Torsdag, ledig (:

Uncategorized | torsdag november 13 2008 7:09 e m | Comments (0)

Tjohej bloggläsare (:

Idag har vi på polhemskolan haft Ö-dag, så jag har alltså varit ledig & hemma hela dagen (: Det innebär att jag har tid att sätta mig ner vid datorn och knappa in lite senast nytt, bra va ? Den här veckan har gått fårvånads värt sakta, men ändå fort..? Det känns hel-konstigt att kunna vara uppe halva natten på en onsdag, och sova ut halva dagen på en torsdag & sedan vara helt fri & ledig från skolan (: ? skönt som attan säger jag! Mycket har dessutom hänt denna veckan. Det är kanske därför den kännts så lång trots att den inte är slut än? Vi börjar med..

Söndag: Ringde jag ett samtal till Engalnd för att gratulera min syster & hennes man ( shit vad skummt det känns att säga ”man” jag ser min syster som en gift tonåring haha)  Dom har båda fyllt år i helgen (: Stort Grattis till er!! Som vanligt pratade jag och syster i över en timme, var av jag pratade ca: 3% haha, det där med svårighet för att hålla munnen stängd ligger nog i släkten känner jag.. Men det är förståss alltid lika roligt att prata med henne! Det är alltid så spännade att höra om allt min galna syster har för sig där borta i Brighton. Allt från glammiga coctailpartyn & vilda fester, till skor & galet mkt shopping! Jag vill också ha ett Sex and the city-liv. & i stort sett bara ha mig själv att bry mig om! Tänk vad lyxigt, det hade jag inte bangat nu haha. Nu får ni såklart inte tro att min syster bara roar sig hela tiden, för hon har faktiskt ett jobb också! men ändå.. med i senaste nytt fanns bland annat att hon hade köpt en ny häst. (igen..) Vi får hoppas på 3:e gången gillt det här året, och att det inte går som det har gått med de andra hästarna..Men det verkar i alla fall vara ett bra köp, och det blir väl till jul någon gång vi åker över till England & hälsar på dem allihopa (: Saknar dem!

anna.jpg

Grattis syster, jag älskar dig!

Måndag: I måndags åkte mamma,pappa & sebastian tidigt på morgonen till Upsala, för att min bror ska läggas in på sjukhuset där eftersom han ska få en speciel behandling. så nu kommer de att pendla mellan Upsala & Lund fram till Januari..lite jobbigt, men det har ändå löst sig bra. I vilket fall som hellst fick Linn bo hos mig från måndag till tisdag, tills de andra kom hem igen. Vi hade det super mysigt! Och Linn hjälpte mig med stallet & lagade sedan en helt underbar tre-rätters middag till mig (: Jag behövde (fick inte, av förklarliga skäl..) göra någonting alls, förutom våra goda Galliano hot shots, som jag stod för alldeles själv (; Så jag kände mig riktigt upp passad! (: Tack Linn för en helt underbar kväll med god mat, spådomar, galliano hot shots & Tila Tequila <3

linn6.jpg

Det här är andledningen till att Linn inte låter mig laga
mat fler gånger.. i måndags var inte först gången jag misslyckasi köket..lalala. Här har ni mina smördegsplattor som jag glömde i ugnen!

linn2.jpg

Förrätt: goda wraps med mumsig fyllning! 

linn1.jpg

Huvudrätt: Helt underbar kyckling-Wook (: !

linn4.jpg

Efterrätt: Maräng swiss, mm…

linn5.jpg

Drink: Galliano hot shot (Galliano,kaffe,grädde, muskotnöt)
jag tar kakao istället för muskotnöt, det blir godare!

linn7.jpg

lite väl stolt kanske, men god blev den (:

Tisdagen: Var jag bara allmänt trött & seg (inte beroende på gallianon, den fick mig bara att sova djupare haha..) men allmänt av att det var skola.. och matte prov.. och tisdag?men dagen gick ändå hyfsat snabbt (: 

Onsdag: Våra lärare verkade ha insett att alla elever var totalt slutkörda & att vi längtade efter vår ö-dag, så de insåg förmodligen att vi inte skulle orka göra som de sa i vilket fall som hellst. Det resulterade i att nästan alla lektioner var hur lättsamma som hellst! tack!! På kvällen var det äntligen dax… För den efterlängtade MIF / LEKSAND matchen i nya arenan (: !! Inte för att jag är ett jätte hockey fan, men jag älskar stämnigen på hockey matcher. Det är så mäktigt med publiken, musiken, spänningen, de hårda tacklingarna & såklart alla vältränade snygga killar (; Men den här kvällen var det ännu mer speciellt än de andra hocky matcher jag har varit på. Invigning av den nya arenan & hela 13 500 personer på läktaren! Det är inte dåligt det! Det blev ju inte direkt sämre av att MIF fick in två mål redan under de 3 första minuterna & 25 sekunderna (; Härlig kväll!

m2.jpg

Riktigt fedt arena!

m1.jpg

Toppen match! (:

Malmö suporter? ja för fan, haha..

Idag Torsdag: Har jag haft en riktigt härlig, och enligt mig väl förtjänt ledig dag (: hovslagaren har varit här, jag har pysslat om mig själv, och ja. Mycket mer har inte hänt (: Imorgon är det fredag & då ska jag & Linn få våra ögonfransar fixade (: kanske även håret? Sen blir det party. Den här helgen känner jag verkligen peppen (: Gör inte ni?

Ha det gott, gott folk :-*

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu