söndag!

Uncategorized | söndag oktober 19 2008 2:20 e m | Comments (0)

Då var det dax igen, helg resumé (: !

Eller egentligen en resumé av hela veckan. Veckan har varit ganska lugn, vi hade spanska prov i fredags (som inte alls kändes särskilt bra tyvärr..) men för övrigt har den varit ganska chill (: Något eller rättare sagt någon jag har saknat väldigt mycket den här veckan är Lina! Hon har åkt på körtelfeber & har varit borta hela veckan, så nu tycker jag att det är dax för henne att komma tillbaka! ) :
Ok, direkt till helgen! (:

Fredag: Åkte först in till Malmö för att shoppa i min nya favorit affär som jag tänker hemlighet hålla för er höhö! (Bilder kommer) & Fredagkvällen tillbringades tillsammans med Ida i Lund-city (: Det var mycket trevligt! Det började med att vi tog bussen in vid halv 11 bläcket. Där träffade vi på ett par fulla gubbar som bjöd på norrlands guld, haha. Det är väl lika bra att tacka & ta emot istället för att neka haha? vi träffade även på Jesper som var på väg till Nr 15 (;
Framme i Lund träffade vi på ett gäng killar från Lund som skulle på fest i Flyinge. Vi umgicks med dem ett tag & jag må säga att det var riktigt underhållande!? speciellt dansen till ”Lilla groda akta dig” hahah. trevligt folk som vi gav löfte om att festa med någon gång i framtiden, innan vi gick vidare (; Tog en sväng ner om Fellini,  där vi var en stund tills vi gav oss i väg till vårt mål den kvällen; Gustavs lägenhet (: Hos Gustav var det lika trevligt som vanligt, men som tidigare tänker jag inte avslöja närmare vad vi gjorde (; men hallonsylt, fläderbärssaft, vodka & is, is the shit hahaa..
Senare på natten gav vi os av för att ta sista bussen hem. Där träffade först Timmy & sedan även våra A-lagskompisar för andra gången den kvällen (; Den här gången pratade vi lite mera, och dom visade sig vara Hells Angles medlemmar från Sjöbo. Lide coolt var ändå! Vi fick ju veta en hel del detaljer & insider fakta om deras lilla ”motercyckel gäng”, men det är dessvärre ingenting jag kommer att skriva om här..Vi har ialf lärt känna lite nytt folk, Mc-gubbarna från Sjöbo haha! När vi kom hem till mig vid 3 tiden käkade vi pizza, mm så gott med mat på natten alltså! Det var en riktigt trevlig kväll i alla fall, så tack säger jag till Ida som höll mig sälskap hela kvällen, Gustav för ännu en trevlig kväll i din & Robins fina lägenhet & Alla andra som gjorde kvällen jävligt kul (:

Lördag: Började med dressyrträning för Ida på min underbara häst (: Det gick faktiskt bra & både jag och Bono tyckte det var jätte roligt! Vi är tacksamma för Idas lektion (:! det behövdes nog känner jag haha..
Senare på kvällen åkte mamma & Pappa iväg på fest, så jag fick i uppgift att passa min lillebror. Jag bjöd hem Linn, och tillsammans gjorde vi en tre-rätters middag med super god mat (: gud, jag är för sjutton fortfarande mätt! Efter middagen hade jag & Linn det super mysigt med tända ljus, bra musik, ostbricka & Röttvin (: Det var precis vad jag behövde just nu! Lite rödvin & någon att prata av mig totalt med (; Jag känner verkligen idag, att kvällen igår har lättat mitt hjärta & nu känner jag mig mer peppad (: Tack Linny, du gör alltid allting så bra!

Söndag: Idag kommer Frida hem efter att ha varit i Småland & tittat på häst (:! Spännande, nu är jag hyper nyfiken på hur det har gått! själv har jag bara slappat. Borde egentligen pluggat lite mer engelska med tanke på provet i morgon.. men vem orkar? nja (: jag får väl gå och plugga lite nu då..

sofias-mys.jpg

Jätte god Tre-rätters middag (: satsigt med fin
dukning & allt säger jag!

sofias-mys2.jpg

Ostbricka, Rött vin & tjejsnack i mitt mysiga
vardagsrum (;

Hoppas att ni har haft en bra helg ni med!? tjingeling :-*

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu