Söndag!

Uncategorized | söndag oktober 12 2008 4:33 e m | Comments (0)

Hejhej bloggen (: sugen på helgens nyheter?

Fredag: Shopping i Lund med Melli (: Jag var ju tvungen att handla lite nytt inför kvällen! det blev i vilket fall som helst; strumpbyxor, mascara & ett rosa band (; Kvällens outfit bestod sedan av; strumpbyxorna, ett vanligt vitt linne ur min egen garderob & midjekjolen från Gina som jag är så förtjust i men som var slut såld, så jag fick låna den av Emilia (som har den i grå) istället! Senare blev det  fika på Coffé Bar med Ellen,Pilan & Lisa (: trevlig att få träffa de pratglada  flickorna på fredags eftermiddagarna för skvaller & kräng (: det tycker jag borde införas som en ny vana! På kvällen åkte Jag hem till Linn för förkrök & fixning (: Jag & Linn blev uppsminkade av Josse, och jag måste säga att hon faktiskt är grym på att sminka även om det blev en ”hel del” smink.. ahaha. men det blev fint! Sen bar det då av till Lund för vår Feta klassfest i Hemvärnslokalen! Det var riktigt nice i början! Bra drag, ca 150-200 pers, massor med nytt folk, och mycket folk jag redan kände (: Tråkigt nog mådde inte Linn bra och stack hem redan vid 12 bläcket. Men jag stannade och gick allt mer in i dimman (; Mitten av kvällen minns jag inte så mkt av. Jag minns att det var en hel del dans ialf (: men det var ju as cool med att dansa med alla som kom från dans & musikal gymnasiet! Som gjorde värsta bakåt volter & moonwalk och allt tufft shit som hör till! Riktigt nice faktiskt (; tyvärr hände något med stereon vi halv 2 tiden, så då började allt folk att ge sig av & även jag.. Var vid busstationen med Christian, Rasmus, Saman & nån Tobias, tills bussen kom typ 40 minuter senare. Minns inte så mycket av vad vi gjorde där men men haha.. till bussen kom även Marcus & Julian springandes. Jag & Christian satte oss längst bak & somnade båda två haha (; Vaknade vid något tillfälle av att en konstig snubbe (tobias?) som tjatade om nån jäkla penna satt bredvid mig… Sen sa han något om att han brukade stänga in sina katter i frysen och jag blev helt tyst & sa att jag gillar katter & att min katt brukar få sova i min säng under mitt duntäcke hahaha… inte för att den brukar göra det men aja jag vetefan! helt lost för sjutton (; landade ute i ödemarken (hemma då..) vid 3 tiden nån gång sen minns jag inte mycket mer av den kvällen! Men jag tycker i alla fall att det blev en helt ok lyckad klassfest, men mycket folk, bra musik, bra lokal, duktiga vakter & framför allt trevligt folk (: något som borde göras om fler gånger!

Lördag: Behöver jag skriva något mer än typ.. död? Det blev en myskväll med familjen(Har inte blivit på ett tag nu, så det var faktiskt nice!) & förberedelser inför söndagen (;

Söndag: Upp vid 6 tiden, sen en heldag på tävlings banan med Spacie (: Det gick riktigt bra så det var kul! Väl hemma utslagen redan klockan 13.00 var det dax att ta emot den nya unghästen! Men det var roligt & ni ska se henne! Hon är helt ljuvlig (: bilder kommer snart, men jag orkar inte ladda upp haha.. för lat! Nu ska jag käka!

spacie2.jpg

Space Girl på tävling (: bilden är från förra året! fick inga bilder idag eftersom jag glömmde min kamera (;

Ha det gott gott folk (: haaj :-*

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu