jodå!

Uncategorized | måndag mars 30 2009 9:35 e m | Comments (0)

Jag satt precis och tänkte att det är ju skönt att  jag inte har feber i alla fall. hoho, så ironiskt!? great! Tack alvedon min kära vän, du hjälper verkligen..

god natt!

Sjuk..

Uncategorized | måndag mars 30 2009 4:14 e m | Comments (0)

Idag vaknade jag med jätte ont i halsen & huvudet. Knaprade i mig alvedon & en kopp te, men det hjälpte inget vidare. Usch, jag vill inte bli sjuk nu till lovet! Men jag har nog mig själv att skylla efter en ganska hård helg i tunna kläder? Aja, jag hoppast att jag mår bättre till imorgon. Måste plugga lite matte, idrott & spanska till proven på torsdag & fredag också! Blä vilken dag!? Men när denna veckan är över är det äntligen påsklov och det kära vänner, ser jag verkligen fram emot! Efter påsklovet funderar jag på att flytta hem till pappa ett tag. Får se hur det blir, men det skulle vara skönt med lite omväxling. Där har jag dessvärre ingen dator, så då får ni klara er utan min blogg ett tag! Jag satt och läste igenom lite gamla blogginlägg innan och kom att tänka på att jag höll på att publicera gamla goa minnen här på bloggen för inte så länge sedan. Jag kom ungefär till sommaren/hösten 07 eller något sånt, så  jag tänkte att resten av 2008 & början av 2009 snart får komma upp här. Nu ska jag ta ett varmt bad, sen sova (: Stor kram från mig till er!

bibi.jpg

:)

Uncategorized | söndag mars 29 2009 10:07 e m | Comments (0)

http://www.faith.co.uk <3

sko.jpg
London, Syster, Faith here I come! eller snart ialf (:

Regen, Sol vilket är det?

Uncategorized | söndag mars 29 2009 5:15 e m | Comments (0)

liten1.jpg

Jag är inte sugen på skola imorgon men jag är riktigt sugen på lov & sommar, ge hit tack!

Karneval

Uncategorized | söndag mars 29 2009 1:44 e m | Comments (0)

Tack Linn & Karolina för en riktigt bra fest igår ! <3

k1.jpg
Före festen, fix. Senara satte jag på en turkos ögonskugga
som matchade outfiten och stenarna vid ögonen.

k4.jpg
Middag i Tingshuset

k7.jpg
Middag, Ted & Josse.

k5.jpg
Middag, Ewe & Bahare.

k6.jpg
Karro gick runt och tog mat från alla andras talrikar,
Therese ställde sig upp och erkände att hon hade klamydia,
Ewelina sjöng snapsvisor, Josse sjöng solo & Ted försökte prata svenska.
Det var knas (;

k3.jpg
Födelsedagsbarnen på sceeen!

k9.jpg
Linn & Ewelina.

k10.jpg
Denise, Karro & Therese.

k11.jpg
Puttski.

k13.jpg
Jag, i Puttes hatt & Teds brills.

k14.jpg
Putte & Jag.

k16.jpg
Linn, Johan & Mikaela. 

k15.jpg
Nä, alltså det finns bara snygga bilder på mig..
Erik & Jag haha.

k12.jpg
Mosse tha DJ !

k22.jpg
Födelsedagsbarn nr 1 !

k21.jpg
Födelsedagsbarn nr 2 !

k20.jpg
Dance!

k19.jpg
Dans

k17.jpg
Viktor & Julian.

k23.jpg
Folk!

k24.jpg
Julia & Beccy.

k18.jpg
Bjärrdes pack!

k25.jpg
ShakeShake!

k27.jpg
Sötnosarna får avsluta <3

Tack allihopa för en helgalen kväll!! :-*

Fredag, Lördag, Söndag?

Uncategorized | lördag mars 28 2009 11:59 f m | Comments (0)

Fredag:

Igår var jag på Signes födelsedagsfest. Trevligt att träffa allt gammalt folk igen! Signe, du kommer alltid att vara vår Big Mama, det gillar jag!

signe17-2.jpg
folket

signe17.jpg
Elin with the camera!

Lördag:

Jag började dagen med världens godaste frukost! Jordgubbar med mjölk (: Så nu är jag glad, förväntansfull, otålig & laddad som en bomb! Inte på grund av jordgubbarna förståss, men jag ser fram emot ikväll! Springer omkring och samlar ihop allt krims krams jag ska ha på mig, laddar kameror, hoppar upp & ner, provar igenom kläderna gång på gång, ja vad ska man säga? pepp?? Vid 18 tiden ska jag hem till Josse för att fixa med outfit, sminkning & hår tillsammans med de andra tjejerna. 19.00-21.00 blir det sittning i Tingshuset. 21.00 släpps folket in och då drar partyt igång! (:

Ha en fin helg :-*

Fest i Barsebäck!

Uncategorized | torsdag mars 26 2009 11:20 f m | Comments (0)

När NV1c festar, så festas det med stil!

Jag kom hem för ungefär 2 timmar sen, alltså vid 08.00 tiden. Festen varade från klockan 19 på kvällen till 7 på morgonen. 12 timars fest, dans, dryckeslekar &  massvis med drinkar. Kommer jag att vara trött imorgon?

b29.jpg
Vi kom till Barsebäck precis i solnedgången
vid 19 tiden. På bilden är festlokalen vi var i (:
Hur mysig som hellst, precis i hamnen!

b30.jpg
(:

b27.jpg
Vi beställde pizza & pimplade vin.

b28.jpg
pizza time

b26.jpg
Jag gjorde goda drinkar!

b22.jpg
Mina flickor!
Antonia, Jag & Ebba P med våra glassiga drinkar!

 b25.jpg
Mingel

b21.jpg
Det blev dryckeslekar..

b20.jpg
Dans

b19.jpg
haha..

b17.jpg
Nils vet hur man ska dansa..

b18.jpg
..och vart man ska hänga..

b10.jpg
Antonia & Louise vet också hur man ska dansa!

b11.jpg
schteek

b14.jpg
Det blev ett antal shotts..

b7.jpg
Efter det visste Louise också hur man dansar!

b6.jpg
Ebba också !

b12.jpg
Helt plötsligt ramlade Louise rakt bakåt. Jag vet
inte hur det gick till, men jag fångade det på bild ialf!
 

b13.jpg
Sen tog vi sönder bord & lagade dem igen.

b9.jpg
När morgonen kom krypande blev Adam
lite trött! Det blev vissa andra också..

b4.jpg
David hittade jag under ett bord..

b5.jpg
De övriga låg i en hög på dansgolvet, samtidigt som
de ”lite piggare” fortsatte att dansa.. (*host* Louise)

b2.jpg
Efter en halvtimmes sömn mellan kl. 06.30 & 07.00
vaknade jag upp med den här synen rakt framför näsan (:
Mysigt!

b1.jpg
Vi fixade lite frukost, sen tog jag och några till 07.20
bussen hem.

b3.jpg
Morgon i Barsebäck (:

Tack allihopa för en oförglömlig kväll!!

Sol & snö på samma gång?

Uncategorized | tisdag mars 24 2009 6:45 e m | Comments (0)

Nu längtar jag hur mycket som hellst till Linn & Carros 18 års fest! Idag tog jag en sväng på stan med plånboken i ena handen och en Chokcaffe från Jättekul (mitt nya favoritställe att fika på, budget & gott!) i den andra handen. På glatt humör med skinande sol i ögonen, vandrade jag in i den ena affären efter den andra och slösade bort en massa pengar på onödiga men roliga prylar till festen som har tema ”karneval”. Jag kan medela att jag kommer att vara väldigt glittrig, & väldigt lättklädd. Men fy vad roligt det ska bli! Jag har en del saker kvar att köpa. Men nu vet jag vad jag ska ha, vilka färger och hur jag ska ha det! Outfiten får ni dessvärre inte se förren precis före eller efter festen, det ska ju vara en överraskning! Jag har dessutom skänkt pengar till en hemlös som jag tyckte synd om. I alla fall trodde jag att det var en hemlös uteliggare som inte hade någonstans att bo. Det sjuka var att det var en helt vanlig man som satt i solen och väntade på bussen. Helt plötsligt gick jag från att vara snäll & generös till att vara dum på alla sätt man möjligen kan vara dum på! Det är typiskt typiskt typiskt mig. Alltid när jag ska vara snäll och göra någonting bra så blir det bara fel. Så där satt jag på huk och sträckte fram en tjogolapp (jojo generöst kan väl diskuteras..) till mannen som tittade förvånat på mig och sedan sa ”Behåll du den där..” Jag har nog aldrig kännt mig så korkad och bortgjord i hela mitt liv! Högröd i ansiktet tog jag tillbaka min tjuga småsprang snabbt där ifrån, suck.. Nu mera skänker jag inte pengar till främlingar kan jag tala om (; Imorgon är det klassfest & det ska också bli roligt! Jag passade på att köpa lite sugrör & paraplyn att ha i drinkarna till imorgon & i helgen för att piffa till det lite. En annan sak jag har tänkt på är att det har varit konstigt väder idag. När jag vaknade i morse var det snöstorm & när jag kom fram till skolan var det skinande sol. I mitten av dan började värmen trycka på och jag höll på att kvävas i min tjocka polo! Nu är det helt plötsligt sol & snö på samma gång? Våren är här, hell no. 

Ha det gott folk!

Uncategorized | måndag mars 23 2009 6:50 e m | Comments (0)

Det är som ett dominospel. Faller en bricka faller på något sätt alla andra bitar också. Det känns inte som en förlust, det känns faktiskt nästan ingenting. Jag har slutat känna, slutat bekymra mig & slutat bry mig. Det är som om jag ställt alla mina känslor och hela min kropp på off. Det finns en gräns för hur mycket negativa besked, motgångar & förluster en individ klarar av att ta. Jag tror att jag har uppnått den gränsen, och det är därför min kropp helt enkelt bara har slutat att fungera. Det känns inte hemskt, jag är inte deprimerad och jag mår inte dåligt. Jag behöver bara en ny start på allting. Få börja om från början och göra allt som har gått fel bra igen. Jag har fått en andra chans att börja om, så jag tänker ta den. Även om det känns lite jobbigt så är det skönt, och det är trots allt framtiden det handlar om. Så småning om kommer jag att kunna börja om igen, ta nya tag och förhoppningsvis hitta tillbaka till mig själv. Försöka att hitta den där knappen och ställa om den från Off till On. Tills dess tänker jag jobba på, skaffa mig  bra förkunskaper inför framtiden & ha förbannat roligt (: 

jag.jpg

Take care!

Åter igen söndag.

Uncategorized | söndag mars 22 2009 4:26 e m | Comments (0)

Igår kväll körde Ida hit och tog med mig hem till sig. Vi vägde mellan att festa eller att ha en lugn kväll hemma hos henne. Eftersom att vi båda var ganska trötta och inte jätte pepp, slutade det med att vi käkade jätte god mat, kollade Robinson, snackade med Jocke i telefon & slutligen somnade i Idas säng framför en gullig film. Det var hur mysigt som helst (: Idag planeras det för att plugga lite, leta runt på nätet efter kläder tilll Karnevalsfesten på lördag & självklart mys i soffan framför Gossip Girl. Jag känner mig helt slut idag. Kanske tog den där dansen i fredags hårdare än vad jag trodde att den skulle göra? kanske är det dax att komma igång ordentligt med träningen igen? Vad fan hände med elitidrott? Jo, det gick åt pepparn det med. Jag hatar att ha så lite tid, jag älskar att träna och om jag hade haft mer tid hade jag förmodligen varit ute på någon tävlingsbana någonstans en vanlig söndag som denna. Så var det i alla fall förut. Nu har jag lite lätt panik över hur jag ska hinna med allting! Måndag eller Tisdag måste jag lämna ut några CV + hitta kläder till festen på lördag, så det blir förmodligen en tur till Malmö. Onsdag är det klassfest, Torsdagen kommer att spenderas i Barsebäckshamn, Fredagen blir det 17 års fest & Lördagen 18 års fest med tema Karneval. Det kommer förmodligen bli en riktigt rolig vecka, men gissa om jag kommer att vara slut på söndagen? Nu måste jag sticka, Ha det fint allihop (:

Inte det med, fan. Låt mig bara va.

Nästa sida »
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu