Tisdag.

Uncategorized | tisdag oktober 28 2008 10:38 e m | Comments (0)

Hej blogg (:

Vad sägs om att vi tar en dag i taget som alltid annars!?

Lördagen: Kvällen börjades med fest hos Nicke med Linn & Ewe (: Det var trevligt, trevligt & härligt folk! sedan bar det av till Lund. Där vi for omkring lite över allt.. (; Sen blev jag & Linn av med Ewe & åkte tillbaka till Dalby för efterfest hos Nicke. På busstationen träffade vi en kille som hette Nathaniel. Jag måste ta med den biten, för är inte det ett av världens finaste namn?? Det tycker i alla fall jag (: skit fint! Där efter gick vi hem till Linn, där min mamma kom och hämtade mig av förklarliga skäl.. Men några detaljer bjuder jag inte på denna gång! Det får bli nästa helg istället (:

Söndag: Det finns väl inte så mycket mer att säga än; fullkomligt död & handlingsförlamad…

Måndag: Blev det shopping i Lund Med Linn & senare även Ewe (: haha,  det blev bland annat kläd provning inför Halloween (; Kvällen tillbringade jag med god mat & Sex And the City (: Det gillar vi!

Tisdag: Idag, började dagen med ett himlans oflyt med allting kändes det som. Men senare kom Ellen och piggade upp hela min dag! (: Det var så kul att träffa henne igen! Längesedan sist. Som vanligt när det gäller Ellen blev dagen till ett härligt kaos, vilket jag gillar väldigt mycket (: Ikväll mina Damer & Herrar är det Etage, men det ska inte lilla Sofia gå på, för hon sparar sina pengar & sig själv inför helgen… (: dessutom är man ju sviken av tre bortskämda ungar, som bara får för sig att sticka i väg utan mig hur som helst!? haha (;

I övrigt: är jag väldigt sugen på en riktigt kall & snöig vinter, med massvis av snö & is som glittrar överallt. Jag brukar aldrig tycka speciellt mycket om vintern, det är ju egentligen bara kallt, ruggigt, slaskigt & äckligt!? Men nu ser jag faktisk fram emot det, och det känns som om det börjar närma sig (: Jag har även haft planer & funderat seriöst på att flytta till Madrid vårterminen i 2:an. Sedan vi fick veta det för ungefär två veckor sedan i skolan har jag varit väldigt sugen på att ta chansen & bara sticka. Det hade varit så otroligt skönt!? Så vi får se. Men det kanske faktiskt blir av, även om det känns overkligt (: Angående kärlek? Djup suck..killar? Jag är singel and I like it, vad ska man då med ett förhållande till? kan någon vettig människa svara på detta? (; Dessutom måste jag tillägga att jag har hittat ett par vintestövlar som jag är väldigt förtjust i på Bianco, om de finns kavar när jag fått mina pengar så ska jag ha dem! lätt (: I de kommande lov dagarna planeras fest, fest & åter igen fest!

fest1.jpg

Tack Nicke & alla andra för en trevlig kväll! (:

fest4.jpg

Linn, Anton, Ewelina, Jag & Sebastian!

fest3.jpg

Anton, Jenny & Sebastian (:

fest5.jpg

Jenny (:

Ciao :-*

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu