Lördag (:

Uncategorized | lördag november 29 2008 9:31 e m | Comments (0)

Hejsan bloggen (:

Torsdagen: Var jag som jag nämnt tidigare, på Malmö Opera med Linn & hennes familj för att se Jesus Christ Superstar (: Att vimla om kring i fina kläder med ett glas champange & ragga upp heta bratz i 25:års åldern är något jag skulle kunna tänka mig att göra fler gånger (; Att se en musikal med så duktiga artister och otrolig scenografi är inte heller helt fel kan jag tala om! Musikalen får helt klart betyget: Riktigt bra (: tack för en trevlig kväll, Linn med familj (: !

jesuschristsuperstar.jpg

Fredagen: Efter skolan tog jag mig en shopping tur i Lund. Så nu är äntligen mina efterlängtade boots inhandlade!! Ni kanske inte gillar dem, vad vet jag (; ? Men jag är i alla fall helt kär i mina nya älsklingar (: Och jag som var fast besluten att köpa ett par bruna stövlar kom självklart hem med ett par svarta!? Men vad gör man när man blir som träffad av amors pil? (mamma, du fick din vilja igenom som vanligt!) 
Sen är det så himlans mysigt att vandra omkring i stan nu när det är så pyntat och fint över allt! Det tycker jag mycket om (:

På kvällen lagade mamma jätte god mat till mig (fördelen med att bo hemma!) Sen blev det Res-planering med flickorna hemma hos Josse (: Detta är helt galet! I sommar åker vi än så länge 6 tjejerna, till Rhodos ((: Ååh, vad härligt! helt otroligt skönt utan skola, föräldrar & ansvar(okej ansvar, det kan diskuteras lite). Bara Sola, bada, festa, äta ute varje dag & bäst av allt tillsammans med några av de underbaraste flickorna som finns.. kan ni tänka er något härligare!? Det kan inte jag i alla fall (: Tack mamma, för att du trots allt skit jag hittar på lite då & då, inser att jag ändå är ”ganska” ansvarsfull & duktig (: Nu återstår bara bokning av resan! iih!!?

Idag: Har jag varit jätte duktig & jätte flitig (: Jag har städat hela mitt rum jätte noga, och pyntat & gjort det mysigt & jul-fint (: Precis som jag hade bestämt! Så nu är jag minsann stolt över mig själv! Även om det tog ungefär 4 timmar, så var det faktiskt värt det (och det behövdes!) Nu ska jag käka lite pizza, sen ska jag iväg till Linn (: vad som händer ikväll är ännu ej bestämt.. hihi men ha det bra allihop! Puss & Kram :-*

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu