Lördag, härligt!

Uncategorized | lördag februari 28 2009 6:33 e m | Comments (0)

Lördag (: !

Nu känns det som att våren äntligen har börjat titta fram, eller vad säger ni!? I alla fall känner jag det så och därför har jag nu öppnat upp min ”vår-garderob”! Vilken härlig känsla!! Igår kännde jag att det var dax att jag börjar andvända alla kläder jag har köpt nu inför våren. För nu är det faktiskt inte så farligt kallt att man behöver inte gå omkring i jeans & långkallingar dygnet runt längre. Nä, nu är det chinos & slitna jeans som gäller! Härligt. Igår tog jag på mig mina chinos för första gången detta året. Det var lite kallt får jag väl erkänna(frusen & klen som jag är) men det blir ju varmare och varmare för varje dag nu och jag orkar inte gå omkring i vinter kläder längre.
Kvällen tillbringades med Linn, chips, dip, godis & mys (: Det behövdes nu när vi har varit ute varje fredag+lördag flera veckor i rad, pust! Det var verkligen skönt. MIF match blev det också, men fan! Jag vill gå i bitar, fanfanfan! Straff helvete..
 Ikväll blir det inte Sandor/Ida, det blir Sofia/Ida och det tycker jag är en 100 gånger bättre kombination! Även om Sandor & Ida var väldigt söta i filmen förståss. Vad som är planerat så här långt så blir det förfest i Lund, sedan fest i Lund. Låter bra tycker jag! Jag har redan gjort min egen drink-mix till ikväll så att det bara är att hälla i drickan sen. Det är ungefär som en smohtie med smak av blåbär & hallon, kanon gott kommer det att bli! Vad jag ska ha på mig vet jag inte riktigt än. Det blir nog höga svarta pumps, slitna jeans & antingen den hallon-rosa tubtoppen eller den blåa skjortan? Har inte riktigt bestämt mig än! Idag åker kameran med, och den ska inte bli förstörd som förra gången!
Puss på er! :-*

aaa.jpg
Vårkläder (:

duojag.jpg
Vi är lite knasiga men jag gillar oss ändå skarpt!
Tack för igår snäckan.

redhaw1.jpg
fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan..
jävla äckel straff!
Ni är värda så mycket bättre efter allt slit killar, fan!

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu