1 oktober

Uncategorized | onsdag oktober 1 2008 7:06 e m | Comments (0)

Hej bloggish (:

Idag är det första oktober! här går det undan, och jag undrar vad som finns att vänta den här månaden.. (; Det är lite som att ha en adventskalender, varje månad är en ny lucka som det finns något hemligt & spännande bakom. Jag menar man vet ju alldrig vad som kan hända? Det kan hända mycket på en månad, kanske kan det bli en månad som förändrar hela ens liv? haha, nä nu börjar jag bli lite för djup här va (: back to riiälety!

Idag har det varit en hel flumm dag i skolan. Jag skyller på att jag är övertrött.. Jag och Lina har i vilket fall som helst varit totalt flippade, hungriga också tydligen (: hela dagen..
Först käkade vi i matsalen, lite pastasallad & några mackor belv det. Sen fick jag och Lina för oss iden att smuggla med oss några mackor in på SO-lektionen.. det resulterade i att vi båda kom försent, vi fick trycka ner mackorna i väskan bland alla läxpapper & Lina rycker upp dörren och säger ”förlåt att vi är sena” men efetrsom jag hade munnen full av mackor fick jag inte fram ett ord, så jag bara ”mmm” och nikade lite mot läraren. Detta fick Lina att börja skratta helt galet, vilket ledde till att jag också började skratta och satte mackorna i halsen!? Självklart blev vår ulligga-gulliga kärring till lärare skit sur. (inte för att hon inte var det redan) som det kan gå (; Efter nog den drygaste So-lektionen någonsin hade vi 1 timmes lunch. Eftersom jag & Lina redan hade ätit bestämde vi oss för att gå en sväng på stan istället (: Men.. vi kom inte längre än till Espressohouse (Igeen !!?) där sjönk vi ner i ”hångelhörnan” Med en stor bit kladdkaka & massvis av vippsgrädde (: (Som om vi inte ätit tillräckligt tidigare.. ) efter en stund kom även Linn & sälskapade med oss (: sedan tillbaka till skolan för en lektion.. suck. Trevlig dag!
Men kära läsare… resan tar inte slut riktigt än! När jag kom hem fick jag nämligen ett sms som redan har gjort den här månaden lite annorlunda. Det var nämligen från Andreé. Min semester kärlek som är tillbaka i sverige igen.. hoho, fortsättning följer.

Övrigt: Jo, i helgen fyller min söta lilla älsklingsbror 12 år, så nu i veckan blir det present jakt! kanske fredag? Vi får se (: Jag har även fått besked om att jag ska få träffa en väldigt speciell person…
Fin besök får man väl säga! Den 9:e oktober ska jag nämligen träffa Sveriges egen Prinsessa Madelein! (: Om ni har några frågor ni vill att jag ska vidar befodra är det bara att skicka dem som en komentar! Bilder & mer fakta från dagen kommer upp här i bloggen lite senare (;

nu ska jag plugga vidare! prov imorgon ”/ puss på er :-*

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu