Ännu ett veckoslut + andra advent (:

Uncategorized | söndag december 7 2008 7:02 e m | Comments (0)

Hejhej!

Hoppas att ni har haft en bra vecka och en bra helg (: Min vecka har bestått av prov & shopping, jag har bland annat köppt en pälsmössa som ser ut lite som en död katt. Fast det är det ju såklart inte! (bilder kommer senare.) Tydligen får mig att se ”Rysk” ut..!? Sen har jag nästan knäckt mig själv över att nyårs klänningen jag hade tänkt köpa var slut såld.. FAN! aja, jag har repat mig lite nu så nu är jag glad igen (:

I helgen var det fest hos Fredrik i Björnstorp faktiskt. Tänka sig! (: Det var väl lite si och så med allting.. men jag hade trevligt under största delen av kvällen i alla fall (; Lördags kvällen blev det förs mys på Fellini med Linn & Ewe (Ja äntligen Fellini igen, längesen) Super mysigt var det med en stor cappuchino & trevligt prat inne i värmen! Sen blev det Bio men Josse, Carro & Linn (: Vi såg Twilight och den var riktigt,riktigt bra! Om ni inte har sett den så MÅSTE ni se den! Ni som har sett den kan ju förstå mig när jag säger att jag har blivit totalt förälskad i Robert Pattinsons lite farliga & otroligt sexiga utseende!? mmhum (:

Idag har jag haft huvudvärk hela dagen ): kanske inte så konstigt med tanke på en ganska så hård helg.. hihi (: Nu ska vi ha släkt middag så jag måste ge mig iväg! men ha det fint allihop :-*

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu