29 sptember

Uncategorized | söndag september 28 2008 6:51 e m | Comments (0)

Hej bloggen!

I mitt numera studentspäckade liv är min tid mycket knapp (; hahah. därför hinner jag numera skriva ungefär ett inlägg i veckan ”/ lite tråkigt jag vet, men ni får se framemot söndagens sammanfattning av det roligaste som hänt under veckan! I vilket fall som hellst ska ni får en fin sammanfattning nu när jag tar en paus i biologipluggandet (: Kan även medela att min kära broder har beställt hem Ben & jerry´s glass som jag snart hade tänkt hugga in på (; mums!

Veckan i sig: Många,många sov-morgonar denna vecka! Måndag,onsdag, tosdag & fredag (: Det gillar vi, & det har visat sig att alla i min klass blir mycket snällare när de får sova lite mera..

men måste såklart berätta! LINA HAR BÖRJAT I VÅR KLASS :D !! woho

Vi hoppar direkt till helgen tycker jag (:

Fredag: Började kl. 09.45 –> slutade kl. 12.15 . Ganska chill! Efter att vi slutat gick jag och killarna ner för att käka i matsalen.  kalops mums nejnejnej. filmjölk med kanel jajaja.  Där träffade jag min snygging Ida & vi kom in på härligt skvaller vilket gjorde att alla killar tröttnade ganska fort och drog därifrån. Hade lovat Ellen att möta henne vid halv ett tiden i matsalen när hon slutat, så jag och Ida satt kvar och pratade tills min lilla sötnöt kom (: Jag & Ellen hade i sin tur lovat att vänta på Pilan som slutade vid ett. Så vi slog oss ner i solen utanför polhem & väntade (: När klockan slog ett började det närma sig fika-dax så jag och Ellen hämtade Pilan & Det bar av till Felini ( mitt älsklingsställe som alltid såklart!! ) Det blev en härlig latte & massvis av skavller, och det dröjde inte länge förren Tobias dök upp bokstavligen rakt framför näsan på mig! ooopppss.. hehe. sammanträffande? efter fikan blev det shopping/fönstershopping i det fina vädret. Senare på kvällen blev det en helkväll med Ewelina & Linn vilket var lika på topp som alltid (: ”Är cholkad 10 gånger bättre än sex?” hum…

Lördag: Dagen började med att Jag vaknade upp hos min lilla gullunge Linn (: Vi käkade frukost & jag tog bussen hem. Väl hemma började förberedelserna inför en härlig party kväll! eller ja ärligt talat städade jag ungefär halva dagen, men det är kanske inte lika spännande att läsa om? Vid 7 tiden åkte jag tillbaka hem till Linny & vi cycklade hem till Karro för tjejmiddag (: Tack till Denise, Karro & Josse som hade lagat suuupergood satsig mat!! Det säger sig nog själv att en tjejmiddag innebär tonvis med skvaller & flum..? Så blev det i alla fall igårkväll (: Det blev även sminknig, klippning & porrig dans… hahaha. Vid halv 11 åkte jag & Linn vidare in till Lund där vi träffade Ewelina, Jakob & Hampus. Vi åkte därefter tillbaka till Dalby efter ett tag, för fest hos Johan (: Heel sick fest blev det! Tack speciellt till J som gjorde kvällen väldigt underhållande… jag tänker inte nämna några fylle misstag här, godhjärtad som jag är, men riktigt kul var det! Och tack Johan såklart för att vi fick komma (: Efter festen hade jag, Linn, Ewe, Jakob & Hampus en egen liten efter fest, och jag måste nog säga att det var bland det trevligaste på hela kvällen (:

Idag har jag mest tagit det lungt (: skönt, det känns som om det behövs! Nu ska jag plugga vidare. plugghäst som jag är (a) två viktiga prov nästa vecka & det vill jag inte missa…

Ciao sweethearts :-*

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu