Ny blogg?

Uncategorized | torsdag maj 21 2009 12:18 e m | Comments (0)

Bloggproffs.se (som jag bloggar för) har nu uppdaterat sin sida. Därför har jag ändrat mitt tema (det förra finns inte kvar) Jag gillade det gamla men det här är ganska sommrigt så jag valde det istället. De har även ändrat så att det går att ladda upp film klipp och massor med annat skoj. Eftersom jag kan filma med min kamera så kommer ni nog att få genomlida en hel del filklipp framöver (;

Idag började jag dagen med att gå upp tidigt  för att springa en runda innan det blev för varmt. Riktigt härligt var det! Ut och springa med musiken på max, sen en härlig dusch och efter det frukost! Kan en morgon bli mycket bättre? Jag har bestämt mig för att börja springa igen, vill komma tillbaka till samma form jag hade för ett år sen. Men nackdelen, och andledningen till att jag fick sluta springa förra gången är att:
a) Jag har en skada i min fot som blir värre när jag springer.
b) Jag är spring-narkoman.
Spring narkoman innebär att jag, springer mer & mer och pressar mig själv hårdare & hårdare för varje dag. Visst, det låter ju bra på ett sätt. Men vad det gäller mig så har jag lite för mycket energi för vad min kropp egentligen klarar av. Om jag springer en lång runda på morgonen och kommer tillbaka och äter frukost så känner jag för att springa igen direkt efter jag har ätit istället för att känna mig nöjd med att jag sprungit innan. sen för varje dag som går så känner jag för att springa mer, fortare & längre vilket ledre till att jag antinget kör fullständigt slut på mig själv eller att jag pressar mig själv förhårt och blir skadad. Nu har jag i alla fall bara sprungit en runda idag (än så länge) sen har jag pluggat & solat. inte illa det!

Med ett leende!

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu