9 oktober

Uncategorized | torsdag oktober 9 2008 3:36 e m | Comments (0)

Hej bloggen :)   haft en bra vecka hittills? Min har faktiskt varit helt ok!

Måndagen: Ledighet, och det förtjänade vi verkligen kära polhems elever (: dock fick jag ju ägna dagen åt att plugga SO, till provet i tisdags ”/ jävla natur mördar linje :|

Tisdagen: Var en väldigt tung och jobbig dag. Nog en av de jobbigaste dagarna hitills på polhem. Dagen började med att jag frågade Natalie varför alla flaggor var hissade på halv stång när vi kom till skolan. Hon visste inte, och vi båda tyckte att det var ganska skumt.  När vi kom till klassrummet frågade vi de andra om de visste. Det visste de. En av killarna i SP1A hade tagit sitt liv. Vad ska man säga & vad ska man överhuvudtaget tänka när man får reda på en sådan sak? . Allting blir bara så svart och jobbigt. Ett minnes rum fanns öppet i byggnad 5 & vår biologilärare ägnade första lektionon åt att prata om det som hänt. Usch, jag ville inte lyssna. ville inte höra. Det är så hemskt!
På hela skolan låg det en konstig stämning resten av dagen. Bättre blev inte dagen av att  jag, Lina & några till kom 2 minuter försent till mattelektionen och inte blev insläppta i salen för att Cecilia verkade vara på dåligt humör. Vi fick alltså inte reda på våra prov resultat.. great! Lektionen efter var SO-prov. Det gick käpprätt åt helvete.
Så, samman fattning av tisdagen då: jag har varit med om bättre dagar..

Onsdagen: Var en helt okey dag (: Onsdagar är vår längsta dag, men eftersom jag & Lina har ”fika dag” på onsdagar, så var dagen faktiskt helt ok! (Det är den dagen i veckan då vi har bestämt att vi får lov att vara hur onyttiga som helst, bara  för att orka hela skoldagen & för att vi har lång rast! )  Vi hade även kemiprov, som jag tror gick helt ok (:
Senare tränade jag först med ena hästen & det gick bara bra (: sen var det iväg för dressyr träning för Cissi med den andra hästen & det gick också fin fint (: När hästarna sköter sig & går så bra, det gillar vi! Jag stannade kvar en stund hos min dressyr tränare efter träningen för att titta på unghästarna. så söta dom var! Helt ljuvliga (: Det är så att man bara vill äta upp dom hihi (; tänk att vi också får hem en sån liten plutt till helgen! spännande..

 Torsdag: Idag (; Vi fick tillbaka biologiproven och gissa vad jag fick…MVG !!! Waaah (: det trodde ni inte va?? titta jag kan minsann vavava! ((: nu är det bara resultaten från so-provet & kemiprovet kvar att vänta på.. usch & fy.
Just det ja! Det var ju idag som jag skulle ha träffat princessan! Men eftersom hon blev sjuk, så ska jag träffa henne den 21:e oktober istället (;

Imorgon är det Klassfeeest, nice som attan (; före det är shopping & fika med Ellen, Pilan & Lisa inplanerat (: jag måste ju handla en flashig outfit till kvällen haha..

Nu mina vänner ska jag ut till stallet (: haj & ivaj :-*

spajsan2.jpg

Här har ni en av mina sötnosar (:

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu