Gulligt!

Uncategorized | fredag maj 29 2009 3:54 e m | Comments (2)

Det känns som om den här veckan har gått otroligt långsamt och som om det var evigheter sedan det var helg sist. Men nu är i alla fall en ny helg här & det ska firas! Inför kvällen har jag inga som hellst planer, vinden får släpa med mig precis vart den vill. Nä, men jag vet inte om jag stannar hemma för att vila upp mig inför morgondagen eller om det blir någon form av hemma fest! Det blir i alla fall inte utgång ikväll för vi ska till MasarinCrown imorgon och 2 utekvällar i rad är lite väl mycket till och med för mig!  

Idag kom en kille fram till vårt bord i matsalen och la en lapp bredvid mig. Sen gick han snabbt & generat där ifrån. Jag tog up lappen, läste den och det stod ”Call me” + ett mobil nummer! Så gulligt av honom! Vilket mod den killen måste ha! Själv hade jag aldrig vågta göra något liknande, men jag önskar nästan att jag hade varit så modig! Jag menar tänk vilket bra raggnings sätt det är egentligen? Rakt på sak & jävligt charmigt!

ikik

Over and out!

2 kommentarer »

  1. Comment by amandajenny — maj 29, 2009 @ 4:02 e m

    åh vilket fint hår du har:) och jättefin blogg. jag började blogga här i måndags, titta gärna in på min bogg om du vill. ha en jätte bra dag!

  2. Comment by Min Rosa Blogg — maj 29, 2009 @ 9:15 e m

    Tack så mycket :) ! Det ska jag genast göra!

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu