Lördag, härligt!

Uncategorized | lördag februari 28 2009 6:33 e m | Comments (0)

Lördag (: !

Nu känns det som att våren äntligen har börjat titta fram, eller vad säger ni!? I alla fall känner jag det så och därför har jag nu öppnat upp min ”vår-garderob”! Vilken härlig känsla!! Igår kännde jag att det var dax att jag börjar andvända alla kläder jag har köpt nu inför våren. För nu är det faktiskt inte så farligt kallt att man behöver inte gå omkring i jeans & långkallingar dygnet runt längre. Nä, nu är det chinos & slitna jeans som gäller! Härligt. Igår tog jag på mig mina chinos för första gången detta året. Det var lite kallt får jag väl erkänna(frusen & klen som jag är) men det blir ju varmare och varmare för varje dag nu och jag orkar inte gå omkring i vinter kläder längre.
Kvällen tillbringades med Linn, chips, dip, godis & mys (: Det behövdes nu när vi har varit ute varje fredag+lördag flera veckor i rad, pust! Det var verkligen skönt. MIF match blev det också, men fan! Jag vill gå i bitar, fanfanfan! Straff helvete..
 Ikväll blir det inte Sandor/Ida, det blir Sofia/Ida och det tycker jag är en 100 gånger bättre kombination! Även om Sandor & Ida var väldigt söta i filmen förståss. Vad som är planerat så här långt så blir det förfest i Lund, sedan fest i Lund. Låter bra tycker jag! Jag har redan gjort min egen drink-mix till ikväll så att det bara är att hälla i drickan sen. Det är ungefär som en smohtie med smak av blåbär & hallon, kanon gott kommer det att bli! Vad jag ska ha på mig vet jag inte riktigt än. Det blir nog höga svarta pumps, slitna jeans & antingen den hallon-rosa tubtoppen eller den blåa skjortan? Har inte riktigt bestämt mig än! Idag åker kameran med, och den ska inte bli förstörd som förra gången!
Puss på er! :-*

aaa.jpg
Vårkläder (:

duojag.jpg
Vi är lite knasiga men jag gillar oss ändå skarpt!
Tack för igår snäckan.

redhaw1.jpg
fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan..
jävla äckel straff!
Ni är värda så mycket bättre efter allt slit killar, fan!

Snart helg!

Uncategorized | torsdag februari 26 2009 7:32 e m | Comments (0)

Nu har jag precis bakat jätte goda kärleksmums (: Jag var hemma lite tidigare idag så det måste ju firas på något sätt! Idag har jag varit på bra humör, jag vet inte riktigt varför men så är det ialf! Nu ska jag sätta mig och jobba lite på Samhällsarbetet & äta på mina kärleksmums. Vi har inte alls mycket läxor till imorgon så det är verkligen jätte skönt! Imorgon är det äntligen fredag, det gillas!

a1.jpg
mm..

Jag Gillar Oss !

fia1.jpg

lina1.jpg

fia4.jpg

lina2.jpg

fia2.jpg

lina4.jpg

fia3.jpg

lina3.jpg

Jag lovar, vi försökte plugga! Men
det gick inget vidare bra..

:-*

Onsdag, lång dag.

Uncategorized | onsdag februari 25 2009 8:40 e m | Comments (0)

Hejhej!

Idag har varit en väldigt lång dag för min del. Vi hade egentligen sovmorgon till kl 09.40, men vår biologilärare hade lagt vårt biologiprov kl. 08.00! Bussen härifrån kl. 06.45 då alltså, hej & hå. Vi hade en håla på ca 2 timmar så det blev lunch på Avesta, pizza istället för soppa, inte fel (: Efter skolan gav jag mig av vidare till Sjukhuset för att möta mamma, pappa & Sebastian. MR-röntgen & lite andra olika kontroller idag som tog mellan kl. 12.30-18.00. Jag var där vid 14.45 så jag behövde inte vänta lika länge, men suck.. Nästa vecka får vi besked. MR tog 50 minuter idag, Jag hade alldrig klarat av att ligga i en så trång tunnel i 50 minuter! Shit vad han är duktig den lilla ungen. Sebastian måste röntgas i en speciell maskin i och med att han har titan-skruvar in opererade i huvudet. Sen var det möten med massor av olika läkare och jag fick spendera mest tid ute i korridoren med att vänta. Jag var uppe på avdelning 64 (avdelningen för cancersjuka barn, där min bror bodde innan) och hälsade på. Träffade lilla Isabell som gjorde en dockteater för mig. Hon är så liten och svag, men ändå så full av liv. Hon har bott på avdelningen i snart ett år, men behandlingen vill inte ge de resultat alla hoppas på. Jag håller tummarna så mycket jag bara kan, för att hon & alla andra på avdelningen ska få tillbaka det liv de en gång har haft! Isabells mamma har börjat göra smycken för att samla in pengar till Barncancer fonden. Jag & mamma köppte ett, en fin liten ängel gjord av pärlor (: Efter sjukhuset blev var vi alla jätte hungriga, så det blev kvällsmat på BK. Vad nyttig jag har varit idag känner jag! Men,men ibland får man unna sig lite skräpmat haha. Nu ska jag skriva idrotts arbetet till imorgon! Varför har jag inte gjort det på lovet?? Jag blir så arg på mig själv för att jag är så dåligt på att planera. Jag var väldigt bra på det innan så jag förstår inte varför det inte alls funkar nu? aja. :-*

avestad.jpg
Lunch på Avesta

avi.jpg
Håret har börjat växa ut igen <3

mr.jpg
MR (Magnet Röntgen)

av.jpg
Sjukhus-Cappucino i korridoren & en evig väntan..

..

Uncategorized | tisdag februari 24 2009 10:59 e m | Comments (0)

Biologiprov imorgon, naglarna totalt avhuggna. Ingen bra dag idag. usch.

Måndag

Uncategorized | måndag februari 23 2009 6:37 e m | Comments (0)

Idag har varit en lugn dag och inte så jobbig trots att det är måndag. Första lektionen biologi. Sista biologilektionen före provet på onsdag och gissa vad vår lärare får oss att göra? Inte någon repetition, nejnej. Vi gjorde stenyxor av flintastenar & pinnar. Jag vet inte riktigt vad han hade tänkt att vi skulle få ut av det? Men han verkade tycka att det var väldigt trevligt i alla fall. haha..

bild-090.jpg
Här är väskan jag köppte igår tillsammans med pennskrin & plånbok.

bild-093.jpg
Kära tjejer, tro inte att det inte finns en anledning till
att jag går på hockey matcher..

ro.jpg
Visst, det är riktigt härligt med stämningen i arenan & kul att titta på spelet!
Men för det mesta heter andledningen till att jag tittar, Robin Alvarez (:

Funderar på att följa med laget upp till Leksand på fredag! vi får väl se ?

:-*

Söndag

Uncategorized | söndag februari 22 2009 11:48 e m | Comments (0)

Godkväll!

Igår: Var det fest i Västra Hamnen  igen, hos Dahlberg (: Vi var bland annat ute i snöstorm, gjorde melon-drinkar & kollade ”manga-porr”. Tack för kvällen allihopa! Jag & Linn hade lite oflyt med taxi & tåg men det löste sig tillslut det med.

Idag: Vaknade jag upp 13.00 i Linns säng, relativt utvilad och ingen baksmälla. Det tackar jag för! Vid 14.30 blev jag upphämtad och det bar av till Malmö arena. Mina grabbar spelade ju idag (; ca: 13.000 pers på läktaren och stämningen har nog alldrig varit bättre! Riktigt härligt! En seger med 6-1 mot Troja Ljungby satt ju inte heller helt fel (; Härligt killar, idag var ni riktigt grymma. Hemma igen vid 21.30 och nu blir det sängen för min del. En bra avslutning på lovet kan man väl säga? sov gott :-*

(Kameran är lagad & hämtad! En ny väska blev det också idag, bilder kommer.)

Uncategorized | lördag februari 21 2009 10:52 f m | Comments (0)

Yes, jag är redan vaken vilket innebär att jag har sovit ungefär 4 timmar i natt. Gårdagen är inte en dag som lämpar sig att skriva ett blogg inlägg om. Det låter värre än vad det är, så nu får ni inte börja fantisera ihop en massa. Det är bara så att jag känner för att hellst inte skriva om det eftersom jag har dåligt samvete och ingenting gick riktigt som planerat. Tack Max för att vi fick komma till dig, jag känner mig jätte dum men jag hoppas att du inte tog illa upp. Tack BK för att ni finns där alla nätter när man behöver det & tack till mina fina flickor som alltid håller humöret uppe och finns där i alla lägen <3 

Uncategorized | fredag februari 20 2009 3:50 e m | Comments (0)

Nu har jag gjort om lite på bloggen (: Hoppas att ni gillar det !

Fredag

Uncategorized | fredag februari 20 2009 3:19 e m | Comments (0)

Godmorgon!

Jag blev utmanad av Sari att lägga ut den 6:e bilden i det 6:e albumet här på min blogg och skriva en bildtext till. Den här bilden blev det:

on.jpg
Saras födelsedags fest för några månader sedan (:
Jag saknar dig snygging!

Nu ska jag göra en kopp tee, äta godis, måla naglarna, läsa på lite om Lettland till So-arbetet & peppa för ikväll! Puss på er :-*

(min kamera är lagad så jag får tillbaka den imorgon igen!! )

Torsdag

Uncategorized | fredag februari 20 2009 12:14 f m | Comments (0)

Hejsan (:

Igår var jag som sagt i först i Malmö för att ta en snabbfika med mormor & morfar. På vägen dit ringde jag och frågade mormor om det var någonting speciellt som saknades som jag kunde köpa med mig. Som svar fick jag ”Bröd har jag så att det räcker, men det är lite ont om pålägg. Men vi klarar oss nog!” När jag väl kom hem till mormor så hade hon som vanligt dukat upp ett helt bord med minst 20 olika sorters pålägg, i minst 5 olika varianter.. Det är vad min kära mormor kallar ”ont om” och det är alltid samma visa (:
Men det var bara trevligt att bli fullproppad med mat & kakor, och lite senare tvingade min kära lilla mormor mig att kleta in henne i foundation och sminka henne riktigt fint! När hon var klar såg hon nästan yngre ut än mig för sjutton! Den kvinnan (; Sen bar det av till Höllviken/Falsterbo. Först in på Vellinge ridsportgymnasium för att mamma skulle jobba lite, sedan middag hemma hos kusinerna (: Det blev god mat, Mamma Mia på bioduk & dans till Abbas låtar med skitungarna. Är det någonting som alltid är lika kul så är det att flippa ut totalt på dansgolvet med småbarn & sen ha kittel-krig i en hög! Det gillas (:

Idag:
Har jag varit på stan med Linn, köpte lite fina saker och äntligen lämnat ut några CV!
Det gick bra faktiskt! Det var i alla fall ingen som vände & sprang åt andra hållet och jag kräktes inte på någons skor (: Shopping är bra till allthar jag kommit på! (förutom att man blir av med pengar, men om man inte räknar det..) Man får bra motion, blir på bra humör & skämmer bort sig själv (: Hur bra är inte det!!? Vi provade kläder på massvis av ställen och i en affär hittade jag en herr skjorta jag ville ha (jag tycker inte om figursydda damskjortor, herrskjortor är mycket snyggare!) I vilket fall som hellst stod jag i ett av provrumen (har kommit på nu i efterhand att jag kanske bytte om på kill avdelningen..men,men sånt händer?) jag märkte att en man i medelåldern som stod utanför mitt provrum nästan ställde sig på tå för att se inn!? som tur va hade jag redan tagit på mig skjortan så jag öppnade dörren och gick ut för att visa den för Linn. Då tittar mannen på mig, blinkar med ögat och säger ”Den var snygg den” Jag gav Linn en hastig blick, och hon vände sig bort för att inte visa att hon skrattade. Då säger mannen någonting ännu lustigare! ”Det där är mitt provrum” sa han och pekade på rummet där mina kläder hängde. Jag bara stirrade på honom och visste inte riktigt vad jag skulle säga. (vilken lustig snubbe!?) Då säger han ”Jag såg att de var där inne med jag ville inte gå in där när du bytte om,  men det är mina kläder som hänger där under dina..” Då gick äntligen ett ljus upp för mig! Tydligen hade jag bytt om i provrummet som mannen hade lämnat för att gå och hämta en sak. Jag samlade snabbt ihop mina kläder och mannen gick in i provrummet. Utanför bröt jag & Linn ihop av skratt och jag letade kvickt upp ett annat (tomt) provrum (; varför händer det alltid mig? Lite senare träffade vi Pau & handlade massvis med godis som jag sitter och knaprar på nu. (ajöss med det nyårslöftet..)
Sköt om er :-*

11.jpg
mm, det blev en blå skjorta! Big love till blåa skjortor (:

21.jpg
En svart fest-topp/tunika, kanske till imorgon?

31.jpg
ååh, snacka om att jag ska ha det mysigt i mitt badkar (:
Jag köppte sånna här rosor som flyter omkring och efter en stund blir till badskum! Hur romantiskt är inte det!? så vad ska då jag som är singel ha romantiska rosor till..? jag tyckte bara att dom såg så mysiga ut att jag inte kunde låta bli att köpa dem! Men jag får väl mysa med dem själv haha.. (:

Nästa sida »
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu