5 oktober

Uncategorized | söndag oktober 5 2008 10:34 f m | Comments (0)

Godmorgon bloggen (:

Härligt att vakna upp till regnrusk & storm (: som sagt oktober är här.. Den som sa att sommarvärmen skulle komma tillbaka i oktober hade felfelfel. Meen, inte ska jag väl låta lite regn förstöra en dag full av ledighet & pluggande till So-provet på tisdag! Nejdå (:
Nu visas dessutom The Hills Warm Up Weekend inför premiären av fjärde sesongen den 8:e oktober. yey snacka om att jag längtar! Igår firade jag & släkten min lillebrors födelsedag (: Ett fett grattis til den lilla skit ungen <3 Av mig (mamma & pappa hjälpte till lite) fick han en Peak hoodis (: helt underbar & skit mysig! Jag tror minnsan att jag kommer att sno den till mig själv så fort han vänder ryggen till.. hihi. Jag kommer även att lägga upp lite bilder här på bloggen på smycken som min kusin designar & tillverkar. Hon hade med sig några igår som jag köppte (: Jätte fina verkligen! En hemsida & öppethus är på gång. Så, så fort jag får veta mera kommer jag med mer information till bloggen. Till er som kanske är intresserade av att titta eller köpa (; just nu leker jag reklampelare och bär hennes smycken lite titt som tätt. pass på och titta vet jag! (: mådde dock inte så bra igår. har nån infektion i kroppen. så jag är helt off ) : trött & illamående usch! vaknade i torsdags & mitt öga som jag råkat slå i kvällen innan var uppsvullet som en jävla golfboll!? Jag såg bokstavligen ut som Quasimodo haha HEMSKT! underdagen  gick svullnaden ner, men morgonen där på Såg ögat lika hemskt ut igen ) : Extra kul var det ju dessutom att vi skulle ta klassfoto (: Men, som tur var blev det precis som dagen före. Svullnaden gick ner.. woh. Så när vi väl skulle ta fottot syntes det inte så mycket. (Det hoppas jag inte i alla fall!!) efteråt när jag sa till någon i klassen ”fan jag hoppas att det inte syns att mitt öga är helt svullet på bilden” svarade fotografen som stod bakom mig ” Du är verkligen skit snygg, och du blev jätte bra på bilden.” hum, smicker från en 40 årig gubbe ”tack”..
Under tiden vi fottades hade Antonias mobil blivit stulen. Verkligen dålig stil att ta andras saker. jag menar har de som har gjort det varken samvete eller stolthet i kroppen? Jag förstår mig inte på folk som gör sånt helt enkelt. Tycker att det är jävligt dåligt. Men vi ska fixa tillbaka mobilen, no dubt. Så mina vänner, mycket mer har väl inte hänt tror jag. Jag har legat hemma & nerbäddad hela helgen. Medan bland annat Pure hade premiär i Lund. Men man kan ju inte vara med på allt, eller hur? Nästa helg blir det i alla fall en hejdundrans klassfest & det ser jag verkligen fram emot (:

Over and out :-* 

hills1.jpg

Kullarna…

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu