Torsdag!

Uncategorized | torsdag oktober 23 2008 9:11 e m | Comments (0)

God kväll Gott folk (: !

Idag: har varit en långlång dag, med dryga skoltimmar & skridsko åkning (; Skridsko åknigen var i för sig kul, även om jag såg ut som någon form av hyper bambi på isen.. men jag menar, har man inte åkt skridskor på flera år så har man inte.. eller hur (: ?

Morgonen: denna trosdag har däremot varit riktigt trevlig (: Min första lektion började inte förren kl. 09.35. Men redan klockan 08.00 beffan jag mig i Lund Barnsjukhuset, för att hälsa på min bror & självklart hugga in på deras feta frukost buffe (; Mm, så gott det var! Och tänk, jag som brukar äta frukost på typ 3 minuter. Nu satt jag ner i en hel halvtimme & åt lungt utan någon stress alls! Underbart! Jag träffade även Pontus, en kille som bor på samma avdelning som min lillebror, och som jag träffade för första gången över middagen med Barncanserfonden igår (: Trevlig kille! Just det, på tal om middagen. Jag får ju berätta lite om igår också (;

Igår: Åt jag & min familj middag med Barncancerfonden, på BUS i Lund. Det var jätte god mat verkligen! & Vi hade en riktigt trevlig kväll med alla supertrevliga sköterskor, pasienter &  närstående (: Jag lärde känna en 17 årig kille som också bor på Sebastians avdelning. Pontus, verkligen en trevlig kille! som jag spenderade resten av kvällen med. Lustigt nog visade det sig att killens mammas föredetta bästa vännina, bor granne med oss & att de inte hade haft kontkat på flera år. Dessvärre fick vi medela att även hon har fått cancer. Det var jobbig att berätta om, men själv klart är det ju ännu värre att få höra om! Ja, världen är allt liten & förjävlig..

Men nu ska vi inte deppa ihop (: visst finns det mycket skit här i världen. det finns det. Men kära vänner, det är så mycket man inte kan göra någonting åt. Tyvärr är det så, men man kan inte göra annat än att bita ihop. Därför är det viktigt att tänka posetivt! Man kan göra så gott man kan för att bidra & hjälpa. Men man kan hjälpa långt ifrån alla som har det svårt. Något ni kan göra för att hjälpa, är att stödja Barncancerfonden & att ha en trevlig helg! Det är nämligen vad jag tänker göra (:

hope.jpg

Gå med & stödj Barncancerfonden!
Hjälp till att Rädda min lillebror & många andra. 
Själv tänker jag beställa ett sånt här halsband (:
www.barncancerfonden.se

Ha det gytt :-*

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu