Uncategorized | lördag december 13 2008 5:10 e m | Comments (0)

Hallå i snön (:

Jag har känt mig lite smått krasslig hela veckan, men det är väl så nu ”förkyldnings-tider” inte så mycket att göra åt det (; Idag har jag julstädat lite, jag har inte orkat så mycket på grund av att den dära förkyldningen, men lite finare blev det (: sen har jag haft The Hills maraton, det var längesen så det behövdes! Nu kommer snart Frida & vi ska klä in hela stallet i glitter & blingbling, och självklart förberda för den nya hästen som kommer imorgon. Oh what a Zip A Dee Doo Dah heter han & han är helt underbart söt (: Sen ikväll kommer Linn & Mammas väninna hit, så då ska vi baka pajer & kolla Sex And The City (: Det blir hur mysigt som helst!

Igår var jag hemma från skolan & sov bort ungefär hela dagen ”/ I torsdags var det ungefär samma visa. I tisdags var det lussefika med MIF-laget & det var trevligt (:

Tidigare idag blev min lillebor upphämtad av en limousin i Lund, som körde honom till Ängelholm där han ska sitta i VIP-lougen med Rögles hockeylag & förbundskapten för att äta middag & sedan kolla på deras match. Han är en riktig liten glidare den lilla skit ungen (; Storyn om hans dag kommer jag att lägga upp här eller länka till senare!

Ha det bra allihop, nu ska jag käka lussebullar & dricka varmchoklad :-*

aooa.jpg

Robert Pattinsson (: Helt sinnes Het är han!

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu