Helgen

Uncategorized | söndag januari 25 2009 4:24 e m | Comments (0)

Godmorgon bloggen!

Om jag säger att 2 alvedon & 3 koppar kaffe var mina bästa vänner i morse så kanske jag inte behöver skriva så mycket?

Vi börjar i rätt ordning..

Fredag:

Hade jag lovat mig själv att stanna hemma och ta det lungt. Ingen fest, inget åka iväg, inget msn, bara vila upp mig ordentligt inför Natalies fest (: Det är något som jag är obeskrivligt glad för att jag gjorde med tanke på hur tuff min lördag blev..! Det blev först present jakt i Lund med Antonia, sen hem mys med film och sängen redan vid 11 (:
Sov 12 timmar och var sjukt utvilad/taggad på lördagen när jag vaknade!

godis.jpg
Fredagsgodis från Ahlgrens i Lund

Lördag:

Lina kom till mig vid 18.00 & vi packade/fixade lite med de sista inför kvällen (:
Kl. 18.30 skulle vi ta bussen, men fick vänta i 20 minuter innan den kom!? Under tiden bjöd vi de förbipaserande bilarna på lite rolig dans efter som vi inte hade något bättre för oss. Vid 19.00 var vi hemma hos Natta och det blev först bål & jätte god mat! senare blev det allmänt festande,dans & flipper-spel (: Det var galet & det var riktigt kul! Jag minns massor med sjuka bitar från kvällen, men det är ingenting som kommer att nämnas här tyvärr..hihi. Senare på kvällen spårade det dessvärre ur lite och jag & Lina kunde inte sova där, så vi gick hem till Björn på efterfest & jag fick sova hos Rasmus istället. Där blev det kanske lite väl många shotts… Jag borde kanske hålla mig till regeln som säger ”Efterfesta aldrig ensam med bara killar”  Men jag tycker inte att den regeln är sådär jätte viktig eftersom det händer ganska offta & jag alltid har lika roligt (; Helt plötsligt försvinner mitt minne för en liten stund, och näst sak jag minns är att jag sitter på Hydro med Erik & Rasmus med en jätte god toast i handen..Efter det hyrde tydligen jag & Rasmus film, som jag tydligen valde..? Som dessutom visade sig vara ganska sjuk haha.. Detta har jag inget minne av men jag har en känsla av att det nog var så. Vägen hem till Rasmus har jag inte heller något minne av, jag minns bara att det var långt och mörkt (; Tydligen hade jag & Rasmus sedan kommit hem, stoppat i filmen i dvd:n och sommnat innan vi hunnit trycka på play. Eftersom det redan var morgon gick vi upp cirka 2 timmar senare och såg filmen då istället (: Sen åkte jag hem, och var fortfarande inte nykter när klockan var 11.00. Jag vinglade mig hem i skor med över en decimeter hög klack hela vägen från bussen till hem ljuva hem. (Det är en bra bit kan jag tala om! och i de skorna tog det ca 40 minuter..!)  Mamma blev ganska paff när jag kom in genom dörren i mina höga klackar, i stortsett halsade en kopp kaffe rakt upp och ner & sedan försökte sätta mig på en stol men missade och satte mig på golvet bredvid istället..
Hur lyckas jag alltid? Men det ända hon sa var ”Hade ni trevligt på festen?”
Efter det har jag försökt att bota mig själv med Timbak på högsta volym i stallet & ”fysiska aktiviteter”. Det har väl funkat sådär.. (;

Här får ni lite smarriga bilder att mumsa på! 

f1.jpg
Jag i väntan på bussen

f2.jpg
Mina Nv1c brudar! Lina & Natalie

f3.jpg
mums!

f17.jpg
?, Björn, Rasmus & Samir

f8.jpg
Mina Nv1c burdar! Lina & Antonia

f12.jpg
Rasmus & Lina

f6.jpg
Galet som vanligt!? Lina & Jag

f4.jpg
Så ska det va!

f9.jpg
Det blev shotts! Antonia

f7.jpg
Fråga mig inte vad jag gör..?

f.jpg
Jag dansade med en pinne..?

f14.jpg
Lina sötnos!

f16.jpg
Jag & Lina mohaha

Tack för igår allihop för att ni tog hand om mig, gav mig mat, sprit, pengar, trevligt sälskap & sovplats!

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu