Jobb för Fresh Magazine

Uncategorized | torsdag juni 25 2009 9:16 e m | Comments (0)

Fottning för Fresh Magazine!

Dagen började med att jag mötte upp Fredrik & Kristoffer i Lund för att åka vidare in till Malmö där jag skulle fottas för Fresh Magazine. Fresh använder sig av The Studios fottostudier så själva fotograferingen ägde alltså rum i Turning Torso. Jag blev sminkad och fick håret fixat av jätte gulliga makeup-artister och jag blev nöjd med resultatet. Jätte duktiga är dom! Sen var det dax att träffa fotografen som skulle plåta mig, Hampus. Också en jätte trevlig kille, som var riktigt grym på sitt jobb! Vi jobbade med själva fotograferingen i ungefär 2 timmar, med olika kläder, hattar, skor, bakrunder & ljus. När allting var klart hade vi ett gemensamt möte där vi gick igenom bilderna & käkade tårta. Vi plockade ut, rensade bort & kom tillslut överens om 30 bilder som var intressanta att använda i tidningen. Jag & Fredrik kommer sen att ha ett möte och göra en sista utrensning bland bilderna så att ungefär 15 återstår, innan det publiceras. Själva publiceringen blir i augusti så då får ni hålla utkik! Tills dess får jag dessvärre inte lov att visa er några av bilderna från plåtningen. Men lite coola back-stage bilder kommer att komma upp inom kort (; Här kommer en kort presentation av Fresh, kopierat från deras hemsida. enjoy!

Om Fresh Magazine

FRESH MAGAZINE är tillbaka med nytt utseende. Vi är Sveriges fräschaste Fashion-, Livsstil- & Nöjesmagasin. Vi riktar oss till den unga, aktiva och medvetna delen av befolkningen. I vårt magasin får ni ta del av exklusiva reportage, modeinspirerade bloggar, intervjuer med artister. Här hittar Ni också Månadens Beauty, recensioner, tävlingar, mat & drinktips och Fresh Events.

Fresh Magazine kommer också ha flertalet gästbloggare ur Sveriges Nöjes- och Artistelit. Ni kan även genom er profil skapa en plattform för kontakt med andra läsare och Fresh Magazines egna skribenter.

Välkomna!

http://freshmagazine.se

fotto-108
Jag lekte lite med hattarna när jag kom hem (:

fotto-042
Jag älskar hur de lockade mitt hår! Riktigt Hollywood

fotto-018
Men väldigt puffigt! Kommer att vara helt omöjligt att
borsta ut.. haha.

Hoppas att ni har haft en fin dag ni med! :*

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu