Resumé (:

Uncategorized | torsdag december 25 2008 8:21 e m | Comments (0)

Här får ni en ordentlig resumé att läsa nu i mellandagarna (;

Vi börjar med Fredag förra veckan; Jag var egentligen fortfarande sjuk, men släpade mig ändå iväg till skolan för att se julavslutningen. Det var väl inte direkt ”något att hänga i granen” eller vad man ska säga för att det ska låta lite ”juligt” (: Men efteråt blev det i alla fall Mys & Fika på Coffe Break & Jul-shopping Med Linn,Josse,Issa & Bahare. Mkt trevligt! När eftermiddagen började lida mot sitt slut, var det bara jag & Linn kvar. Då började jakten på ”Födelsedagspressent til Josse”. Först handlade vi en upstoppad jäkla häst som gnäggar när man trycker den på örat (eller helt enkelt bara stöter till den!?) Efter det skulle Linn handla en korg till sin mormors katt. Så det bar av till djur affären och korgen köptes (; Dessvärre hade inte affären någon bra kartong att slå in korgen i så istället gav dom oss en stor papplåda som knappt gick att få ut genom dörren.. Konkandes på den stora lådan & den gnäggande hästen gav vi oss av till vårt sista mål för dagen; Åhlens (;  (Gissa om allt folk stirrade på oss!?) Vi letade efter en sista liten sak att ge bort, något roligt. Så medan Linn välte ner diverse porslinsfigurer med sin kartong (Dom gick som tur var inte i sönder!?) Så hittade jag en fin liten smyckeshållare, som fick följ med hem. Slut målet var busstationen & jag var nästan kvävd av skratt när vi äntligen såg bankgatan torna upp sig! En trevlig eftermiddag kan man väl säga (: ?

Lördagen: Blev det Födelsedagsfirande Hos Josse (: Det belv god mat, paketer, Singstar, IToy, Guitarhero & Väldigt många skratt (; Tack för en trevlig kväll tejejer! <3

jossy.jpg

Jag & Josse (:

jossy2.jpg

Linn & Ewe (:

Söndagen: Var det Återföreningsträff med Klassen (: Det va trevligt att träffa alla igen, för det känns som om det var hur längesen som helt man såg dem! I början var det lite konstig, stel stämmning. Det tror jag nog att alla håller med om. Det blev på något sett som att Polhem & Spyken delade upp sig i två grupper, kansigt (; Men efter god mat (jag trodde seriöst att jag skulle spricka upp i 2 delar (; haha..) & lite lekar var isen bruten (: Så det var en trevlig kväll! Tack speciellt till Sigge & Elin som tog tag i oss andra latmaskar och såg till att klassåterträffen blev av (;  

klass.jpg

Ingen klassfest utan skumpa (;

klass2.jpg

Grabbarna körde den hederliga gamla dansen (; haha..

Måndagen: Lovets första dag & det innebar för min del; stallet, julklappsinslagning, lusse bullar & sovmorgon (: 

Tisdag: Firade vi att Lillebrors behandling ÄNTLIGEN är ÖVER ((: !! Han har varit helt otroligt stark & duktig genom den här tiden, så vi firade med en festmåltid & Champange med familjen (: Cellgifter, Strålning, Cancer över huvudtaget..BYE,BYE!!
Jag Älskar dig skitunge, du är min Idol <3   

Onsdag: Som vanligt Julafton hos mormor & morfar (: God mat, Julklappar, Umgås.. Vem säger nej till det? ..Inte jag i alla fall (:

Idag: Idag har jag varit hemma hela dagen & det har varit skit skönt! (: I morse red Jag ut en lång härlig runda i skogen med ”De galna gänget” dvs. CissiDonatello, JenniferMac, Jennifers mammaChimoo, FridaZippen & JagBono. Zippen,Mac & Donatello är unghästar & då kan man väl inte direkt vänta sig att min ”lite mognare” häst & Chimoo (som är ännu äldre) är de två som studsar runt som mest? Men så var det i alla fall (; Till en början gick allt ganska lungt och fint, Bono kändes mjuk & fin även om han var pigg & studsig som en liten gummiboll (: Men allt flöt på bra ändå, trots att både Donatello & min Bono är två ”hingstar” & Chimoo är ett sött sto som kom emellan, så kaxade dom inte upp sig allt för mycket. Sen gnabbades Cissi & Jennifer som vanligt om allt möjligt de inte kommer överens om, men det känns lite som att vara liten & gå på dagis igen.. Den där känslan av att sitta i en sandlåda.. och det är ganska mysigt (: Eller ja.. det är i alla fall roligt att lyssna på hehe (; På hemvägen satt jag och tänkte på att det var hemskt skönt att Zippen varit så lungn och duktig, i och med att det var hans första tur i skogen. Och just som jag tänker den tanken far Zippen iväg som skjuten ur en kanon med lilla Frida på ryggen. Efter bara några sekunder var dom utom synhåll.. Vi andra lyckades hålla våra hästar lugna & som tur var hade Frida lyckats få stopp på hästen precis innan vägen, så allt fick ett bra slut! Men ni ska veta att mitt hjärta satt i halsgropen ett tag innan vi hade hunnit i kapp Frida och kollat så att de båda var okej!

bonnii.jpg

Min ”lilla” Bono (: 

Ha det fint i mellandagarna! Nyår närmar sig & nu är det planerat ((: !!

soffiaaa.jpg
:-*

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu