Klydd,klydd,klydd?

Uncategorized | måndag april 13 2009 7:39 e m | Comments (0)

Bloggen är dum för tillfället. vissa dagar går det inte att skriva & andra dagar går det inte ens att öppna den. Jag vet inte riktigt vad felet är, men det är ganska irriterande och jag vet att samma sak har hänt Blondin bella, (maha..) menmen, jag kan inte göra något åt det ialf så det får vara som det är! Här kommer en update från de senaste dagarna jag inte har kunnat skriva:

Lördag:

Började med förfest i Nattas bil på väg till Lödde (Denises storasyster). Med musiken på högsta volym & våra härliga sångröster som sjöng med i alla gamla godingar (; Sen blev det fest i Löddeköpinge hos Lucas (: Trevlig kväll, tack Lucas & alla andra! Kvällen slutade med efterfest i Saras bil när hon körde oss till Lund. Även här blev det allsång till gamla härliga dängor haha.. Jag är glad att jag överlevde, både det ena & det andra haha (;

Söndag:

Först grillning, sen filmkväll hemma hos Josse med lite trevligt folk (: Vi kollade Never back down (mums på killarna i den filmen!) Efter det en jätte konstig film med någon som var tvåköning & söp och knarkade sig igenom stort sett hela fimen.. Bland de drygaste & konstigaste filmer jag sett, men aja det var mysigt (; Efter det kollade vi någon action rulle som jag inte minns namnet på (jag var nog för trött) och jag tror alla sov lite emallen åt hela tiden. Vid ungefär 04.30 kom vi i säng hoho.. Resten av dagen har jag spenderat med att sola & njuta av den sista lov dagen tsm med Linn (: Mysigt!

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu