Helgen!

Uncategorized | lördag januari 31 2009 7:35 e m | Comments (0)

Hej Bloggen (:

Just nu sitter jag i Linns säng och bloggar medan hon städar runt på nedan våningen. Planerna för ikväll är middag här med tjejerna & sedan kanske fest eller att bara mysa här hemma hos Linn (: Det skulle faktiskt vara ganska skönt att bara vara här och ta det lite lungt eftersom jag fortfarande är helt slut efter igår! Men vi får se senare (;

Igår Fredag
Var det fest  hos Jakob i Malmö Hamn (Bo01) Med Isabelle & Linn. Kvällen började med buss till Södervärn, sen 3:an stadsbuss ut till hamnen. Vid pressbyrån fick jag & Linn syn på helium-balonger som var fastbundna i ett träd. Så vi plockade med oss allihopa och tog med dem till festen. Jag gick runt iklädd en stor gul kartong där det stod:
”Varsågod, ta ditt eget gratis exemplar!” med de färgglada helium-ballongerna i handen. Några bilister stannade när det körde förbi och frågade om de kunde får en ballong, så vi var snälla & vandrade omkring och delade ut lite balonger till folk. (Några sjuka bilder får ni dessvärre inte, eftersom min kamera gick sönder förra helgen..) Vi mötte killarna utanför Turning Torso och gick bort till huset i Bo01 där Jakob bodde. Det var verkligen jätte fint! Huset låg på stranden & det var ungefär 5 meter i tak höjd. fint (: Vi blev bjudna på champange och sodastreemad sour, dansade, lekte med helium & träffade massor med trevligt folk!
Det blev en riktigt lyckad kväll måste jag säga (; Tack allihop!
Självklart blev det efterfest på Södervärns BK! Det finns nog ingenting som är så gott som hamburgare & pommes efter en hel natts festande!? Mums!

Nu ska jag kolla The Hills med Linn (: Ha det fint :-*

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu