sista dagen den här veckan (;

Uncategorized | söndag november 9 2008 2:15 e m | Comments (0)

Hej alla (:

Hu, vilket väder det är va? Det var ju så soligt & fint igår, vart tog det vägen (: ?
I vilket fall som hellst är jag ganska glad över att sitta inomhus i min varma säng, skriva lite blogg, plugga lite so & kolla igenom lite gamla bilder från de goda tiderna!

Igår var det fest hemma hos Johan & Filip i (: En jätte trevlig kväll! Och självklart var det kul att träffa allt folk igen (: Det var ett tag sen sist alla var samlade eller vad man ska säga!? tack allihop för ännu en trevlig kväll i V-town (; Något som verkligen förgyllde min kväll var att få träffa MIN flicka igen, min älsklings Sara <3 Det var så länge sedan jag träffade henne nu att tårarna var på väg att tränga upp i ögonen när jag såg henne! Gud vad jag saknat dig & vad jag saknat oss!

Fredag: kvällen tillbringades med ett gäng andra fina flickor hemma hos Linn (: Nämligen, Linn, Denise, Josse & Isabelle (; Det blev film och det blev mys, perfekt på en fredag kväll när jag brukar vara lite lagom seg (;

Något jag är ganska lycklig över för tillfället & ser fett mycket fram emot, är att jag har fixat gratis biljetter till VIP-läktaren MIF/LEKSAND  i nya arenan på onsdag ((: sweet!! Wiiho, jag kan gissa att det kommer att vara en jävligt fedt stämning! 

Idag har jag inte gjort så mycket kära vänner (; Nu ska jag ut i regnet och ta hand om pållarna! Det låter väl fint? Hoppas att allt är bra med er och att ni också har haft ett trevligt slut på veckan!

frulle.jpg

Dagen efter frukost a la Sofiá (:

Tack för en fin helg :-*

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu