torsdag

Uncategorized | torsdag februari 12 2009 11:07 e m | Comments (0)

Tjenispenis!

Nu närmar sig lovet och är inte det helt fantastiskt underbart? På lovet ska jag göra absolut ingenting och det är också ganska härligt. Inte för att jag hade tackat nej till en glassig skidsemester just nu, nej då det är ju självklart. Men det är  på något sätt ändå skönt att inte ha någonting alls planerat så att jag kan göra precis vad jag vill precis när jag vill (:
Idag trodde jag skulle bli en hemsk & jobbig dag, men den visade sig faktiskt att bli tvärt om. Första lektionen var det kemi-läxförhör som blev flyttat till efter lovet. Bra Eva, för jag fattade absolut ingenting av det vi hade läxa på! På samhäll fick vi arbeta fritt och jag & Lina tolkade det som en chans att sitta i ett enskilt rum och plugga på idrottsprovet / vara lite oseriösa & busiga som vi alltid lyckas vara.. svenskan var lugn, idrottsprovet som jag haft värsta ”oh-hej-IG-ångest” över var lätt, & biologin som är veckans drygaste lektion var inställd (: inte illa för att vara en lång annars jobbig torsdag va?
Efter skolan blev det fika med flickorna på Espressohouse för att fira Linas födelsedag. Mud-kake & vanilj latte (: Ett jätte stort Grattis till dig Lina-Fina! Sen blev det stan, shopping & jakt på superbrallorna med Linn & Issa. Jag har kommit på att blåa skjortor är nog det snyggaste som finns? På killar är det verkligen grr.. & på tjejer är det stil-rent & snyggt! Tummen upp för blåa skjortor! Fler sådana ska jag ha mohaha (: Nu ska jag dra mig återkommer i helgen! :-*

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu