YesYesYes :D

Uncategorized | tisdag januari 20 2009 1:31 e m | Comments (0)

Just nu är jag så häääääääär glad (:

Nu är 2 av resorna för detta året bokade!!

På påsklovet åker jag till England (: Träffa syster,shoppa,festa, rida några hästar & leta jobb till nästa sommar då jag ska bo där hela sommaren ((: 

eng.jpg
Systers hus på stranden i Brighton

Sista veckan i maj åker jag tillbaka till samma ställe på Korsika där jag var förra året ((: Det är min födelsedags present från farmor, eftersom jag fyller år om exakt en vecka! Resan är nu bokad & jag är så glad att jag bara springer runt i vårt hus och hoppar upp och ner!! Folket som säsongade där förra året kommer tyvärr inte att vara kvar ) : Men jag träffar förmodligen lite nytt festglatt folk att dricka Piña coladas med på Bodegan & Eden, Sola med på hotell taket, grilla med på stranden, äta lunch med på la Casa, åka in till Calvi och festa med, precis som förra året (: Det här året ska jag dessutom ha ett eget hotellrum på Napoleon (jag älskar det hotellet!) & min syster kommer att bo i en lägenhet 500m bort. Fy fan vad vi ska sola, festa & ha det helt underbart syster <3
Enda sedan jag lämnade Korsika i maj förra året har jag velat åka tillbaka. Jag trivdes som fisken i vattnet där & allt var helt perfekt! Nu är det 16 veckor kvar tills jag åker (:

lle-rousse.jpg
Korsika <3

Men inte nog med det.. Det blir bättre! På tisdag får vi besked om när vi kan boka resan till Los Angeles med familjen i mitten av juni/juli & Resan med tjejerna till Magaluf, Kreta eller vade det nu blir i början juni (: 

Fy satan vad det här känns underbart (; !!

:-*

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu