Torsdag

Uncategorized | fredag februari 20 2009 12:14 f m | Comments (0)

Hejsan (:

Igår var jag som sagt i först i Malmö för att ta en snabbfika med mormor & morfar. På vägen dit ringde jag och frågade mormor om det var någonting speciellt som saknades som jag kunde köpa med mig. Som svar fick jag ”Bröd har jag så att det räcker, men det är lite ont om pålägg. Men vi klarar oss nog!” När jag väl kom hem till mormor så hade hon som vanligt dukat upp ett helt bord med minst 20 olika sorters pålägg, i minst 5 olika varianter.. Det är vad min kära mormor kallar ”ont om” och det är alltid samma visa (:
Men det var bara trevligt att bli fullproppad med mat & kakor, och lite senare tvingade min kära lilla mormor mig att kleta in henne i foundation och sminka henne riktigt fint! När hon var klar såg hon nästan yngre ut än mig för sjutton! Den kvinnan (; Sen bar det av till Höllviken/Falsterbo. Först in på Vellinge ridsportgymnasium för att mamma skulle jobba lite, sedan middag hemma hos kusinerna (: Det blev god mat, Mamma Mia på bioduk & dans till Abbas låtar med skitungarna. Är det någonting som alltid är lika kul så är det att flippa ut totalt på dansgolvet med småbarn & sen ha kittel-krig i en hög! Det gillas (:

Idag:
Har jag varit på stan med Linn, köpte lite fina saker och äntligen lämnat ut några CV!
Det gick bra faktiskt! Det var i alla fall ingen som vände & sprang åt andra hållet och jag kräktes inte på någons skor (: Shopping är bra till allthar jag kommit på! (förutom att man blir av med pengar, men om man inte räknar det..) Man får bra motion, blir på bra humör & skämmer bort sig själv (: Hur bra är inte det!!? Vi provade kläder på massvis av ställen och i en affär hittade jag en herr skjorta jag ville ha (jag tycker inte om figursydda damskjortor, herrskjortor är mycket snyggare!) I vilket fall som hellst stod jag i ett av provrumen (har kommit på nu i efterhand att jag kanske bytte om på kill avdelningen..men,men sånt händer?) jag märkte att en man i medelåldern som stod utanför mitt provrum nästan ställde sig på tå för att se inn!? som tur va hade jag redan tagit på mig skjortan så jag öppnade dörren och gick ut för att visa den för Linn. Då tittar mannen på mig, blinkar med ögat och säger ”Den var snygg den” Jag gav Linn en hastig blick, och hon vände sig bort för att inte visa att hon skrattade. Då säger mannen någonting ännu lustigare! ”Det där är mitt provrum” sa han och pekade på rummet där mina kläder hängde. Jag bara stirrade på honom och visste inte riktigt vad jag skulle säga. (vilken lustig snubbe!?) Då säger han ”Jag såg att de var där inne med jag ville inte gå in där när du bytte om,  men det är mina kläder som hänger där under dina..” Då gick äntligen ett ljus upp för mig! Tydligen hade jag bytt om i provrummet som mannen hade lämnat för att gå och hämta en sak. Jag samlade snabbt ihop mina kläder och mannen gick in i provrummet. Utanför bröt jag & Linn ihop av skratt och jag letade kvickt upp ett annat (tomt) provrum (; varför händer det alltid mig? Lite senare träffade vi Pau & handlade massvis med godis som jag sitter och knaprar på nu. (ajöss med det nyårslöftet..)
Sköt om er :-*

11.jpg
mm, det blev en blå skjorta! Big love till blåa skjortor (:

21.jpg
En svart fest-topp/tunika, kanske till imorgon?

31.jpg
ååh, snacka om att jag ska ha det mysigt i mitt badkar (:
Jag köppte sånna här rosor som flyter omkring och efter en stund blir till badskum! Hur romantiskt är inte det!? så vad ska då jag som är singel ha romantiska rosor till..? jag tyckte bara att dom såg så mysiga ut att jag inte kunde låta bli att köpa dem! Men jag får väl mysa med dem själv haha.. (:

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu