6 September

Uncategorized | lördag september 6 2008 11:33 e m | Comments (0)

Godkväll!

Sugen på lite nytt skvaller? ok, då ska ni få det. Jag kan ju alltid berätta lite om helgens händelser (:

Lördag.
Just nu ligger jag här i min mysiga säng med min lilla laptop framför mig & har inget särskilt att göra. så då kan jag lika bra skriva lite här (; Lördagskvällen har för min del varit übertråkig. Hade tänkt sticka in till Lund, träffa lite folk & festa idag som allt annat vettigt folk.. meen så blev det inte. min kära mamma låste in mig. Farmor är här, och det är andledningen till att jag har gömt mig här hemma hela kvällen. middagsbjudning och sånt shit!? blää, jag som var så pepp på att festa ikväll! Men det fick bli PS2 med lillebror, vitt vin & lite för mycket farmor istället. Tidigare idag har jag, Linn, Denise, & Josse varit i Lund och dansat (: Det var sån prova på, Riktigt kul faktiskt! Lärde oss att dansa ”Pusycat Dolls” dansen x) grrr… Det blev käk på Max & sedan hem till mitt lilla hood vid 4 tiden. Tack för en trevlig dag tjejer (:

pussycatdolls.jpg

Fredag.
Ok, fredagen då? Jo, ni ska få höra om den också. Det var nog en av de roligaste & sjukaste kvällar på länge! Tack till alla som var med & gjorde min kväll minnesvärd (x Kvällen började med att Jag, Linn & Ewelina drog till Antons fest. det var kul att träffa alla gamla klasskompisar igen, men efetrsom att festen var sjukt dryg så stack vi vidare redan efter ca 10 minuter. Vi tog bussen in till Lund för att träffa Gustav, Robbin, Julian & Cissikulturen (: Bussresan dit var i sig ganska minnesvärd haha..och den satte sina märken…
Väl inne i Lund raggade Linn upp en väldigt INTE het kille som såg ut att vara runt 20, men som visade sig vara 91:a i vilket fall som helst följde han med oss på vägen till kulturen för att möta grabbarna. Nästan framme hittar Linn sitt andra offer. en spyende tjej på 24 bast som erbjöd sig att ta med oss in på Tegnees matsalar som tack för att vi torkade bort hennes mascara & bjöd henne på cider. Så helt plötsligt var vi en trevlig liten skara (; Vi ställde oss i kö till Tegnes till sammans med tjejen, och jag träffade två tyska killar på runt 25 som ville att vi skulle gå med dem. men vi skulle möta de andra vi Kulturen så vi kilade iväg. Jag lyckades pricka exakt r ätt ögonblick för att springa på Gustav i ingången. Alltid lika punktlig som jag är *host* Vi drog vidare hem till Gustav för efterfest. senare kom även Gustavs rumskompis Robbin & hans polare André. Men vad som hände sen förblir hemligt. ”What happend in Gustavs lägenhet, stays in Gustavs lägenhet” för allas bästa (; vi hade riktigt kul i alla fall!
lotion.jpg

Hemfärden är väl inte riktigt den bit av kvällen jag är mest nöjd med…eftersom vi missade sista bussen tog vi en vild chansning & liftade hem med två fulla gubbar som skulle till Genarp. Gubbarna hade varit på firma fest så det var den ena gubbens fru som körde. Men det var som tur var trevligt folk & vi överlevde (: men mitt tips till alla mina läsare & alla andra där ute; Lifta inte! seriöst, gör inte det. Vi hade turen att hamna i rätt bil med trevligt folk, men man kan ha otur så det är jävligt korkat att ta den risken. I vilket fall som, så slutade kvällen bra & Jag hade sjukt ball (:

Hoppas att ni nöjer er med dagens info :-*

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu