Första dagen på det nya året.

Uncategorized | fredag januari 2 2009 12:19 f m | Comments (0)

Idag är det den 1/1 -09
Det känns inte som om jag har börjat året på ett bra sätt.. Bakfylla & bråk med mamma. härligt. Varför har jag en känsla av att det här året kommer att bli ungefär som det förra? Jag ska inte vara så negativ, jag menar det är dag 1 av 365 men jag hoppas ändå att oturen vänder så snabbt som möjligt. Jag trodde väl på något sätt att bara för att det blev ett nytt år skulle allt kännas mycket bättre & att alla problem & känslor bara skulle trollas bort. Men så är det såklart inte, jag har lärt mig att livet inte är en drömvärld, så därför gäller det att kunna tackla verkligheten så bra som möjligt.

Min Nyårsafton
Igår var i alla fall en lite udda men trevlig nyårsafton (: Det började som vanligt hos Linn & slutade för andra året i rad hemma hos Lucas.  Är det inte lite konstigt egentligen? Förra nyår sa jag såhär till Linn ”Det kommer väl att sluta med att vi sitter här i veberöd på bussstationen var enda högtid resten av detta året hahah” Och tänka sig.. så blev det!? Jag har detta året firat precis var enda högtid i Veberöd!? lite pinsamt höhö… Men vafan, vi har ju haft roligt varje gång så varför klaga (: ? 

Den sista högtiden år 2008 började i alla fall med en av de roligaste för festerna i mitt liv hemma hos Linn. Det var jag, Linn & Ewe och det visade sig vara en helt underbar lite trio som kunde släppa loss & flippaut till 1000%! Det började med en helt underbar trerättersmiddag lagad av Linn! Till förrätt blev det avokado, fyllda med en smarrig räk-röra. Till huvudrätt Oxfile, ungsbakad potatis, Gorgonzola-sås, Rött vin (Gato Negro) & några stämningshöjande snapsar (; Till efterrätt serverades Vitchocklad mousse, med hallon & rabarber tillsammans med übergoda piñacoladas!
Vi fyllde på piñacoladasen & tog med dem upp på ovanvåningen där det fixades med, hår, smink & kareokeparty.se (:
Vid 22.30 bläcket bar det av till Veberöd (är ni förvånade haha!?) för fest hos Fanny Pålsson (: Det var trevligt! Mest folk jag kännde med även några stockholms-brudar. Tiden till tolvslaget gick snappt med hjälp av turkiskpeppar-shots & absolut persika (; Sen kom tolvslaget & jag var på topp kan man väl säga!? helt perfekt & fyrverkerier är alltid lika härligt  (: Någon nyårskyss blev det inte! Från och med nu tänker jag sakta i backarna och vänta på rätt tillfälle & rätt kille. Och när han dyker upp så är det bara.. PANG du är min (; Dessvärre blev det lite oroligheter som jag inte vill ta upp här, så Jag, Linn, Denise & Ewe begav oss hem till familjen Lindfors (Lucas familj) Där Denises familj också var för att de ätit nyårsmiddag tillsammans (; Vi blev ompysslade med filtar & ostbricka & min lilla flicka blev tröstad <3 Lite senare kom även Lucas (som varit på samma fest som oss) hem till sammans med Gustav, Jack & Evelina från Trelleborg (: Det blev mycket Ost & mycket dans, både med de lite yngre & de lite äldre..haha. Jag får väl säga att tack vare att Lucas har en så trevlig & gästvänlig familj, (som för andra året i rad ställer upp..) blev vårt nyår räddat! (: Där fanns även en underbar svart doggy & en liten ilsken sak som bet Linn i fingret!
Tack allihop som gjorde nyårsafton till en trevlig kväll :-*

gattn.jpg

Inget nyår utan Sofia..

gattn2.jpg
Inget nyår utan Ewelina..

gattn3.jpg
Inget nyår utan Linn…

gattn1.jpg
Inget nyår utan fin middag hos Linn..

gattn7.jpg
Inget nyår utan Kareokeparty.se

gattn8.jpg
Inget nyår utan piñacoladas…

gattn9.jpg
Inget nyår utan klibbiga jäkla lösögonfransar…

gattn6.jpg
Inget nyår utan fest hos Fanny…

gattn5.jpg
Inget nyår utan familjen Lindfors…

gattn4.jpg
Inget nyår utan en fin hund & en som bits..

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu