Vad som hände senare den 9 augusti

Uncategorized | lördag augusti 9 2008 10:17 e m | Comments (0)

Nu när det är dax för mitt andra blogg inlägg här på bloggproffs.se, inser jag att det nog är tajm att jag berättar lite mer om mig själv för dig bloggen? eller förresten, det tänker jag inte alls göra (; men jag ska berätta lite om allt som händer runt omkring mig. Ända från den skånska staden, till en bra bit där ifrån . Ok (:

Jag började att skriva i dig kära blogg, mest för min egen del. Någonstans att förvara alla mina tankar & minnen. Ett eget krypin att gömma sig i då & då. Något som är mer äkta än Blondin Bella. Mitt helt eget ställe, som jag delar med mig av till dig. Helt enkelt ”Min Rosa Blogg” (:

.Vänner.
Vänner är för det mesta det som visar sig betyda allra mest i nästan alla slutsatser. Jag är själv helt OTROLIGT tacksam för att jag har så fina vänner! Visstvisst, vänner sviker. Det gör de, men det är väl klart de gör? De är ju bara människor! Men de är även människor som offtast ställer upp & finns där, annars är de väl inga vidare vänner? Det tycker inte jag ialf (:
Nu ska jag låta dig lilla blogg komma mina närmaste vänner en liten bit in på livet (;

Vi börjar med L. lilla söta bästaste L (:
L är en av mina allra närmaste vänner. En vän som jag alltid kan släppa loss totalt med, och känna mig totalt galen & sinnes sjuk tillsammans med utan att skämmas. Vi kan alltid göra tråkiga fester till oförglömliga kvällar, Regniga dagar till solsken & minsta lilla sak intressant. Jag & L har totalt olika smak, men passar ändå så ofattbart bra ihop. Hon är kvadraten & Jag är det fyrkantiga hålet (; Hajar du? Våra föräldrar brukar säga att vi är ”solida” mot varandra. Med det menar de att Jag alldrig skulle göra någonting utan L, och att L alldrig skulle göra någonting utan mig. Det är enligt mig helt sant, vi är som bröder helt enkelt, ”My brother from another mother”.

Sen har vi E, lilla söta bästaste E (:
E & Jag har känt varandra sedan hon kom ner trillande från ett berg i värmland, och landade i min klass i fyran. Sedan dess har vi varit som systar. Som ni nog vet är systrar väldigt lika & bråkar en del ibland (: E & Jag tänker likadant, tycker likadant, & känner likadant. Där har vi förklaringen till att vi kommer så bra överens och till att vi bråkar om vem som ska få den största biten av kladdkakan. E är nog den person jag kan anförtro mig alldra mest åt av mina vänner. Jag har ett starkt förtroende för henne. Liksom hon har för mig. Vi litar på varandra helt enkelt (: Och även om vi har haft våra duster har det visat sig att i Ur & skur finns vi ändå ALLTID där för varandra!

Tillsist har vi S, lilla söta bästaste S (:
S har jag kännt i hela mitt liv, & lite till eftersom hon är född 2 månader inann mig. Jag vet inte om det finns väldigt få eller otroligt många ord, för det Jag & S delar. När jag sitter här och skriver kan jag knappt komma på ett ända ord som beskriver det. Det finns nog INGET ord som är stort nog helt enkelt. Jag & S delar så många minnen! Från att vi lekte med dockor till att vi tappade tänder, tills vi förlorade oskulden. Ja allt som hänt genom hela vårat liv delar vi. Och det är någonting jag inte kan hitta ett tillräckligt bra ord för (: Vi är helt enkelt som en tvilling själ. Trots att vi är två personer till ytan, finns det ändå något som ger mig känslan av att vi på djupet egentligen sitter ihop.

Okej bloggen, jag hoppas att du är nöjd med den informationen du precis har fått för det tog mig evigheter att skriva & nu har jag ont i armen (; men nu känner du till mig lite,lite bättre i alla fall..hihi

Over and out :-*

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu