21 september

Uncategorized | söndag september 21 2008 7:09 e m | Comments (0)

Okej kära blogg, dax att sammanfatta denna vecka (; jag kan börja med att säga att det har varit en låång vecka, & det har hänt ganska mycket..

Måndag: Mestadels plugg,plugg,plugg.. bläbläblä!

Tisdag: Vandring med C & D klassen. Jag, Lina & Sara skippade vandringen och satte oss på ett fritids i närheten för att skvallra om allt i allmänhet (: Senare lärde Sonia mig hur man dricker en drickyougurt (ja, jag har haft vissa problem med det tidigare..) Men nu kan jaaag! Yeeyy (:

Onsdag: Hände något speciellt? Jag minns inte (; The hills som alla andra dagar antar jag..

Torsdag: Sjukaste Biologi lektionen ever :O Vi kollade på spermier & testiklar i mikroskop..mm, mysigt! men sjukast av allt var att vår biologilärare (ja, den värdelösa) sa en hel del siick saker.. jag citerar:

Julian ”hur får ni fram de här grejorna då?”
Lärare ” Jaa, du & Antonia kan ju gå ut så kan ni ju se vad som händer..”

Natalie ” går det att muta er lärare på något sätt så att vi får bättre betyg?”
Lärare ” Det beror på vad du vill ge mig..?”

 ^^

Fredag: –> Sjuk : (

Lördag: Inflyttningsfest hos Gustav & Robin :) ) trevlig kväll! Började med att jag kastade mig iväg för att köpa sånadära röda djur med händer som knips, ja ni fattar Kräftor. Jag hade lovat att ha med det till middan i och med att jag skulle käka där. Jag fick precis tag i ett paket jumbokräftor & en bukett blommor innan bussen till Lund rullade in på stationen, satan vad jag fick springa! Sen fick jag stå upp hela vägen i en överfull buss, samtidigt som jag balanserade kräftor & blommor på armarna & pratade i telefon med Linn. jojo visst, skit enkelt! Väl framme & hälsat på alla började vi köra kvällens tävlingar. Det börjades med en tävling som gick ut på hur väl man kände de andra på festen, och det gick hyfsat bra tycker jag (; sen belv det käk, med massor av god mat & bål! (och mina jävla kräftor som självklart inte tinade..) Där efter följde fler lekar: Dryckeslekar, musiktävlingar & dektektivtävlingar  (; Jag & Robin aka Tarzan lekte dekdektiv & löste ”fallet” haha. så bäst jadå. Längre in på kvällen blev det fler dryckeslekar & sanning/konka..huhu. sen får ni nog fråga någon annan om vad som hände resten av kvällen, för här vandrade lilla sofia in i dimman.. (: kul var det ialf! Till sist blev jag hemskjutsad av Gustavs Amerikanska kusin (: jätte trevlig kille som hade flyttat från NY till Genarp. Grattis, han lyckades hitta den största hålan i sverige på dirr! GENARP woho (: sen är resten ett litet sudd.. vet att jag sov ca 2 timmar i natt och var fortfarande dragen när jag vaknade, kunde inte sova mera..snubblade omkring och välte i stort sett allt som gick att välta på mitt rum.. hoho. som tur var sov alla andra fortfarande. Sen bar det av ut i stallet & kl. 09.00 var alla dagens sysslor redan gjorda! har nog aldrig varit så efektiv  i hela mitt liv måste jag säga. Ialf inte dagen efter! men lite motion gör alltid susen mot lite ludd i huvudet, eller hur? Nu har precis mormor & morfar varit här & det börjar bli dax för lite efterlängtat söndagsplugg wiho (:
Inplanerat i veckan är; Fika med Sofia, Fika med Ellen, Fika med Ida? (Tror det blir bäst att ta en stor gemensam fika kanske (; ? ) & massvis av plugg! vi syns i veckan! :-*

inff1.jpg

Just nu kan jag inte förklara, allt är en mess. men så fort jag börjar få ordning på allt, och hittar mig själv igen. så lovar jag att ni kommer att förstå.  just nu behöver jag bara tid att tänka, börja om på nytt igen från den punkt där jag lämnade mig själv. jag vet att mitt rätta jag finns kvar där. det gäller bara att jag hittar tillbaka dit igen. jag önskar verkligen att allt kunde bli som förut. att kunna leva i en trygg & lugn vardag. och bara leva. Inte behöva gå igenom ett stormigt kaos varje dag. ja, allting är i stort sett upp & ner nu. men jag vet att jag kommer tilbaka med tiden. och då kan jag börja leva igen. tills dess får ni stå ut med mig som jag är.

. förlåt . 

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu