Skrivet igår kväll (:

Uncategorized | fredag oktober 31 2008 3:42 e m | Comments (0)

Mina damer & herrar (: Nu ska ni få höra!

Onsdag: Pizza kväll med allt trevligt folk & lite senare blev det bakning med Pontus & Johan i Lund (: Sedan stannade jag i Lund för att umgås mer med Pontus & Johan vilket var mkt trevligt!

Torsdag: Idag då (; dagen började med att jag skickade ett sms till Natalie där det stod något i stil med ”sugen på att ta en tripp runt skåne med mig idag?” som svar fick jag ”jag är fan på!”

Skåneresa med Natalie (:
Kl. 13.23 började vi vår resa från Knivsåsen till Lund. I Lund fikade vi på Espressohouse medan vi väntade på tåget till Helsingborg, som var vår första destination.

ehousee.jpg

mm, cheeskake på E-house (:

14.22 tog vi tåget till Helsingborg (: Först och främst åkte vi till Eslöv. Yes, vi var ju tvugna att titta förbi bara för att jävlas med allt veberödsfolk! Sedan åkte vi vidare till Landskrona, där vi fick stanna en bra stund bara för att någon på tåget hade blivit alvarligt sjuk och behövde ambulans vård.. usch. Efter ganska lite om och men anlände vi till Helsingborg (: Riktigt nice stad måste jag säga! Massor med fina hus över allt & fotbollskillar som verkligen går in för sin sak..hum haha. Och vi var inte där bara en gång denna dag, utan 3 eller fler.. haha. Nästa gång tar vi båten över till Helsingör, 50 kr tur&retur låter bra säger jag!?

eslov.jpg

Eslöv, jag låter bilden tala (;

landsk.jpg

Landskrona (:

ambul.jpg

Ajaj :(

helsingb.jpg

Framme i Helsingborg ((: !!

helsingb2.jpg

Helsingborg, en mycket trevlig stad (:

Efter Helsingborg åkte vi vidare & hamnade väldigt off (; …. hjälp? vi hittade i alla fall ett Konsum..

odemark1.jpg

Natalie, hum var är vi?

odemark2.jpg

Men att vara mitt ute i ödemarken förstörde
inte vårt glada humör (: !

konsum.jpg

Och vi hittade trots allt ett konsum

Men lyckligt vis hittade vi även senare till Väla, där vi krängde loss på IKEA (: fattar ni hur mycket mat man får där för 20 spän?? Men vi nöjde oss inte med att äta, nejdå. Självklart shoppade vi & provade bilar på Välacenter (; Visste ni att det finns stora shoppingcenter i Väla? Det gjorde inte jag ialf!

ikea.jpg

Jag var överlycklig över att ha hittat IKEA (;

ikea2.jpg

IKEA krängde vi korv, läsk & glass (:

glass.jpg

Innan jag gick & la mig på onsdagkvällen,
skulle jag inte i min vildaste fantasi kunna tänka
mig att jag skulle sitta på IKEA i Väla & äta
glass ur en kaffekopp dagen efter (: !?

valac.jpg

Väla Center (: nice!

vala1.jpg

Jag tror ni tänker samma sak.. en lysande fågel?

vala2.jpg

Jag provade bilar, det är ju snart dax för en egen kärra (;

Vi gav oss åter igen av till den trevliga staden Helsingborg (: Natta var super stolt över sitt köp av massa timmar framför tv:n haha (; När vi kom till stationen beslutade vi oss för att åka vidare till Ängelholm. Jag måste säga att vi drabbades av lite lätt panikångest när mörkret slöt sig så tätt in till oss att man inte såg ett piss & bussrösten medelade att vi skulle anlända till Ängelholm ca 50 minuter senare. hoho, försent att hoppa av.. så det var bara att bita ihop och se glad ut (: Ängelholm here we cooom!! Under de femtio minuterna det tog att ta sig till Ängelholm passade vi på att plugga kemi & halvsova lite. mm (:

stolt.jpg

Natta håller hårt i sina ny inköpta sesonger (; 

Väl framme i Ängelholm vandrade vi omkring lite & tittade på lite olika sevärdigheter (: Mysig stad det med! Vi passerade en Thai restaurant och kände hur det kurrade i magen.. Oxkött & grönsaker i kokosmjölk blev det (: Fy fan vad gott!! Det var så himla nice att sitta inne i värmen på en mysig restaurant i en okänd stad när regnet vräkte ner utanför fönstret (: Det måste vi utan tvekan göra om!

angelh.jpg

Framme i Ängelholm (: !

mat3.jpg

Den mysigaste Thai-restaurangen ever (: !!

mat2.jpg

Natta hugger in på maten (: ååh, så gott!

kina2.jpg

Restaurangen var väldigt fint utsmyckad!

Nästa station blev Ängelholmtågstation & tåget i en timme mot Lund!? 1 timmes tågresa, hoho. Ni kanske förstår att det blev lite långtråkigt att sitta på tåget en timme utan att göra ett smack, så jag och Natta hitta på lite olika lekar, för att underhålla oss själva (; Tänk vad tiden går fort när man har roligt!  Vi var dessutom i Ramlösa! tänk, jag har varit i staden där dom gör mineralvatten hihi (; Vi var Framme i Lund på ett litet kick kl. 20.10!

ramlosa.jpg

Nästa station Ramlösa hahah..

vattenp.jpg

Ursäkta, men vem ser att detta är en vattenpipa??

trak2.jpg

Jag fyllde i Natalies blodådror, dom såg ut som en snopp (;
fårstår ni nu hur tråkigt vi hade & hur lättroade vi är?

Men nu ska ni inte tro att kvällen tog slut bara för att vi var tillbaka i lund! nejdå (: Först gav vi oss av för ett litet snabb besök hos Pontus & Johan, det var tänkt att vi skulle ha rökt vattenpipa, men kolen var slut & vi hade brottom till bussen (; Efter det åkte vi till Dalby för att träffa Johan & för att sitta hemma i hans mjuka soffa och stoppa i oss godis en stund (: Men som jag sa tiden går fort när man har roligt, och nu sitter jag här kl. 23.15 tillbaka i mitt eget hus, efter en helt underbar dag i Skåne tillsammans med Natalie (;

citylivs.jpg

Jag låter även denna bild tala för sig själv..
Klockren Natt- häng- i-Lund bild (;

dalbybs.jpg

Åter i Dalby, i väntan på Johan (:

sexan.jpg

Sista resan för denna dagen, 6:an till knivsåsen (;

Hoppas att ni har haft en lika trevlig kväll! Imorgon planeras der för fest & nu ska jag kolla film (: Haj o ivaj :-*  

Tisdag.

Uncategorized | tisdag oktober 28 2008 10:38 e m | Comments (0)

Hej blogg (:

Vad sägs om att vi tar en dag i taget som alltid annars!?

Lördagen: Kvällen börjades med fest hos Nicke med Linn & Ewe (: Det var trevligt, trevligt & härligt folk! sedan bar det av till Lund. Där vi for omkring lite över allt.. (; Sen blev jag & Linn av med Ewe & åkte tillbaka till Dalby för efterfest hos Nicke. På busstationen träffade vi en kille som hette Nathaniel. Jag måste ta med den biten, för är inte det ett av världens finaste namn?? Det tycker i alla fall jag (: skit fint! Där efter gick vi hem till Linn, där min mamma kom och hämtade mig av förklarliga skäl.. Men några detaljer bjuder jag inte på denna gång! Det får bli nästa helg istället (:

Söndag: Det finns väl inte så mycket mer att säga än; fullkomligt död & handlingsförlamad…

Måndag: Blev det shopping i Lund Med Linn & senare även Ewe (: haha,  det blev bland annat kläd provning inför Halloween (; Kvällen tillbringade jag med god mat & Sex And the City (: Det gillar vi!

Tisdag: Idag, började dagen med ett himlans oflyt med allting kändes det som. Men senare kom Ellen och piggade upp hela min dag! (: Det var så kul att träffa henne igen! Längesedan sist. Som vanligt när det gäller Ellen blev dagen till ett härligt kaos, vilket jag gillar väldigt mycket (: Ikväll mina Damer & Herrar är det Etage, men det ska inte lilla Sofia gå på, för hon sparar sina pengar & sig själv inför helgen… (: dessutom är man ju sviken av tre bortskämda ungar, som bara får för sig att sticka i väg utan mig hur som helst!? haha (;

I övrigt: är jag väldigt sugen på en riktigt kall & snöig vinter, med massvis av snö & is som glittrar överallt. Jag brukar aldrig tycka speciellt mycket om vintern, det är ju egentligen bara kallt, ruggigt, slaskigt & äckligt!? Men nu ser jag faktisk fram emot det, och det känns som om det börjar närma sig (: Jag har även haft planer & funderat seriöst på att flytta till Madrid vårterminen i 2:an. Sedan vi fick veta det för ungefär två veckor sedan i skolan har jag varit väldigt sugen på att ta chansen & bara sticka. Det hade varit så otroligt skönt!? Så vi får se. Men det kanske faktiskt blir av, även om det känns overkligt (: Angående kärlek? Djup suck..killar? Jag är singel and I like it, vad ska man då med ett förhållande till? kan någon vettig människa svara på detta? (; Dessutom måste jag tillägga att jag har hittat ett par vintestövlar som jag är väldigt förtjust i på Bianco, om de finns kavar när jag fått mina pengar så ska jag ha dem! lätt (: I de kommande lov dagarna planeras fest, fest & åter igen fest!

fest1.jpg

Tack Nicke & alla andra för en trevlig kväll! (:

fest4.jpg

Linn, Anton, Ewelina, Jag & Sebastian!

fest3.jpg

Anton, Jenny & Sebastian (:

fest5.jpg

Jenny (:

Ciao :-*

Uncategorized | lördag oktober 25 2008 6:56 e m | Comments (0)

Hoppas att ni har haft en trevlig helg såhär långt allihop (:

Själv ska jag snart iväg på fest! Jag har precis kommit hem ifrån Nova Lund där jag har varit i stort sett hela dagen (: Jag, Denise, Linn & Josse har blivit sminkade & fått håret fixat av Maxfactor & Kicks till ikväll (; Sen har vi fått med oss massvis med sköna produkter hem! Jag & Denise fick dessutom poesera lite för Maxfactor haha..  härligt (: Igår hade vi bara två lektioner + en håla där Jag, Antonia & Sara fikade på Espressohouse (: Det blev inget DK, Så kvällen tillbringade jag tillsammans med Denise, Josse & Linn hemma hos Linn & Nis (; Det käkades, flummades & kollades på ”film”… haha (: Nu ska jag snart ge mig av & jag ser framemot en härlig party kväll tillsammans med Linn & Ewe (;

sofias-har.jpg

Håret är nu fixat & klart inför kvällen (:
Inbakadfläta i luggen & Hollywod-lockar!

sofiassmink.jpg

Tyvärr är ljuset väldigt dåligt.. men ögonen är
i vilket fall som hellst sotade (;
(nej, jag har inte gröna ögon, och nej, jag är inte så
rödögd som det ser ut..inte än ialf haha..)

produkt.jpg

Hej & Hå, här är alla produker vi håvade med
oss hem.. (; mm, krääänngg..!

Ha det gott allihop :-*

Torsdag!

Uncategorized | torsdag oktober 23 2008 9:11 e m | Comments (0)

God kväll Gott folk (: !

Idag: har varit en långlång dag, med dryga skoltimmar & skridsko åkning (; Skridsko åknigen var i för sig kul, även om jag såg ut som någon form av hyper bambi på isen.. men jag menar, har man inte åkt skridskor på flera år så har man inte.. eller hur (: ?

Morgonen: denna trosdag har däremot varit riktigt trevlig (: Min första lektion började inte förren kl. 09.35. Men redan klockan 08.00 beffan jag mig i Lund Barnsjukhuset, för att hälsa på min bror & självklart hugga in på deras feta frukost buffe (; Mm, så gott det var! Och tänk, jag som brukar äta frukost på typ 3 minuter. Nu satt jag ner i en hel halvtimme & åt lungt utan någon stress alls! Underbart! Jag träffade även Pontus, en kille som bor på samma avdelning som min lillebror, och som jag träffade för första gången över middagen med Barncanserfonden igår (: Trevlig kille! Just det, på tal om middagen. Jag får ju berätta lite om igår också (;

Igår: Åt jag & min familj middag med Barncancerfonden, på BUS i Lund. Det var jätte god mat verkligen! & Vi hade en riktigt trevlig kväll med alla supertrevliga sköterskor, pasienter &  närstående (: Jag lärde känna en 17 årig kille som också bor på Sebastians avdelning. Pontus, verkligen en trevlig kille! som jag spenderade resten av kvällen med. Lustigt nog visade det sig att killens mammas föredetta bästa vännina, bor granne med oss & att de inte hade haft kontkat på flera år. Dessvärre fick vi medela att även hon har fått cancer. Det var jobbig att berätta om, men själv klart är det ju ännu värre att få höra om! Ja, världen är allt liten & förjävlig..

Men nu ska vi inte deppa ihop (: visst finns det mycket skit här i världen. det finns det. Men kära vänner, det är så mycket man inte kan göra någonting åt. Tyvärr är det så, men man kan inte göra annat än att bita ihop. Därför är det viktigt att tänka posetivt! Man kan göra så gott man kan för att bidra & hjälpa. Men man kan hjälpa långt ifrån alla som har det svårt. Något ni kan göra för att hjälpa, är att stödja Barncancerfonden & att ha en trevlig helg! Det är nämligen vad jag tänker göra (:

hope.jpg

Gå med & stödj Barncancerfonden!
Hjälp till att Rädda min lillebror & många andra. 
Själv tänker jag beställa ett sånt här halsband (:
www.barncancerfonden.se

Ha det gytt :-*

Här får ni lite bilder från skånskadagbladet att mumsa på :)

Uncategorized | onsdag oktober 22 2008 10:18 e m | Comments (0)

Här får ni lite bilder från skånskadagbladet att mumsa på :) !

sebastian33.jpg

Madde anländer (:

sebast51.jpg

Madelein skakar hand med min familj (: personen rakt fram som ser ut som en skrattande larv är jag.. (;

sebastian22.jpg

Madelein skakar hand med min lillebror (:

sebast6.jpg

Visst är hon vacker!? (:

sebast12.jpg

Mina damer & herrar här ser ni mitt vackar hår!!
Av Kiddy & Isabelle fick princessan en krona av guldpapper (:

sebastian11.jpg

Just nu tittar ni på den starkaste & bästa lillebroren i hela världen (: <3!

Här kommer lite text från dagens tidning;

Prinsessa på besök
Av Eva Martelius
Först publicerad: 21 oktober 2008 13:19
Senast uppdaterad: 21 oktober 2008 15:06

”Hey princess”, sjöng Lerbäcksskolans musikklasser när prinsessan Madeleine besökte Barnsjukhuset i Lund idag vid middagstid.

LUND. Prinsessan gick runt och hälsade och några flickor överlämnade en guldkrona och ett fint paket. (Isabelle & Kiddy)

Att få träffa prinsessan Madeleine har varit en önskedröm för några av barnen som vårdas på Barnsjukhuset och deras önskedröm uppfylldes alltså på tisdagen genom Stiftelsen Min Stora Dag.

Efter att ha lyssnat på sång och musik i barnsjukhusets ljusgård visades prinsessan runt av bland andra divisionschef Iréne Jakobsson. Hon besökte också lekterapin och sedan fick barnen på vårdavdelningarna ett personligt prinsessbesök.  Prinsessan kom till Universitetssjukhuset i Lund i egenskap av beskyddare för stiftelsen Min Stora Dag, som har till mål att göra sjuka barns önskedrömmar till verklighet.
En av de patienter som fick träffa prinsessan var Sebastian Lundgren,(min lillebror (:) som går i sjätte klass i Dalby. Han satt i ljusgården och väntade på det kungliga besöket tillsammans med pappa Anders, mamma Lotta och storasyster Sofia. (jag & min familj)
– Det är roligt att hon tar sig tid att träffa oss. Det är trevligt att hon hälsar på. Många uppskattar det säkert. Jag har pratat lite med de andra barnen om det innan, sade Sebastian Lundgren.
– Det är nog första och sista gången jag får träffa någon kunglig. Man får ta chansen, fortsatte han.  Plötsligt dök hon upp Strax efter klockan tolv anlände prinsessan Madeleine till sjukhusets entré och följdes in till ljusgården av bland andra sjukhuschef Bent Christensen och divisionschef Iréne Jakobsson.
Madeleine stannande till och tog de flesta barn som satt och väntade i hand.
Därefter gick hon över på andra sidan för att lyssna på det framförande som musikeleverna från Lerbäckskolan stod för.
Prinsessan fortsatte efter tjugo minuter in i sjukhusets inre delar. På programmet stod först de enskilda mötena med de tre sjuka barnen och sedan ett besök på sjukhusets lekterapi.
Även om träffen var kort, tyckte Sebastian Lundgren att den var en upplevelse.
– Mina klasskompisar kommer inte att tro mig förrän jag visar dem tidningen, sade han.
Iréne Jakobsson berättade att barnen på lekterapin har förberett sig på besöket, bland annat genom att göra en tårta i lera med prinsessans porträtt på.  Cheferna nöjda Även sjukhusledningen uppskattar den kungliga närvaron.
– Det känns betydelsefullt för oss som arbetar här, att vi får uppmärksamhet, sade Iréne Jakobsson.
För att ett barn ska få hjälp av stiftelsen Min Stora Dags krävs att han eller hon är påtagligt sjuk, som Iréne Jakobsson uttrycker det. De får då skriva ett önskebrev tillsammans med sina föräldrar. Deras läkare ska också fylla i lite uppgifter.
– De kan sedan önska sig nästan vad de vill. Jag tror till och med att någon har fått en häst. Att titta på schlagerfestivalen eller gå på Kolmården brukar vara populärt. Någon har fått åka och se fotboll i England och en annan har fått träffa Zlatan, sade Iréne Jakobsson.
Hon tror att upplevelsen i sig med närvaron av en riktig prinsessa kan ge barnen en kick.
– Så arbetar vi redan i lekterapin. Vi försöker lyfta fram det friska även med barn som är svårt sjuka. Vi mår alla väl av positiv stimulans även om det inte finns något mått på om att tillfrisknandet går så eller så mycket fortare genom denna.  De anställda ville se På plats på Bus ljusgård och på balkongerna runt omkring fanns även en stor del av sjukhusets personal. En av dem, barnsjuksköterskan Malin Lenneryd, hade dubbla roller. Hon är mamma till fjärdeklassaren Erik, som var med och sjöng för prinsessan.
– Detta har varit jättestort för dem. Det är första gången de yngsta eleverna framträder. De hade förberett sig mycket, och sedan blev besöket först inställt på grund av att Madeleine var sjuk, sade Malin Lenneryd.  Glömmer det onda Som barnsjuksköterska tror hon att prinsessans närvaro kan betyda en hel del.
– Allt som förgyller de sjuka barnens dag är av godo. Om det sedan är musik, teater, något de kan skapas själva eller ett kungligt besök spelar ingen roll. Det viktiga är att det innebär en stund som gör tillvaron lite ljusare, sade hon.  Joakim Stierna
[email protected]Prinsessa uppfyller barnens drömmar2008-10-21 14:06 (Uppdaterad 15:04) LUND
Stämningen var högtidlig och förväntansfull när prinsessan Madeleine vid lunchtid på tisdagen kom till barn- och ungdomssjukhuset (Bus) i Lund. Hon besökte alla barn på sjukhuset, men hade enskilda möten med tre patienter och deras familjer. Meningen är att hon ska uppfylla deras önskedrömmar.

Uncategorized | tisdag oktober 21 2008 4:53 e m | Comments (0)

Jaa du kära blogg (: vad ska jag säga? Idag kommer du få finfint besök på din sida!

Som jag nämt tidigare var det bestämt att jag skulle träffa Princessan Madelein för ett tag sedan. Men eftersom hon blev sjuk till den gången, så har jag träffat henne idag istället! ja, vad ska man säga? Hon lever verkligen upp till namnet princessa kan jag tala om! Vacker som en tvätt äkta princessa var hon helt klart, Verkligen jätte snygg! & dessutom är hon världens trevligaste & jätte gullig (: en riktig dröm princessa! Så det var verkligen jätte kul att få träffa henne! Det bästa av allt var nog när hon skulle hälsa! Då sträckte hon fram handen & sa
Madelein, jätte trevligt att träffas, är det du som är storasyster i familjen?”
Det jag tyckte var så lustigt var att hon sa sitt namn! som om jag inte redan visste det haha (; Media kryllade såklart över allt, så jag, pappa & min bror belv interjuvade av ett antal jornalister. Så ni får hålla lite utkik i tidningarna nu de närmaste dagarna & se om ni får syn på mig haha (; Jag pratade även med en dansk man som jobbar med att endast åka omkring &  fotografera kungafamiljer. Tänk vilket jobb!? Det hade inte varit helt fel (: Jag kan säga att dagens möte verkligen var minnes värt & jätte trevligt (: Tack Madde & alla andra!!

madde.jpg

Här har ni henne, Sveriges Number One Brud (: Princessan Madelein!

ingang.jpg

Princessa på ingång! Visst är hon vacker!? (:

krona.jpg

På bilden håller hon i en krona av guldpapper, som hon fick
som present av en liten flicka!

Puss på er nyfikna :-*

söndag!

Uncategorized | söndag oktober 19 2008 2:20 e m | Comments (0)

Då var det dax igen, helg resumé (: !

Eller egentligen en resumé av hela veckan. Veckan har varit ganska lugn, vi hade spanska prov i fredags (som inte alls kändes särskilt bra tyvärr..) men för övrigt har den varit ganska chill (: Något eller rättare sagt någon jag har saknat väldigt mycket den här veckan är Lina! Hon har åkt på körtelfeber & har varit borta hela veckan, så nu tycker jag att det är dax för henne att komma tillbaka! ) :
Ok, direkt till helgen! (:

Fredag: Åkte först in till Malmö för att shoppa i min nya favorit affär som jag tänker hemlighet hålla för er höhö! (Bilder kommer) & Fredagkvällen tillbringades tillsammans med Ida i Lund-city (: Det var mycket trevligt! Det började med att vi tog bussen in vid halv 11 bläcket. Där träffade vi på ett par fulla gubbar som bjöd på norrlands guld, haha. Det är väl lika bra att tacka & ta emot istället för att neka haha? vi träffade även på Jesper som var på väg till Nr 15 (;
Framme i Lund träffade vi på ett gäng killar från Lund som skulle på fest i Flyinge. Vi umgicks med dem ett tag & jag må säga att det var riktigt underhållande!? speciellt dansen till ”Lilla groda akta dig” hahah. trevligt folk som vi gav löfte om att festa med någon gång i framtiden, innan vi gick vidare (; Tog en sväng ner om Fellini,  där vi var en stund tills vi gav oss i väg till vårt mål den kvällen; Gustavs lägenhet (: Hos Gustav var det lika trevligt som vanligt, men som tidigare tänker jag inte avslöja närmare vad vi gjorde (; men hallonsylt, fläderbärssaft, vodka & is, is the shit hahaa..
Senare på natten gav vi os av för att ta sista bussen hem. Där träffade först Timmy & sedan även våra A-lagskompisar för andra gången den kvällen (; Den här gången pratade vi lite mera, och dom visade sig vara Hells Angles medlemmar från Sjöbo. Lide coolt var ändå! Vi fick ju veta en hel del detaljer & insider fakta om deras lilla ”motercyckel gäng”, men det är dessvärre ingenting jag kommer att skriva om här..Vi har ialf lärt känna lite nytt folk, Mc-gubbarna från Sjöbo haha! När vi kom hem till mig vid 3 tiden käkade vi pizza, mm så gott med mat på natten alltså! Det var en riktigt trevlig kväll i alla fall, så tack säger jag till Ida som höll mig sälskap hela kvällen, Gustav för ännu en trevlig kväll i din & Robins fina lägenhet & Alla andra som gjorde kvällen jävligt kul (:

Lördag: Började med dressyrträning för Ida på min underbara häst (: Det gick faktiskt bra & både jag och Bono tyckte det var jätte roligt! Vi är tacksamma för Idas lektion (:! det behövdes nog känner jag haha..
Senare på kvällen åkte mamma & Pappa iväg på fest, så jag fick i uppgift att passa min lillebror. Jag bjöd hem Linn, och tillsammans gjorde vi en tre-rätters middag med super god mat (: gud, jag är för sjutton fortfarande mätt! Efter middagen hade jag & Linn det super mysigt med tända ljus, bra musik, ostbricka & Röttvin (: Det var precis vad jag behövde just nu! Lite rödvin & någon att prata av mig totalt med (; Jag känner verkligen idag, att kvällen igår har lättat mitt hjärta & nu känner jag mig mer peppad (: Tack Linny, du gör alltid allting så bra!

Söndag: Idag kommer Frida hem efter att ha varit i Småland & tittat på häst (:! Spännande, nu är jag hyper nyfiken på hur det har gått! själv har jag bara slappat. Borde egentligen pluggat lite mer engelska med tanke på provet i morgon.. men vem orkar? nja (: jag får väl gå och plugga lite nu då..

sofias-mys.jpg

Jätte god Tre-rätters middag (: satsigt med fin
dukning & allt säger jag!

sofias-mys2.jpg

Ostbricka, Rött vin & tjejsnack i mitt mysiga
vardagsrum (;

Hoppas att ni har haft en bra helg ni med!? tjingeling :-*

Uncategorized | tisdag oktober 14 2008 6:13 e m | Comments (0)

Hej bloggen (:

Idag är det tisdag, inte så mkt har hänt än så länge! Fast Lina var sjuk idag ) : & vi fick sluta 12.05 (; wiho, gissa om någon blev glad? Jag har även idag fått reda på att min bror förmodligen kommer att flytta till Upsala om drygt två veckor, för att få en bättre behandling. Det är ju bra iförsej, men han kommer att vara borta över jul & jag kommer att sakna honom massor ) : kanske följer jag med upp, tar en liten break? vi får se.. <3

Här får ni äntligen en bild på min lilla bebis som kom i helgen (:

angie.jpg

Angle´s Delight

Uncategorized | söndag oktober 12 2008 6:14 e m | Comments (0)

Här, i den stilla gryningen
Kan jag känna, allting andas, igen
Dom tunga molnen,
drev iväg med vindarna
Inga tårar, ifrån himlen,
blir till regn
Vi, hör orden i en sång, som
finns kvar här i våra hjärtan
Nu, i lugnet efter storm
En ängel flög förbi
Mot himmelen så fri
Men hon lämnade sitt leende,
på vår jord
Som en sol som värmer oss
Som ett himmelskt stjärnebloss
Så vi kan betrakta livets skeende,
med en tro
Kärleken är
Och när natten sänker sig
Är vi trygga i varandras andetag
En vind, som smyger sig hit in,
bär en doft utav vilda rosor
En ängel flög förbi
Mot himmelen så fri
Men hon lämnade sitt leende,
på vår jord
Som en sol som värmer oss
Som ett himmelskt stjärnebloss
Så vi kan betrakta livets skeende,
med en tro
Kärleken är

En ängel flög förbi,
Mot himmelen så fri
Men hon lämnade sitt leende,
på vår jord
Som en sol som värmer oss
Som ett himmelskt stjärnebloss
Så vi kan betrakta livets skeende,
med en tro
Att kärleken är

Den här sången har alltid betytt mycket för mig, ända sedan jag var liten. den har alltid kännts betryggande. speciellt nu när allting inte är så lätt. Låten och jag har någonting gemensamt. Den & jag  finns alltid här för min mamma, min pappa & min lillebror. och alla andra närstående. livet är svårt & jävligt orättvist, men det gäller att kunna gå vidare & se frammåt. det är så varje människa gör, för att överleva varje dag.
 

För lite mer än två månader sedan fick jag & min familj beskedet att min 11åriga lillebror har cancer. För er som inte visste om det här tidigare kommer den här texten kanske som en chock. Men jag har inte känt för att skriva någonting om det här ämnet eller min lillebror i min blogg tidigare. För jag tycker att det är ett så pass tungt & svårt ämne, som många inte förstår & kanske tycker är väldigt jobbigt att få veta om. De som har, eller har haft en familjemedlem med cancer, vet & förstår vad jag pratar om. Men om man inte är drabbade av det eller har drabbats av det, kan man inte i sin vildaste fantasi föreställa sig hur det är. Jag kan tala om att det inte finns några ord. precis så känns det. allting är bara tomt, som om en del av mig har försvunnit & alldrig kommer att komma tillbaka igen. för så känns det. Det är otroligt tuff & jobbig period  för mig & min familj just nu, men vi gör allt för att se det positiva i det & försöka att se framåt.  det här känns lika overkligt varje gång jag sätter fingrarna på tangenterna och skriver om det. men nu är det på tiden att ni som inte redan vet, får reda på varför jag inte alltid är på topp ibland & varför min bror inte längre bor här hemma. han bor nu på Lundsbarnsjukhus för cancersjuka barn.  jag skulle villja tacka alla som jobbar där av hela mitt hjärta. för att de gör ett så fantastiskt och otrorligt jobb varje dag. Och hela tiden räddar liv. Men det största berömmet av alla ska min bror ha. för att han är så jävla stark & modig. han är min riddare och jag älskar honom så jävla mycket <3 Tack även till alla vänner & närstående som har ställt upp den senaste tiden. det betyder.
 Nu tänkar jag inte skriva mer om det här, det gör för ont i hjärtat. det finns så många miljoner tankar & ord jag skulle vilje skriva av mig, men när jag sätter fingrarna på tangenterna säger det bara stopp. jag är ledsen att ni som läsare ska behöva läsa det här. om jag själv fått välja är det ett kapitel i mitt liv jag gärna skulle ha hoppat över. Jag vet att ni gillar att läsa om den obekymrade sidan av mig med shopping, fika & fest. men det känns som att ni borde veta om att mitt liv inte alltid är en dans på rosor. allting är inte alltid lika bra som det verkar.

sebhjart2.jpg

var stark <3

Jag hoppas att jag inte har förfärat er alldeles för mycket med det här inlägget. tack för att ni tog er tid till att läsa och försöka förstå mig bättre.  over and out för ikväll alla mina kära läsare :-* 

Söndag!

Uncategorized | söndag oktober 12 2008 4:33 e m | Comments (0)

Hejhej bloggen (: sugen på helgens nyheter?

Fredag: Shopping i Lund med Melli (: Jag var ju tvungen att handla lite nytt inför kvällen! det blev i vilket fall som helst; strumpbyxor, mascara & ett rosa band (; Kvällens outfit bestod sedan av; strumpbyxorna, ett vanligt vitt linne ur min egen garderob & midjekjolen från Gina som jag är så förtjust i men som var slut såld, så jag fick låna den av Emilia (som har den i grå) istället! Senare blev det  fika på Coffé Bar med Ellen,Pilan & Lisa (: trevlig att få träffa de pratglada  flickorna på fredags eftermiddagarna för skvaller & kräng (: det tycker jag borde införas som en ny vana! På kvällen åkte Jag hem till Linn för förkrök & fixning (: Jag & Linn blev uppsminkade av Josse, och jag måste säga att hon faktiskt är grym på att sminka även om det blev en ”hel del” smink.. ahaha. men det blev fint! Sen bar det då av till Lund för vår Feta klassfest i Hemvärnslokalen! Det var riktigt nice i början! Bra drag, ca 150-200 pers, massor med nytt folk, och mycket folk jag redan kände (: Tråkigt nog mådde inte Linn bra och stack hem redan vid 12 bläcket. Men jag stannade och gick allt mer in i dimman (; Mitten av kvällen minns jag inte så mkt av. Jag minns att det var en hel del dans ialf (: men det var ju as cool med att dansa med alla som kom från dans & musikal gymnasiet! Som gjorde värsta bakåt volter & moonwalk och allt tufft shit som hör till! Riktigt nice faktiskt (; tyvärr hände något med stereon vi halv 2 tiden, så då började allt folk att ge sig av & även jag.. Var vid busstationen med Christian, Rasmus, Saman & nån Tobias, tills bussen kom typ 40 minuter senare. Minns inte så mycket av vad vi gjorde där men men haha.. till bussen kom även Marcus & Julian springandes. Jag & Christian satte oss längst bak & somnade båda två haha (; Vaknade vid något tillfälle av att en konstig snubbe (tobias?) som tjatade om nån jäkla penna satt bredvid mig… Sen sa han något om att han brukade stänga in sina katter i frysen och jag blev helt tyst & sa att jag gillar katter & att min katt brukar få sova i min säng under mitt duntäcke hahaha… inte för att den brukar göra det men aja jag vetefan! helt lost för sjutton (; landade ute i ödemarken (hemma då..) vid 3 tiden nån gång sen minns jag inte mycket mer av den kvällen! Men jag tycker i alla fall att det blev en helt ok lyckad klassfest, men mycket folk, bra musik, bra lokal, duktiga vakter & framför allt trevligt folk (: något som borde göras om fler gånger!

Lördag: Behöver jag skriva något mer än typ.. död? Det blev en myskväll med familjen(Har inte blivit på ett tag nu, så det var faktiskt nice!) & förberedelser inför söndagen (;

Söndag: Upp vid 6 tiden, sen en heldag på tävlings banan med Spacie (: Det gick riktigt bra så det var kul! Väl hemma utslagen redan klockan 13.00 var det dax att ta emot den nya unghästen! Men det var roligt & ni ska se henne! Hon är helt ljuvlig (: bilder kommer snart, men jag orkar inte ladda upp haha.. för lat! Nu ska jag käka!

spacie2.jpg

Space Girl på tävling (: bilden är från förra året! fick inga bilder idag eftersom jag glömmde min kamera (;

Ha det gott gott folk (: haaj :-*

Nästa sida »
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu