Uncategorized | tisdag november 18 2008 8:45 e m | Comments (0)

Tjingeling bloggen (:

Idag: är det tisdag, vilket innebär ännu en Ö-dag & ledighet för min del (: Riktigt härligt, för utom att jag ändå var tvungen att pallra mig iväg till lund för att kolla på ”In to the wild” på bio, eftersom vi ska skriva en uppsats om den på engelskan..där rök halva denna dagens sköna ledighet ja..! Sov morgon fick jag ialf (: och pappa förgyllde min dag lite extra genom att bjuda mig på ”sen lunch” på BK & överraska mig med chokladkaka från det nya bageriet (: nyttig kost? nej. God mat? Ja! Värt det? Absolut (;

kaka.jpg

mmm <3

Måndag: Ägnade jag hela natten åt att kolla film, efter film, efter film,efter film.. (:

Söndag: Släkt middag hos Mormor & Morfar (: Mysigt att få träffa släkten lite! även om alla pratar så mycket att man blir alldeles yr, och kacklar så högt att man får huvudvärk. Precis de biverkningar folk förmodligen brukar få av mig då (: ? Super god mat blev det ialf & jag måste erkänna att jag hade saknat allihop en smula.. tack för en fin kväll (:

slakt3.jpg

Mathilda. Jag . Sebastian

slakt2.jpg

Mathilda . Jag . Sebastian

slakt1.jpg

Mathilda . Jag . Sebastian

Lördag: 18 års fest i Genarp för Jerry,Lucas & Patrik (: Grattis till er & tack för en underhållande kväll! (: Senare blev det efterfest hos Sabina, det tackar vi också för (; En skön kväll helt enkelt!

slakt4.jpg

Fredag: Ut tut (:

Nu har jag inte mycket mer att berätta för den här gången! ha det fint :-*

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu