Uncategorized | fredag november 21 2008 11:43 f m | Comments (0)

Hallå i snön (:

Tänk! det snöar!? Vaad är detta?
Fast jag tycker i för sig att det är ganska mysigt nu när allt julpynt börjar komma upp i stan & snön börjar falla.  Det skickar liksom ut någon form av signaler att; ”snart är det glögg, julfester, julafton & nyår..”
Och det mina kära vänner! Ser jag framemot (:

Idag & igår har jag stannat hemma från skolan.  inte kul alls. har ont i magen & huvudet.. fy & pi! Men till ikväll så ska jag kurera mig, för då är det födelsedags middag/fest för min Älsklings Sara (: Riktigt kul ska det bli, så nu sitter jag som på nålar & försöker hitta på saker som kan få dagen att gå fortare.. (; Pratade precis med mamma i telefon. Hon & den lilla skit ungen har det riktigt bra uppe i Upsala (: Dom bor på ett fint hotell, får äta på restaurang varje dag & shoppar igeom hela Upsala city mellan behnadlingarna. Det hade inte jag haft något emot just nu.. (; Men istället sitter jag här ute på vichan i ett snöklätt skåne med magont & huvudvärk..haha.
Jag måste ju berätta om att jag har blivit kär.. I ett flertal av Gina tricots klänningar, och Biancos skor! Nu vill jag verkligen ut & shoppa! Ja du Linn, nästa vecka har jag bestämt att det ska shoppas loss ordentligt! Varma kläder, vinterstövlar, festklänningar, festskor & Nyårsoutfit (;

Gott folk, nu måste jag ge mig av ut i snön och ta hand om mina frusna djur (; Igår kunde det ha slutat ganska illa för min del när en av hästarna ställde sig på bakbenen när jag skulle ta in henne.. hon höll på att landa på mig så jag vartvungen att kasta mig undan åt sidan. Det fick mig att inse att det nog är dax att sätta den lilla damen på plats, innan hon blir alltför kaxig och orsakar en olycka. inte bra..

Ha det fiiint :-*

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu