Mitten av Januari.

Uncategorized | tisdag januari 13 2009 11:43 e m | Comments (0)

Allting i mitt liv känns lite som en berg&dalbana just nu. Vissa saker går bra & känns toppen, men vissa saker går sämre och känns inte alls lika bra. Jag kan inte riktigt förklara varför, det finns så många andledningar till allting. Andledningar som är allt för svåra för att jag ska kunna skriva om det här i min blogg i alla fall (; . Något jag hoppas på är att det här året kommer att skillja sig så mycket som möjligt från det förra. Nu vill jag har positiva besked, lugn i familjen, bra resultat & inte lika många tabbar och misstag. Det känns som om jag bara vill börja om från början med allting och få en helt ny startpå allt. Vi får väl se om jag lyckas fixa det va? Jag hoppas att ni håller tummarna för mig (:
Idag har jag och Natta spenderat eftermidagen i polhems bibliotek, sen gav jag mig av ut i Lunds eftermiddags-vimmel för att försöka hitt nya skriv block. Så nu har jag äntligen fått det gjort! Grattis Marcus du får nu ha ditt skrivblock helt för dig själv (: Nästa vecka och nästa vecka igen planeras det för många födelsedagar & födelsedagsfester. Bland annat min egen födelsedag den 27:e (:
I helgen var jag & Ewelina i Hjärup hos Pontus (: lite bilder får ni sen när jag har fått rätt på min dator. Imorgon har jag spanska prov så nu ska jag börja ägna mig åt det i stället för att gömma mig här på bloggen för att komma undan (;

:-*

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu