Skrivet igår kväll (:

Uncategorized | fredag oktober 31 2008 3:42 e m | Comments (0)

Mina damer & herrar (: Nu ska ni få höra!

Onsdag: Pizza kväll med allt trevligt folk & lite senare blev det bakning med Pontus & Johan i Lund (: Sedan stannade jag i Lund för att umgås mer med Pontus & Johan vilket var mkt trevligt!

Torsdag: Idag då (; dagen började med att jag skickade ett sms till Natalie där det stod något i stil med ”sugen på att ta en tripp runt skåne med mig idag?” som svar fick jag ”jag är fan på!”

Skåneresa med Natalie (:
Kl. 13.23 började vi vår resa från Knivsåsen till Lund. I Lund fikade vi på Espressohouse medan vi väntade på tåget till Helsingborg, som var vår första destination.

ehousee.jpg

mm, cheeskake på E-house (:

14.22 tog vi tåget till Helsingborg (: Först och främst åkte vi till Eslöv. Yes, vi var ju tvugna att titta förbi bara för att jävlas med allt veberödsfolk! Sedan åkte vi vidare till Landskrona, där vi fick stanna en bra stund bara för att någon på tåget hade blivit alvarligt sjuk och behövde ambulans vård.. usch. Efter ganska lite om och men anlände vi till Helsingborg (: Riktigt nice stad måste jag säga! Massor med fina hus över allt & fotbollskillar som verkligen går in för sin sak..hum haha. Och vi var inte där bara en gång denna dag, utan 3 eller fler.. haha. Nästa gång tar vi båten över till Helsingör, 50 kr tur&retur låter bra säger jag!?

eslov.jpg

Eslöv, jag låter bilden tala (;

landsk.jpg

Landskrona (:

ambul.jpg

Ajaj :(

helsingb.jpg

Framme i Helsingborg ((: !!

helsingb2.jpg

Helsingborg, en mycket trevlig stad (:

Efter Helsingborg åkte vi vidare & hamnade väldigt off (; …. hjälp? vi hittade i alla fall ett Konsum..

odemark1.jpg

Natalie, hum var är vi?

odemark2.jpg

Men att vara mitt ute i ödemarken förstörde
inte vårt glada humör (: !

konsum.jpg

Och vi hittade trots allt ett konsum

Men lyckligt vis hittade vi även senare till Väla, där vi krängde loss på IKEA (: fattar ni hur mycket mat man får där för 20 spän?? Men vi nöjde oss inte med att äta, nejdå. Självklart shoppade vi & provade bilar på Välacenter (; Visste ni att det finns stora shoppingcenter i Väla? Det gjorde inte jag ialf!

ikea.jpg

Jag var överlycklig över att ha hittat IKEA (;

ikea2.jpg

IKEA krängde vi korv, läsk & glass (:

glass.jpg

Innan jag gick & la mig på onsdagkvällen,
skulle jag inte i min vildaste fantasi kunna tänka
mig att jag skulle sitta på IKEA i Väla & äta
glass ur en kaffekopp dagen efter (: !?

valac.jpg

Väla Center (: nice!

vala1.jpg

Jag tror ni tänker samma sak.. en lysande fågel?

vala2.jpg

Jag provade bilar, det är ju snart dax för en egen kärra (;

Vi gav oss åter igen av till den trevliga staden Helsingborg (: Natta var super stolt över sitt köp av massa timmar framför tv:n haha (; När vi kom till stationen beslutade vi oss för att åka vidare till Ängelholm. Jag måste säga att vi drabbades av lite lätt panikångest när mörkret slöt sig så tätt in till oss att man inte såg ett piss & bussrösten medelade att vi skulle anlända till Ängelholm ca 50 minuter senare. hoho, försent att hoppa av.. så det var bara att bita ihop och se glad ut (: Ängelholm here we cooom!! Under de femtio minuterna det tog att ta sig till Ängelholm passade vi på att plugga kemi & halvsova lite. mm (:

stolt.jpg

Natta håller hårt i sina ny inköpta sesonger (; 

Väl framme i Ängelholm vandrade vi omkring lite & tittade på lite olika sevärdigheter (: Mysig stad det med! Vi passerade en Thai restaurant och kände hur det kurrade i magen.. Oxkött & grönsaker i kokosmjölk blev det (: Fy fan vad gott!! Det var så himla nice att sitta inne i värmen på en mysig restaurant i en okänd stad när regnet vräkte ner utanför fönstret (: Det måste vi utan tvekan göra om!

angelh.jpg

Framme i Ängelholm (: !

mat3.jpg

Den mysigaste Thai-restaurangen ever (: !!

mat2.jpg

Natta hugger in på maten (: ååh, så gott!

kina2.jpg

Restaurangen var väldigt fint utsmyckad!

Nästa station blev Ängelholmtågstation & tåget i en timme mot Lund!? 1 timmes tågresa, hoho. Ni kanske förstår att det blev lite långtråkigt att sitta på tåget en timme utan att göra ett smack, så jag och Natta hitta på lite olika lekar, för att underhålla oss själva (; Tänk vad tiden går fort när man har roligt!  Vi var dessutom i Ramlösa! tänk, jag har varit i staden där dom gör mineralvatten hihi (; Vi var Framme i Lund på ett litet kick kl. 20.10!

ramlosa.jpg

Nästa station Ramlösa hahah..

vattenp.jpg

Ursäkta, men vem ser att detta är en vattenpipa??

trak2.jpg

Jag fyllde i Natalies blodådror, dom såg ut som en snopp (;
fårstår ni nu hur tråkigt vi hade & hur lättroade vi är?

Men nu ska ni inte tro att kvällen tog slut bara för att vi var tillbaka i lund! nejdå (: Först gav vi oss av för ett litet snabb besök hos Pontus & Johan, det var tänkt att vi skulle ha rökt vattenpipa, men kolen var slut & vi hade brottom till bussen (; Efter det åkte vi till Dalby för att träffa Johan & för att sitta hemma i hans mjuka soffa och stoppa i oss godis en stund (: Men som jag sa tiden går fort när man har roligt, och nu sitter jag här kl. 23.15 tillbaka i mitt eget hus, efter en helt underbar dag i Skåne tillsammans med Natalie (;

citylivs.jpg

Jag låter även denna bild tala för sig själv..
Klockren Natt- häng- i-Lund bild (;

dalbybs.jpg

Åter i Dalby, i väntan på Johan (:

sexan.jpg

Sista resan för denna dagen, 6:an till knivsåsen (;

Hoppas att ni har haft en lika trevlig kväll! Imorgon planeras der för fest & nu ska jag kolla film (: Haj o ivaj :-*  

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu