A long day at the Österlen

Uncategorized | söndag maj 31 2009 9:06 e m | Comments (0)

Dagen har spenderats på Sandhammar sandstrand, i Borby & i Skillinge Österlen. De platser där all min släkt på mammas sida kommer ifrån. Vi har varit vid huset där min morfar & mamma växt up, besökt äldre släktingars gravar & avslutningsvis tagit det lungt på stranden i det härliga vädret! Mysig dag med familjen (:

s
Sandhammar

s2
Sandhammar

s34
Sandhammar

s5
Sandhammar

s1
Sandhammar

s7
Sandhammar

s33
Sandhammar

s8
Borby, huset där morfar & mamma växte upp

s9
Borby

s11
Skillinge, morfars mamma & morfars pappa

s88
Släktingar till mormor

Bra dag !

Mazarin at Crown.

Uncategorized | söndag maj 31 2009 12:17 e m | Comments (0)

Det blev en trevlig kväll med trevligt folk igår på Mazarin, Crown. Tack till alla som var med! Idag ska jag ta med min mamma ner till Österlen där hon är uppväxt för att bjuda  henne på middag. Det är ju trots allt morsdag (:

Lugnet över Sebastians tillstånd varade inte speciellet länge. I fredags fick vi test resultaten från operationen att läkarna inte hade hittat några rester av tumören. Det var en otroligt stor lättnad och vi kände att vi äntligen kunde börja andas ut lite.  Men det dröjde inte mycke längre än ett dygn förren han var tvungen att åka in akut igen. Vätskan i hjärnan hade börjat läcka, vilket kan leda till en fortskridande hjärnhinninflamation. Som tur var tyckte läkarna att allting verkade ok när de kom in, så senare på kvällen fick han lov att komma hem igen. Är det inte typiskt? När han precis blivit utskriven och fått komma hem så ska såklart någonting hända. Det påminner om att hur pigg & glad han en är, hur bra resultaten en är, så har han trorts allt en alvarlig sjukdom som kan bryta upp & vända världen upp och ner igen, precis när som hellst.

Hoppas att ni haft en fin helg!

cc
Crown, Denise & Issa

c12
Haha jag älskar denna bild! Issa & Anna

ccc1
Mazarin @ Crown

ccc
Jag körde Lady Gaga style med handskar!

cc2
Min kära mamma, som alltid är lika glad för
att vara med på bild!

:-*

Gulligt!

Uncategorized | fredag maj 29 2009 3:54 e m | Comments (2)

Det känns som om den här veckan har gått otroligt långsamt och som om det var evigheter sedan det var helg sist. Men nu är i alla fall en ny helg här & det ska firas! Inför kvällen har jag inga som hellst planer, vinden får släpa med mig precis vart den vill. Nä, men jag vet inte om jag stannar hemma för att vila upp mig inför morgondagen eller om det blir någon form av hemma fest! Det blir i alla fall inte utgång ikväll för vi ska till MasarinCrown imorgon och 2 utekvällar i rad är lite väl mycket till och med för mig!  

Idag kom en kille fram till vårt bord i matsalen och la en lapp bredvid mig. Sen gick han snabbt & generat där ifrån. Jag tog up lappen, läste den och det stod ”Call me” + ett mobil nummer! Så gulligt av honom! Vilket mod den killen måste ha! Själv hade jag aldrig vågta göra något liknande, men jag önskar nästan att jag hade varit så modig! Jag menar tänk vilket bra raggnings sätt det är egentligen? Rakt på sak & jävligt charmigt!

ikik

Over and out!

tal?

Uncategorized | torsdag maj 28 2009 12:29 e m | Comments (0)

Sitter i skolan, försöker att komma på ett tal att skriva. kommer inte på något. hjälp?

Hit that!

Uncategorized | tisdag maj 26 2009 6:31 e m | Comments (0)

1111
All I wanna do is zoom zoom zoom zoom
And a boom boom boom
In your vroom vroom vroom
Boom boom boom feel it in the mmm
And I drop it like a mmm
Do you feel like holdin’ it?

1112
Slitet & Knalligt, så ska det va!

Tjuven!

Uncategorized | måndag maj 25 2009 9:01 e m | Comments (0)

Nu har jag snott lite bilder för att bevisa att jag var hos Ellinor på förfest i fredags & hos Oskar & Johan på 19/20 års fest i lördags. Hoppas att detta är ok för fotograferna! Är det bara jag som tycker att min blogg är överdrivet ”blommig” ? Biologiprov fan för det.

f51
Förfest hos Ellinor 22/5-09
Therese, Karro, Josse & Jag

f18
Lite folk + jag som gömmer mig längst in i hörnet

f23
Jag & Johan

f32
Jag & Johan (Vilken bild!)

f42
Födelsedagsbarnet i egen hög person!

:-*

Trelleborg!

Uncategorized | söndag maj 24 2009 3:40 e m | Comments (0)

Champange + Jäger = Kaos. Dock ganska roligt kaos tillsammans med trevliga trelleborgare. En del frågor kvarstår.. men jag tror att många av dem aldrig kommer att få ett svar. (vissa av dem vill vi nog inte veta svaret på i för sig..?) Vi har ju bland annat ”Varför vaknade Johan upp i ett badkar?” eller ” Vad var det egentligen i det där glaset?” eller kanske ”Varför är Johans grannes buskar lite, hum konstiga?” som sagt, många frågor ont om svar. Men det var en trevlig kväll (som jag minns det i alla fall..) Nog veckans/ månadens/ årets? fylle fest förståss. Nu till den sista frågan då ”Vem minns någonting från Johan & Oscars fest..? ” Tystnad. Tack allihopa för en trevlig kväll! Sist men inte minst Johan, outfiten var galant!

t2
Johan A & Gustav

t1
Johan H & Melander

t3
Johan leker ”titt ut”

t
Detta var ju bara.. haha.

Jag fick sammanlagt 4 bilder från festen, så jag la upp alla här. Ska se om jag kan lyckas få tag på lite fler bilder på annat håll!

XoXo

Top Notch Lång Helg!

Uncategorized | lördag maj 23 2009 5:23 e m | Comments (0)

Som sagt, en top notch lång helg.

Torsdag:

Grillfest hos Mark! Galet var det, och jag måste nog säga att det var länge sedan vi tjejer släppte loss så mycket.. På grund av nackskadorna efter vår ”head bang” har jag knappt kunnat röra huvudet de senaste dagarna.. hehe.

grill
Grillfest, Mark

grill21
Grillfest, folk

grill3
Grillfest, Philip & Issa

e11
Grillfest, jag

grill5
Grillfest, Philip & Rambo

grill4
Grillfest, Josse & Denise

Fredag:

En av de bästa kvällarna på länge! Kvällen började med förfest hemma hos Ellinor. Det var mysigt och kändes härligt sommrigt att kunna sitta ute & allt. De flesta på förfesten skulle vidare till Dansgalan, medan jag & Josse hade planerat in Club mojito & sedan Crown. vi skulle plock upp Linn i Dalby, Issa i Staffanstorp & sedan möta Benita & Fanny i Malmö. Precis när vi skulle hoppa på bussen till Dalby fick Josse ett sms av Linn att hon hade fått utegångs förbud och inte kunde följa med. Vi åkte vidare till Staffanstorp, men när vi kom till Issas busstation var det ingen Issa där så bussen körde vidare. Jaha? De bidde 2 istället för 4 då alltså. Deppiga satt vi och undrade vad det skulle bli av den här kvällen? Det som skulle bli så bara började nu gå utför.. Några killar i sätet bakom spelade fjortis dunk och efter ett tag fick jag & Josse nog. Vi tänkte wtf nu får vi göra det bästa av det här! Vi satte med andra ord på ”Himlen runt hörnet” på högsta volym, tog upp våra tändare och rörde dem i takt till musiken. Då blev killarna tysa. Framme i Malmö skulle vi möta upp Issa på Bk eftersom hon fått skjuts av sin pappa dit. Vi stod och stirrade ut genom fönstret efter Issa eftersom hon sa att hon var på väg. Helt plötsligt fick vi två händer framför ögonen & vände oss om. Där stod både Linn & Issa med ett ”Surprise!” Sen förklarade de att dom bara hade drivit med oss hela tiden och jag & Josse viste inte om vi skulle vara glada eller arga? Club mojito bestod av 3 vakter 1 bartender, 1 dansgolv & noll folk. Så vi skippade det & slog oss ner på Savoi istället. Där blev det lite drinkar före vi stack vidare till Crown. Väl inne på Crown blev det lite dans & mer drinkar. Sen mötte vi Upp Martin & Louise och intog VIP-hörnan tillsammans med deras vänner för att fira Martins födelsedag. Vi blev serverade tårta & champange, vi sjöng & vi skålade. Sen blev det mera dans & mera drinkar. Så fort bartendern såg att våra glas var tomma kom han springande med en ny bricka med drinkar eller shotts. Miguel stod för drinkarna & de var riktigt goda! Har ni inte provat Crowns Piña colada eller Strawberry daiquiri så är det ett måste. Jag kan bara säga att jag hade riktigt riktigt roligt & detta är något som ska göras om! Tack tjejer för ännu en riktigt lyckad ute kväll & Tack Martin & Louise, Miguel & Crown som bjöd oss på drinkar, shotts & tårta upp över öronen!

e
Förfest hos Elli

e1
Förfest hos Elli, Erica & Lina

e2
Förfest hos Elli, Therese, Karro & Josse

e4
Förfest hos Elli, folk

e5
Förfest hos Elli, Elli & en trevlig person

e6
Savoi, Josse & Issa

e7
Savoi, Jag & Linn

c9
Crown, Louise & Martin äter tårta haha..

c10
Härligt haha!

c7
mm..

c6
Crown, Martin & Fanny

c5
Crown, Issa. Vi blev bjudna på super goda
Piña Coladas!

c8
Haha, vad gör Martin & Tim?

c41
crown crown crown

c11
Har du någonsin strulat med en handtork? Jajemen!

Lördag:

Vaknade jag i Linns säng och började ångra att jag tog den där sista Tequila shotten.. Men efter en lång promenad med Linns hund i skogen var vi fit for fight igen. Ikväll ska vi ta oss ända till Trelleborg för att visa dem hur man festar. Vi ska nämligen fira Johan och det ska bli riktigt skoj! Vi sover där & är tillbaka någon gång imorgon (: 

johannn
Till Johan ikväll !

Nu ska jag fortsätta att njuta av min lång helg! Hoppas att ni haft en skön helg ni med! :-*

Nytt i gaderoben!

Uncategorized | torsdag maj 21 2009 2:21 e m | Comments (0)
Senaste inköp!

Senaste inköp!

Igår var jag i Lund för att spana in lite kläder nu inför sommaren. Jag kunde inte låte bli att handla klänningen på bilden, jag tycker att den var väldigt söt. Sen är den sjukt andvändbra nu när det är sommar & studentfester, dessutom är det bara att kombinera med svarta strumpbyxor & höga pumps,  så är den perfekt att ha på klubb med. Nöjd!

k26

k31
Jag provade lite olika klänningar. 2 klänningar
som var ganska lika varandra bara att den ena var med
rosett & den andra utan. Jag köpte den utan rosett eftersom
jag tyckte att den var snyggast & mest användbar. men jag
är sugen på att köpa den med rosett med så vi får se i slutet
av veckan!
 

:-*

Ny blogg?

Uncategorized | torsdag maj 21 2009 12:18 e m | Comments (0)

Bloggproffs.se (som jag bloggar för) har nu uppdaterat sin sida. Därför har jag ändrat mitt tema (det förra finns inte kvar) Jag gillade det gamla men det här är ganska sommrigt så jag valde det istället. De har även ändrat så att det går att ladda upp film klipp och massor med annat skoj. Eftersom jag kan filma med min kamera så kommer ni nog att få genomlida en hel del filklipp framöver (;

Idag började jag dagen med att gå upp tidigt  för att springa en runda innan det blev för varmt. Riktigt härligt var det! Ut och springa med musiken på max, sen en härlig dusch och efter det frukost! Kan en morgon bli mycket bättre? Jag har bestämt mig för att börja springa igen, vill komma tillbaka till samma form jag hade för ett år sen. Men nackdelen, och andledningen till att jag fick sluta springa förra gången är att:
a) Jag har en skada i min fot som blir värre när jag springer.
b) Jag är spring-narkoman.
Spring narkoman innebär att jag, springer mer & mer och pressar mig själv hårdare & hårdare för varje dag. Visst, det låter ju bra på ett sätt. Men vad det gäller mig så har jag lite för mycket energi för vad min kropp egentligen klarar av. Om jag springer en lång runda på morgonen och kommer tillbaka och äter frukost så känner jag för att springa igen direkt efter jag har ätit istället för att känna mig nöjd med att jag sprungit innan. sen för varje dag som går så känner jag för att springa mer, fortare & längre vilket ledre till att jag antinget kör fullständigt slut på mig själv eller att jag pressar mig själv förhårt och blir skadad. Nu har jag i alla fall bara sprungit en runda idag (än så länge) sen har jag pluggat & solat. inte illa det!

Med ett leende!

Nästa sida »
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu