Uncategorized | söndag november 23 2008 8:17 e m | Comments (0)

Hej (:

Idag: är det söndag vilket innebär att Sara fyller 17 år (: Ett stort grattis till dig gumman! Mer om hennes firande i fredags+ bilder får ni lite längre ner!  

saraa2.jpg

Grattis på födelsedagen älskling<3

För min del har den här dagen varit en väldigt ”hästig” dag ute i snön (: Vid tolv bläcket kom två glada hästflickor som hade massvis av energi &  iver inför att få pyssla om våra hästar i stallet. Alla blev noggrant borstade & en del fick till och med bli ridna. Det blev härliga galopper & bockande hästar i virvlande snö & frisk luft (: Härligt! Nu har jag precis tagit mig ifrån soffan efter att ha tittat på Världscupen med goda toast & en stor latte (: För det räcker ju inte med bara ett guld, nejnej tycker Meredith Michaels-Beerbaum. Självklart blev det guldmedalj idag också! Stort grattis (igen..)! Gårdagen spenderade jag hemma hos Sara med skräckfilm & mys (: sen på kvällen blev det film med familjen. Ja, fredagen tog kol på mig totalt.. (; Har nog inte varit så slut på länge!

angeeel.jpg

Den lilla bebisen ute i snön! (Angels Delight)

bonoliten.jpg

Den finaste <3 (Bono)

toast.jpg

Nam, toast med mossarella, tomat, basilika & skinka (:

merri.jpg

Dom gjorde det igen.. (:

Fredag: Jag tänker göra precis som Sara gjorde. Nämligen sno sammanfattningen av kvällen från Carros blogg! Jag tyckte den var helt klockren (;

Carros sammanfattning:
”Vi åt, Spelade spel, Sög av bananer, Pussades, Juckade på varandra & kollade in varandras rumpor. Mycket trevlig kväll, tack Sara<3″

Så har min helg varit i korta drag (: Mkt trevligt!! Bilder från fredagen kommer senare! Något annat som också är mycket trevligt är att det är så många som läser min blogg, och att ni skriver att ni följer den & gillar den jätte mkt! Trevligt att höra (:

Hejsvejs :-*

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu