Top Notch Lång Helg!

Uncategorized | lördag maj 23 2009 5:23 e m | Comments (0)

Som sagt, en top notch lång helg.

Torsdag:

Grillfest hos Mark! Galet var det, och jag måste nog säga att det var länge sedan vi tjejer släppte loss så mycket.. På grund av nackskadorna efter vår ”head bang” har jag knappt kunnat röra huvudet de senaste dagarna.. hehe.

grill
Grillfest, Mark

grill21
Grillfest, folk

grill3
Grillfest, Philip & Issa

e11
Grillfest, jag

grill5
Grillfest, Philip & Rambo

grill4
Grillfest, Josse & Denise

Fredag:

En av de bästa kvällarna på länge! Kvällen började med förfest hemma hos Ellinor. Det var mysigt och kändes härligt sommrigt att kunna sitta ute & allt. De flesta på förfesten skulle vidare till Dansgalan, medan jag & Josse hade planerat in Club mojito & sedan Crown. vi skulle plock upp Linn i Dalby, Issa i Staffanstorp & sedan möta Benita & Fanny i Malmö. Precis när vi skulle hoppa på bussen till Dalby fick Josse ett sms av Linn att hon hade fått utegångs förbud och inte kunde följa med. Vi åkte vidare till Staffanstorp, men när vi kom till Issas busstation var det ingen Issa där så bussen körde vidare. Jaha? De bidde 2 istället för 4 då alltså. Deppiga satt vi och undrade vad det skulle bli av den här kvällen? Det som skulle bli så bara började nu gå utför.. Några killar i sätet bakom spelade fjortis dunk och efter ett tag fick jag & Josse nog. Vi tänkte wtf nu får vi göra det bästa av det här! Vi satte med andra ord på ”Himlen runt hörnet” på högsta volym, tog upp våra tändare och rörde dem i takt till musiken. Då blev killarna tysa. Framme i Malmö skulle vi möta upp Issa på Bk eftersom hon fått skjuts av sin pappa dit. Vi stod och stirrade ut genom fönstret efter Issa eftersom hon sa att hon var på väg. Helt plötsligt fick vi två händer framför ögonen & vände oss om. Där stod både Linn & Issa med ett ”Surprise!” Sen förklarade de att dom bara hade drivit med oss hela tiden och jag & Josse viste inte om vi skulle vara glada eller arga? Club mojito bestod av 3 vakter 1 bartender, 1 dansgolv & noll folk. Så vi skippade det & slog oss ner på Savoi istället. Där blev det lite drinkar före vi stack vidare till Crown. Väl inne på Crown blev det lite dans & mer drinkar. Sen mötte vi Upp Martin & Louise och intog VIP-hörnan tillsammans med deras vänner för att fira Martins födelsedag. Vi blev serverade tårta & champange, vi sjöng & vi skålade. Sen blev det mera dans & mera drinkar. Så fort bartendern såg att våra glas var tomma kom han springande med en ny bricka med drinkar eller shotts. Miguel stod för drinkarna & de var riktigt goda! Har ni inte provat Crowns Piña colada eller Strawberry daiquiri så är det ett måste. Jag kan bara säga att jag hade riktigt riktigt roligt & detta är något som ska göras om! Tack tjejer för ännu en riktigt lyckad ute kväll & Tack Martin & Louise, Miguel & Crown som bjöd oss på drinkar, shotts & tårta upp över öronen!

e
Förfest hos Elli

e1
Förfest hos Elli, Erica & Lina

e2
Förfest hos Elli, Therese, Karro & Josse

e4
Förfest hos Elli, folk

e5
Förfest hos Elli, Elli & en trevlig person

e6
Savoi, Josse & Issa

e7
Savoi, Jag & Linn

c9
Crown, Louise & Martin äter tårta haha..

c10
Härligt haha!

c7
mm..

c6
Crown, Martin & Fanny

c5
Crown, Issa. Vi blev bjudna på super goda
Piña Coladas!

c8
Haha, vad gör Martin & Tim?

c41
crown crown crown

c11
Har du någonsin strulat med en handtork? Jajemen!

Lördag:

Vaknade jag i Linns säng och började ångra att jag tog den där sista Tequila shotten.. Men efter en lång promenad med Linns hund i skogen var vi fit for fight igen. Ikväll ska vi ta oss ända till Trelleborg för att visa dem hur man festar. Vi ska nämligen fira Johan och det ska bli riktigt skoj! Vi sover där & är tillbaka någon gång imorgon (: 

johannn
Till Johan ikväll !

Nu ska jag fortsätta att njuta av min lång helg! Hoppas att ni haft en skön helg ni med! :-*

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu