sitter ovanför sängen och jag har gjort den själv.

8 september

Uncategorized | måndag september 8 2008 6:51 e m | Comments (0)

the_hills_300x3002.jpg

Hum, vad ska jag säga..? The Hills, bästa programmet någonsin!? Jag är såld! (:
Snart börjar även Gossip Girl vilket jag verkligen ser frammemot!

6 September

Uncategorized | lördag september 6 2008 11:33 e m | Comments (0)

Godkväll!

Sugen på lite nytt skvaller? ok, då ska ni få det. Jag kan ju alltid berätta lite om helgens händelser (:

Lördag.
Just nu ligger jag här i min mysiga säng med min lilla laptop framför mig & har inget särskilt att göra. så då kan jag lika bra skriva lite här (; Lördagskvällen har för min del varit übertråkig. Hade tänkt sticka in till Lund, träffa lite folk & festa idag som allt annat vettigt folk.. meen så blev det inte. min kära mamma låste in mig. Farmor är här, och det är andledningen till att jag har gömt mig här hemma hela kvällen. middagsbjudning och sånt shit!? blää, jag som var så pepp på att festa ikväll! Men det fick bli PS2 med lillebror, vitt vin & lite för mycket farmor istället. Tidigare idag har jag, Linn, Denise, & Josse varit i Lund och dansat (: Det var sån prova på, Riktigt kul faktiskt! Lärde oss att dansa ”Pusycat Dolls” dansen x) grrr… Det blev käk på Max & sedan hem till mitt lilla hood vid 4 tiden. Tack för en trevlig dag tjejer (:

pussycatdolls.jpg

Fredag.
Ok, fredagen då? Jo, ni ska få höra om den också. Det var nog en av de roligaste & sjukaste kvällar på länge! Tack till alla som var med & gjorde min kväll minnesvärd (x Kvällen började med att Jag, Linn & Ewelina drog till Antons fest. det var kul att träffa alla gamla klasskompisar igen, men efetrsom att festen var sjukt dryg så stack vi vidare redan efter ca 10 minuter. Vi tog bussen in till Lund för att träffa Gustav, Robbin, Julian & Cissikulturen (: Bussresan dit var i sig ganska minnesvärd haha..och den satte sina märken…
Väl inne i Lund raggade Linn upp en väldigt INTE het kille som såg ut att vara runt 20, men som visade sig vara 91:a i vilket fall som helst följde han med oss på vägen till kulturen för att möta grabbarna. Nästan framme hittar Linn sitt andra offer. en spyende tjej på 24 bast som erbjöd sig att ta med oss in på Tegnees matsalar som tack för att vi torkade bort hennes mascara & bjöd henne på cider. Så helt plötsligt var vi en trevlig liten skara (; Vi ställde oss i kö till Tegnes till sammans med tjejen, och jag träffade två tyska killar på runt 25 som ville att vi skulle gå med dem. men vi skulle möta de andra vi Kulturen så vi kilade iväg. Jag lyckades pricka exakt r ätt ögonblick för att springa på Gustav i ingången. Alltid lika punktlig som jag är *host* Vi drog vidare hem till Gustav för efterfest. senare kom även Gustavs rumskompis Robbin & hans polare André. Men vad som hände sen förblir hemligt. ”What happend in Gustavs lägenhet, stays in Gustavs lägenhet” för allas bästa (; vi hade riktigt kul i alla fall!
lotion.jpg

Hemfärden är väl inte riktigt den bit av kvällen jag är mest nöjd med…eftersom vi missade sista bussen tog vi en vild chansning & liftade hem med två fulla gubbar som skulle till Genarp. Gubbarna hade varit på firma fest så det var den ena gubbens fru som körde. Men det var som tur var trevligt folk & vi överlevde (: men mitt tips till alla mina läsare & alla andra där ute; Lifta inte! seriöst, gör inte det. Vi hade turen att hamna i rätt bil med trevligt folk, men man kan ha otur så det är jävligt korkat att ta den risken. I vilket fall som, så slutade kvällen bra & Jag hade sjukt ball (:

Hoppas att ni nöjer er med dagens info :-*

Nästa sida »
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu