Lördag (:

Uncategorized | lördag november 29 2008 9:31 e m | Comments (0)

Hejsan bloggen (:

Torsdagen: Var jag som jag nämnt tidigare, på Malmö Opera med Linn & hennes familj för att se Jesus Christ Superstar (: Att vimla om kring i fina kläder med ett glas champange & ragga upp heta bratz i 25:års åldern är något jag skulle kunna tänka mig att göra fler gånger (; Att se en musikal med så duktiga artister och otrolig scenografi är inte heller helt fel kan jag tala om! Musikalen får helt klart betyget: Riktigt bra (: tack för en trevlig kväll, Linn med familj (: !

jesuschristsuperstar.jpg

Fredagen: Efter skolan tog jag mig en shopping tur i Lund. Så nu är äntligen mina efterlängtade boots inhandlade!! Ni kanske inte gillar dem, vad vet jag (; ? Men jag är i alla fall helt kär i mina nya älsklingar (: Och jag som var fast besluten att köpa ett par bruna stövlar kom självklart hem med ett par svarta!? Men vad gör man när man blir som träffad av amors pil? (mamma, du fick din vilja igenom som vanligt!) 
Sen är det så himlans mysigt att vandra omkring i stan nu när det är så pyntat och fint över allt! Det tycker jag mycket om (:

På kvällen lagade mamma jätte god mat till mig (fördelen med att bo hemma!) Sen blev det Res-planering med flickorna hemma hos Josse (: Detta är helt galet! I sommar åker vi än så länge 6 tjejerna, till Rhodos ((: Ååh, vad härligt! helt otroligt skönt utan skola, föräldrar & ansvar(okej ansvar, det kan diskuteras lite). Bara Sola, bada, festa, äta ute varje dag & bäst av allt tillsammans med några av de underbaraste flickorna som finns.. kan ni tänka er något härligare!? Det kan inte jag i alla fall (: Tack mamma, för att du trots allt skit jag hittar på lite då & då, inser att jag ändå är ”ganska” ansvarsfull & duktig (: Nu återstår bara bokning av resan! iih!!?

Idag: Har jag varit jätte duktig & jätte flitig (: Jag har städat hela mitt rum jätte noga, och pyntat & gjort det mysigt & jul-fint (: Precis som jag hade bestämt! Så nu är jag minsann stolt över mig själv! Även om det tog ungefär 4 timmar, så var det faktiskt värt det (och det behövdes!) Nu ska jag käka lite pizza, sen ska jag iväg till Linn (: vad som händer ikväll är ännu ej bestämt.. hihi men ha det bra allihop! Puss & Kram :-*

Uncategorized | onsdag november 26 2008 11:00 e m | Comments (0)

Jag vill ha tillbaka snön! varför skulle den försvinna!? Nu när allting var så vitt & fint (:

Det är i alla fall inte långt till jul, nyår, julov, adventskalender (klart jag måste ha en sånn!?) julklappar, vinte outfit, renar & massa annat skojsigt (; Till helgen tänker jag vira in hela mitt rum i glitter, julgranskulor & mysig belysning. Jag tänker baka lussekatter, köpa en adventskalender, skriva en önsklista, köpa härliga vinter kläder, skor & umgås med allt trevligt folk som finns här i krokarna (:

Igår tog jag, Linn, Josse & Isabelle en shopping tur i Lund & provade Nyårsklänningar & snygga stövlar (: Japp, nu i veckan ska jag minnsan ta itu med att få köpt alla de där sakerna jag behöver inför jule-tiden!

Imorgonkväll ska Jag iväg med Linn + Linns familj och se Jesus Christ Superstar ((: !! Det ska bli riktigt,riktigt bra!

Det var dagens rapport! over and out :-*

Uncategorized | söndag november 23 2008 8:17 e m | Comments (0)

Hej (:

Idag: är det söndag vilket innebär att Sara fyller 17 år (: Ett stort grattis till dig gumman! Mer om hennes firande i fredags+ bilder får ni lite längre ner!  

saraa2.jpg

Grattis på födelsedagen älskling<3

För min del har den här dagen varit en väldigt ”hästig” dag ute i snön (: Vid tolv bläcket kom två glada hästflickor som hade massvis av energi &  iver inför att få pyssla om våra hästar i stallet. Alla blev noggrant borstade & en del fick till och med bli ridna. Det blev härliga galopper & bockande hästar i virvlande snö & frisk luft (: Härligt! Nu har jag precis tagit mig ifrån soffan efter att ha tittat på Världscupen med goda toast & en stor latte (: För det räcker ju inte med bara ett guld, nejnej tycker Meredith Michaels-Beerbaum. Självklart blev det guldmedalj idag också! Stort grattis (igen..)! Gårdagen spenderade jag hemma hos Sara med skräckfilm & mys (: sen på kvällen blev det film med familjen. Ja, fredagen tog kol på mig totalt.. (; Har nog inte varit så slut på länge!

angeeel.jpg

Den lilla bebisen ute i snön! (Angels Delight)

bonoliten.jpg

Den finaste <3 (Bono)

toast.jpg

Nam, toast med mossarella, tomat, basilika & skinka (:

merri.jpg

Dom gjorde det igen.. (:

Fredag: Jag tänker göra precis som Sara gjorde. Nämligen sno sammanfattningen av kvällen från Carros blogg! Jag tyckte den var helt klockren (;

Carros sammanfattning:
”Vi åt, Spelade spel, Sög av bananer, Pussades, Juckade på varandra & kollade in varandras rumpor. Mycket trevlig kväll, tack Sara<3″

Så har min helg varit i korta drag (: Mkt trevligt!! Bilder från fredagen kommer senare! Något annat som också är mycket trevligt är att det är så många som läser min blogg, och att ni skriver att ni följer den & gillar den jätte mkt! Trevligt att höra (:

Hejsvejs :-*

Uncategorized | fredag november 21 2008 11:43 f m | Comments (0)

Hallå i snön (:

Tänk! det snöar!? Vaad är detta?
Fast jag tycker i för sig att det är ganska mysigt nu när allt julpynt börjar komma upp i stan & snön börjar falla.  Det skickar liksom ut någon form av signaler att; ”snart är det glögg, julfester, julafton & nyår..”
Och det mina kära vänner! Ser jag framemot (:

Idag & igår har jag stannat hemma från skolan.  inte kul alls. har ont i magen & huvudet.. fy & pi! Men till ikväll så ska jag kurera mig, för då är det födelsedags middag/fest för min Älsklings Sara (: Riktigt kul ska det bli, så nu sitter jag som på nålar & försöker hitta på saker som kan få dagen att gå fortare.. (; Pratade precis med mamma i telefon. Hon & den lilla skit ungen har det riktigt bra uppe i Upsala (: Dom bor på ett fint hotell, får äta på restaurang varje dag & shoppar igeom hela Upsala city mellan behnadlingarna. Det hade inte jag haft något emot just nu.. (; Men istället sitter jag här ute på vichan i ett snöklätt skåne med magont & huvudvärk..haha.
Jag måste ju berätta om att jag har blivit kär.. I ett flertal av Gina tricots klänningar, och Biancos skor! Nu vill jag verkligen ut & shoppa! Ja du Linn, nästa vecka har jag bestämt att det ska shoppas loss ordentligt! Varma kläder, vinterstövlar, festklänningar, festskor & Nyårsoutfit (;

Gott folk, nu måste jag ge mig av ut i snön och ta hand om mina frusna djur (; Igår kunde det ha slutat ganska illa för min del när en av hästarna ställde sig på bakbenen när jag skulle ta in henne.. hon höll på att landa på mig så jag vartvungen att kasta mig undan åt sidan. Det fick mig att inse att det nog är dax att sätta den lilla damen på plats, innan hon blir alltför kaxig och orsakar en olycka. inte bra..

Ha det fiiint :-*

Uncategorized | tisdag november 18 2008 8:45 e m | Comments (0)

Tjingeling bloggen (:

Idag: är det tisdag, vilket innebär ännu en Ö-dag & ledighet för min del (: Riktigt härligt, för utom att jag ändå var tvungen att pallra mig iväg till lund för att kolla på ”In to the wild” på bio, eftersom vi ska skriva en uppsats om den på engelskan..där rök halva denna dagens sköna ledighet ja..! Sov morgon fick jag ialf (: och pappa förgyllde min dag lite extra genom att bjuda mig på ”sen lunch” på BK & överraska mig med chokladkaka från det nya bageriet (: nyttig kost? nej. God mat? Ja! Värt det? Absolut (;

kaka.jpg

mmm <3

Måndag: Ägnade jag hela natten åt att kolla film, efter film, efter film,efter film.. (:

Söndag: Släkt middag hos Mormor & Morfar (: Mysigt att få träffa släkten lite! även om alla pratar så mycket att man blir alldeles yr, och kacklar så högt att man får huvudvärk. Precis de biverkningar folk förmodligen brukar få av mig då (: ? Super god mat blev det ialf & jag måste erkänna att jag hade saknat allihop en smula.. tack för en fin kväll (:

slakt3.jpg

Mathilda. Jag . Sebastian

slakt2.jpg

Mathilda . Jag . Sebastian

slakt1.jpg

Mathilda . Jag . Sebastian

Lördag: 18 års fest i Genarp för Jerry,Lucas & Patrik (: Grattis till er & tack för en underhållande kväll! (: Senare blev det efterfest hos Sabina, det tackar vi också för (; En skön kväll helt enkelt!

slakt4.jpg

Fredag: Ut tut (:

Nu har jag inte mycket mer att berätta för den här gången! ha det fint :-*

Torsdag, ledig (:

Uncategorized | torsdag november 13 2008 7:09 e m | Comments (0)

Tjohej bloggläsare (:

Idag har vi på polhemskolan haft Ö-dag, så jag har alltså varit ledig & hemma hela dagen (: Det innebär att jag har tid att sätta mig ner vid datorn och knappa in lite senast nytt, bra va ? Den här veckan har gått fårvånads värt sakta, men ändå fort..? Det känns hel-konstigt att kunna vara uppe halva natten på en onsdag, och sova ut halva dagen på en torsdag & sedan vara helt fri & ledig från skolan (: ? skönt som attan säger jag! Mycket har dessutom hänt denna veckan. Det är kanske därför den kännts så lång trots att den inte är slut än? Vi börjar med..

Söndag: Ringde jag ett samtal till Engalnd för att gratulera min syster & hennes man ( shit vad skummt det känns att säga ”man” jag ser min syster som en gift tonåring haha)  Dom har båda fyllt år i helgen (: Stort Grattis till er!! Som vanligt pratade jag och syster i över en timme, var av jag pratade ca: 3% haha, det där med svårighet för att hålla munnen stängd ligger nog i släkten känner jag.. Men det är förståss alltid lika roligt att prata med henne! Det är alltid så spännade att höra om allt min galna syster har för sig där borta i Brighton. Allt från glammiga coctailpartyn & vilda fester, till skor & galet mkt shopping! Jag vill också ha ett Sex and the city-liv. & i stort sett bara ha mig själv att bry mig om! Tänk vad lyxigt, det hade jag inte bangat nu haha. Nu får ni såklart inte tro att min syster bara roar sig hela tiden, för hon har faktiskt ett jobb också! men ändå.. med i senaste nytt fanns bland annat att hon hade köpt en ny häst. (igen..) Vi får hoppas på 3:e gången gillt det här året, och att det inte går som det har gått med de andra hästarna..Men det verkar i alla fall vara ett bra köp, och det blir väl till jul någon gång vi åker över till England & hälsar på dem allihopa (: Saknar dem!

anna.jpg

Grattis syster, jag älskar dig!

Måndag: I måndags åkte mamma,pappa & sebastian tidigt på morgonen till Upsala, för att min bror ska läggas in på sjukhuset där eftersom han ska få en speciel behandling. så nu kommer de att pendla mellan Upsala & Lund fram till Januari..lite jobbigt, men det har ändå löst sig bra. I vilket fall som hellst fick Linn bo hos mig från måndag till tisdag, tills de andra kom hem igen. Vi hade det super mysigt! Och Linn hjälpte mig med stallet & lagade sedan en helt underbar tre-rätters middag till mig (: Jag behövde (fick inte, av förklarliga skäl..) göra någonting alls, förutom våra goda Galliano hot shots, som jag stod för alldeles själv (; Så jag kände mig riktigt upp passad! (: Tack Linn för en helt underbar kväll med god mat, spådomar, galliano hot shots & Tila Tequila <3

linn6.jpg

Det här är andledningen till att Linn inte låter mig laga
mat fler gånger.. i måndags var inte först gången jag misslyckasi köket..lalala. Här har ni mina smördegsplattor som jag glömde i ugnen!

linn2.jpg

Förrätt: goda wraps med mumsig fyllning! 

linn1.jpg

Huvudrätt: Helt underbar kyckling-Wook (: !

linn4.jpg

Efterrätt: Maräng swiss, mm…

linn5.jpg

Drink: Galliano hot shot (Galliano,kaffe,grädde, muskotnöt)
jag tar kakao istället för muskotnöt, det blir godare!

linn7.jpg

lite väl stolt kanske, men god blev den (:

Tisdagen: Var jag bara allmänt trött & seg (inte beroende på gallianon, den fick mig bara att sova djupare haha..) men allmänt av att det var skola.. och matte prov.. och tisdag?men dagen gick ändå hyfsat snabbt (: 

Onsdag: Våra lärare verkade ha insett att alla elever var totalt slutkörda & att vi längtade efter vår ö-dag, så de insåg förmodligen att vi inte skulle orka göra som de sa i vilket fall som hellst. Det resulterade i att nästan alla lektioner var hur lättsamma som hellst! tack!! På kvällen var det äntligen dax… För den efterlängtade MIF / LEKSAND matchen i nya arenan (: !! Inte för att jag är ett jätte hockey fan, men jag älskar stämnigen på hockey matcher. Det är så mäktigt med publiken, musiken, spänningen, de hårda tacklingarna & såklart alla vältränade snygga killar (; Men den här kvällen var det ännu mer speciellt än de andra hocky matcher jag har varit på. Invigning av den nya arenan & hela 13 500 personer på läktaren! Det är inte dåligt det! Det blev ju inte direkt sämre av att MIF fick in två mål redan under de 3 första minuterna & 25 sekunderna (; Härlig kväll!

m2.jpg

Riktigt fedt arena!

m1.jpg

Toppen match! (:

Malmö suporter? ja för fan, haha..

Idag Torsdag: Har jag haft en riktigt härlig, och enligt mig väl förtjänt ledig dag (: hovslagaren har varit här, jag har pysslat om mig själv, och ja. Mycket mer har inte hänt (: Imorgon är det fredag & då ska jag & Linn få våra ögonfransar fixade (: kanske även håret? Sen blir det party. Den här helgen känner jag verkligen peppen (: Gör inte ni?

Ha det gott, gott folk :-*

Vi <3

Uncategorized | söndag november 9 2008 2:55 e m | Comments (0)

saraosofia.jpg

Du & Jag för alltid gumman <3

sista dagen den här veckan (;

Uncategorized | söndag november 9 2008 2:15 e m | Comments (0)

Hej alla (:

Hu, vilket väder det är va? Det var ju så soligt & fint igår, vart tog det vägen (: ?
I vilket fall som hellst är jag ganska glad över att sitta inomhus i min varma säng, skriva lite blogg, plugga lite so & kolla igenom lite gamla bilder från de goda tiderna!

Igår var det fest hemma hos Johan & Filip i (: En jätte trevlig kväll! Och självklart var det kul att träffa allt folk igen (: Det var ett tag sen sist alla var samlade eller vad man ska säga!? tack allihop för ännu en trevlig kväll i V-town (; Något som verkligen förgyllde min kväll var att få träffa MIN flicka igen, min älsklings Sara <3 Det var så länge sedan jag träffade henne nu att tårarna var på väg att tränga upp i ögonen när jag såg henne! Gud vad jag saknat dig & vad jag saknat oss!

Fredag: kvällen tillbringades med ett gäng andra fina flickor hemma hos Linn (: Nämligen, Linn, Denise, Josse & Isabelle (; Det blev film och det blev mys, perfekt på en fredag kväll när jag brukar vara lite lagom seg (;

Något jag är ganska lycklig över för tillfället & ser fett mycket fram emot, är att jag har fixat gratis biljetter till VIP-läktaren MIF/LEKSAND  i nya arenan på onsdag ((: sweet!! Wiiho, jag kan gissa att det kommer att vara en jävligt fedt stämning! 

Idag har jag inte gjort så mycket kära vänner (; Nu ska jag ut i regnet och ta hand om pållarna! Det låter väl fint? Hoppas att allt är bra med er och att ni också har haft ett trevligt slut på veckan!

frulle.jpg

Dagen efter frukost a la Sofiá (:

Tack för en fin helg :-*

Torsdag, en dag ifrån friheten (:

Uncategorized | torsdag november 6 2008 6:09 e m | Comments (0)

Idag började vi kl 11.00 ändå chill (: men självklart hade vi  den värdelösa vikarie från Ukraina på matten (obs, inget ont om Ukraina!!) som gick igenom att det gick 100 cm på en meter, och höll på att älta detta fram och tillbaka i ungefär en halvtimme (…?) eehm, jahapp vad ska man säga? är det natur vi går eller hur var det nu igen..? från andragrads ekvationer till metersystemet…haha. Efter halav lektionen gick jag & Saman till tandläkaren (: Tänk, om vi hade skippat matten från början hade vi börjat klockan 13.00 direkt i ishallen!? Men ordentlig som jag är, pallrade jag mig iväg till skolan trots att jag visste att vi skulle ha den usla vikarien som inte ens kollar närvaro. ooh, bra sofia! Efter lunch bestående av pankakor var vi redo för skrillor (; Idag gick det faktiskt hyfsat bra, bättre än förra gången ialf! Efter skolan fikade jag med Antonia & Natalie Espressohouse (: ( Ni har också insett det nu, jag har övergett Felini..!?) Supermysigt var det i alla fall, och det blev mycket serious talk blandat men skratt & varm-choklad (: Nu är jag i alla fall hemma, och jag har lyckats gör både min mamma & min pappa arga på en väldigt kort stund.. alltid är det väl något som ska gå fel på en annars bra dag!?

srillor.jpg

Grått är väl alltid flott, eller vad säger ni?
bekväm skridskor outfit, kjol & varm stickad tröja! 

Imorgon är det fredag & jag längtar (:

pusshej :-*

Uncategorized | tisdag november 4 2008 9:39 e m | Comments (0)

Hoppas att ni hade ett bra slut på förra veckan & att ni har haft en bra början på denna (:

Idag hinner jag desvärre inte skriva mycket mer, ska faktiskt ta och bädda ner mig alldeles strax för jag ser sjukt mkt fram emot sovmorgonen imorgon hihi (: Och jag tror att jag kommer att sova riktigt gott efter dagens Desperet house wifes avsnitt, som gjorde hela min kväll! (;

sofiiogoon111.jpg

Mina ögon & lite hår haha..

Jag saknar dig, jag saknar det.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu